Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

Coop Extra Jevnaker er med som sponsor i 2020 og 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020

Mange takk til Coop Extra som er med som sponsor og bidrar til å sikre driften i klubben.

Dette er Coop


Nærmere 1,8 millioner mennesker eier Coop gjennom medlemskap i et av Coops 73 samvirkelag. Du finner mer enn 1250 Coop butikker rundt om i landet, og Coop ansetter 28 000. I overkant av 5000 av disse jobber i Coop Norge SA – Coops fellesorganisasjon. Fellesorganisasjonen er eid av samvirkelagene, og ivaretar sentrale fellesoppgaver på vegne av disse. Oppgaver som innkjøp, logistikk, kjededrift og markedsføring på vegne av de seks dagligvarekjedene samt de to faghandelskjedene ligger hos fellesorganisasjonen.

Coop Norge Logistikk sørger sammen med Coop Norge Transport AS for vareforsyning til butikker over hele landet. Coop produserer også mange av produktene du finner i butikken selv. Coop Norge Industri AS er et heleid datterselskap av Coop Norge SA. AS Røra Fabrikker og Gomanbakeren Holding AS er datterselskapet av Coop Norge Industri AS.

God butikkplassering er viktig for kunden og for Coop. Coop Norge Eiendom AS er Coops eget eiendomsselskap og bidrar til utvikling og nyetablering av Coop-virksomhet.

I 2016 kjøpte Coop ICA Norge. Driften av disse butikkene ligger i datterselskapet Norsk Butikkdrift AS. Oppkjøpet var en suksess og strategisk viktig da det løftet Coop fra den tredje største, til den andre største aktøren i det norske dagligvaremarkedet.

TUSEN TAKK

#wearejevnaker


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.