Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

KORONA TILTAK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Sep 2020

Styret i JIF Fotball vil fortsette å ha fokus på korona tiltak. Det er derfor viktig at alle følger opp de retningslinjene som er gitt.

Alle seniorspillere og ungdoms spillere skal gjennomføre koronavettkurset. Det er utsendt info om dette tidligere med link til hvordan dette skal gjennomføres. Lagleder/trener er ansvarlig for å ta en gjennomgang slik at alle gjennomfører kurset.

Når det er trening på stadion må vi fortsatt huske på tiltakene som gjelder med tanke på smittevern. Lagleder/trener har ansvar for at det er gode rutiner på laget og at tiltakene som er gitt følges opp.

Kampdager er det kampvert (som alle lag skal ha satt opp) som skal ta ansvar for at alle som står rundt banen og at bortelaget blir registrert . I tillegg er det satt opp plakater 4-5 plasser på stadion med QR kode som ALLE som besøker stadion skal registrere seg inn på. Kampvert følger også opp dette. Vest med kampvert skal alle kampverter ha på seg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.