Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Interessert i eFOTBALL ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2021


 JIF Fotball har over tid snakket om å kunne starte med eFotball. Dette er en idrett som vokser med rekordfart og flere og flere klubber har startet opp. 

Myten om gaming blant ungdommer har begynt å slå sprekker. Flere og flere ser på dette som en seriøs aktivitet som utvikler mange ferdigheter.  Vårt fokus vil være at dette skal være sosialt tiltak med tilhørighet til klubben. Det er likegyldig om du spiller aktivt i klubben eller ikke. Alle skal føle seg velkommen og dermed ha en tilhørighet.

For å komme i gang er vi avhengig av en "primus motor" som kan ta eierskap og vet hva som skal til for å bygge et team over tid.

Vi ønsker også ungdommer som er "eksperter"  og kan "gaming".  

Kunne du tenke deg å være med og starte opp  JIF e-fotball? 

Vi har lokaler og muligheter til noe "gaming utstyr" på klubbhuset. Vi tenker oss å lage ei "prosjektgruppe" bestående av JIF Fotball og du/dere med kompetanse på gaming, for utforming og planlegging av et e-sport senter på klubbhuset.

Ta kontakt med torhaug0021@gmail. com eller tlf. 41620229 for nærmere info.

TA KONTAKT DA VEL!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.