Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

Enda en brikke har falt på plass i trenerkabalen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Jan 2021

Det er med stor glede JIF i dag kan presentere enda en ny trener i klubben.

 Chris kommer fra England og er ansatt i 50% stilling. Han skal være ass. trener for jr. laget med Erik Hagen som hovedtrener. Dessuten skal han bistå på treningene for A-laget, G16 og G14 lagene. I tillegg vil han i samarbeid med Mads delta på Extratilbudet klubben har for de mest ivrige hver fredag. Chris vil også delta med analyse av trening og kamper samt  fotballskole osv.

Chris er 23 år og kommer fra Leeds i England. Han har et Bachelorgrad i Fotball Coaching and Management ved UCFB (Wembley) samt div. fotball/trener kurs.  Praktisk erfaring har Chris gjennom å være trener for aldersbestemte lag samt vært på studiebesøk i div. klubber bl.a. Port Vale. I tillegg har han vært 1 mnd. i Vålerenga som utvekslingsstudent.

Han er bosatt i skoleveien på Jevnaker så det blir kort vei til stadion. I disse covid 19 tider har han gjennomført karantene som pålagt og er nå i full sving på treningsfeltet.

Vi ønsker Chris hjertelig velkommen på laget og håper du vil trives på Jevnaker.

Dermed er trenerkabalen i klubben komplett  på ungdoms og seniorsiden. Vi er utrolig stolte over den kompetansen vi nå har på trenersiden i klubben sier sportslig ansvarlig Bjørn Opdahl.  Vi har nå  unge fremadstormende nyutdannede trenere i mix med trenere med lang erfaring både som trenere og som spillere fra toppnivå i Norge.  JIF tenker utvikling av spillere og med den trenerstaben klubben nå har er forholdene lagt til rette for at spillerne skal utvikle seg til å bli så gode som de bare selv vil. Disse trenerne vet hva som skal til for å nå toppen.

A-laget har nå Mads Kleiv som hovedtrener med Lars Lafton og Chris som ass. Jr. laget Har Erik Hagen som hovedtrener med Chris som ass. G16 har Jørn Gruer og Frode Lafton som hovedtrenere med Chris som ass.  På G14 har vi Alexander Bjørnerud med Frode Lafton og Chris som ass.  På G13 har vi Lars Lafton og Didrik Koren som trenere. På G12 er Tonje Hansen Boork trener.

På jentesiden J17 har vi Rune Midtlie som hovedtrener. J13 2 lag er Jancker Sørensen trener.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.