Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

LAGLEDERE/TRENERE/KAMPVERT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

VIKTIG INFO OG TILTAK:

KAMPVERTER:

Alle lagene skal nå ha KAMPVERTER. Hvis det mot formodning er noen lag som ikke har dette, ber vi om at lagleder må følge opp slik at dette er på plass. Rutinen som er sendt ut tidligere må da følges opp. Nå er det utarbeidet et skjema for registrering av fremmøte på kamp for publikum/foreldre etc.. Disse vil bli satt opp på stadion ved inngangene slik at hver enkelt kan bruke mobilen til å registrere besøket ved hjelp av QR kode. Kampvert går rundt kampbanen og sjekker om alle har registrert seg. NB. Det er vester til kampverter som ligger i kiosken. Beklager alt ekstraarbeidet, men dette er viktig ift smittesporing. Se vedl.

Coronaregistrering Jevnaker stadion.docx


KOROANKURS:

Frist for gjennomføring av OBLIGATORISK KORONAKURS ER 1.9. JFR. tidligere utsendt info. Da vi ikke har noen oversikt over hvilke spillere og lag som har gjennomført dette, er det viktig at lagleder på hvert enkelt lag gir tilbakemelding på mail til admin@jif.no når opplegget er gjennomført på sitt lag. Evnt. når det skal gjennomføres med ALLE SPILLERE.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.