Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

INTERESSERT I E-sport?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mar 2021

JIF Fotball har over tid snakket om å kunne starte med E-sport! Dette er en svært bred form for digital idrett som vokser med rekordfart og flere og flere klubber har startet opp. E-sport, enten det er League of Legends, CS:GO, FIFA, Warzone, Rocket League eller PUBG har millioner av følgere og seere over hele verden, og vi ser at det er på tide å hive oss med!

Myten om gaming blant ungdommer har begynt å slå sprekker. Flere og flere ser på dette som en seriøs aktivitet som utvikler mange ferdigheter. Vårt fokus vil være at dette skal være et sosialt tiltak med tilhørighet til klubben. Det er likegyldig om du spiller aktivt i klubben eller ikke. Alle skal føle seg velkommen og dermed ha en tilhørighet.

For å komme i gang er vi avhengig av en "primus motor" som kan ta eierskap og vet hva som skal til for å bygge et team over tid.

Vi ønsker også ungdommer som er "eksperter" og kan gaming.

Kunne du tenke deg å være med og starte opp JIF E-sport? 

Vi har lokaler og muligheter til noe gaming-utstyr på klubbhuset som det vil bli investert i fremover. Vi tenker oss å lage ei "prosjektgruppe" bestående av JIF Fotball og du/dere med kompetanse på gaming, for utforming og planlegging av et E-sport-senter på klubbhuset.


Ta kontakt med torhaug0021@gmail.com eller tlf. 41620229 for nærmere info.


TA KONTAKT DA VEL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.