Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

HVA HUSKER VI FRA ÅRET 2020?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2020

EN STOOOR TAKK TIL ALLE I JIF FAMILIEN. TRENERE, LAGLEDERE OG ALLE MED OPPGAVER I OG RUNDT FOTBALLEN. TAKKET VÆRE DERES INNSATS OG TILRETTELEGGING FOR VÅRE AKTIVE KAN VI VÆRE STOLTE AV DET VI HAR FÅTT GJENNOMFØRT I 2020.

Året 2020 har vært et veldig spesielt år hvor hele verden har blitt rammet av et virus. Fotballen har heller ikke sluppet unna med alle tiltakene vi har måtte forholde oss til. Men i den store sammenheng blir våre utfordringer bagateller tatt i betraktning alle de som har fått helseproblemer og mistet sine kjære. 

JIF Fotball har gjennom året forholdt oss til de retningslinjene som er satt. Det har betydd at ALT ble nedstengt en periode uten aktivitet. Barne og ungdomsfotballen ble åpnet igjen. Men seniorfotballen har ikke spilt kamper i hele år. Til tross for dette har de holdt i gang treningen, men da uten kontakt. Vi har utsatt og avlyst fotballskole og JULECUPEN som for oss er et stort arrangement og en fin avslutning på sesongen. 

MEN.

JIF Fotball har ikke ligget på latsiden i løpet av året. Vi kan også glede oss over det vi har fått til:

  • Vi har opprettholdt den aktiviteten vi har kunnet gjøre innenfor rammeverket. Det betyr at en svært viktig sak for oss har vært å beholde flest mulig spillere. Det har vi lykkes bra med ser det ut for. Mange klubber har slitt med stort frafall.
  • Vi har gjennomført JENTEFOTBALL DAGEN med 60 deltakere. Det er det dobbelte av hva det var i 2019.
  • JIF Fotball EXTRA. Et tiltak for de som ønsker å utvikle seg til å bli enda bedre fotball spillere. Gjennomføres en gang pr uke. Men utsatt nå inntil videre. 30 stk. har deltatt på dette.
  • JIF Fotball fotballskole ble arrangert med 60 påmeldte i aug. mnd.
  • LEK MED BALL har vi gjennomført for 4 og 5 åringer.
  • ØKONOMISK: Med god oppslutning om kostnadsreduserende tiltak og noen ekstra tilskudd, lander vi på beina i 2020.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.