Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Kujtim Ismajli har signert ut 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jul 2020


Vi jobber med å bygge lag og er glade for at Kujtim har valgt å signere for Jevnaker ut 2021. Han kommer fra Hønefoss BK hvor han har spilt hele sin karriere fra han var 6 år. Kujtim bringer inn mye erfaring i gruppa med erfaring fra kamper i Obosligaen for HBK. Han er en offensiv og arbeidsom midtbanespiller. Kujtim utmerker seg også med voldsom treningsvilje.


Mads sin kommentar: 

" Vi er veldig fornøyde med å få Kujtim med på laget. Han er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller som har erfaringer fra et langt høyere nivå. Kujtim gir oss mer offensiv kraft og kan bekle flere roller. Dette er en spiller og person jeg har veldig stor tro på."


Hvorfor velger du Jevnaker Kujtim? 

"Jeg synes Jevnaker var et bra sted for meg å dra til for å bygge meg opp etter en lang lang tid med skader. Jeg tror Jevnaker kan hjelpe meg å nå toppnivået mitt igjen, de har dyktige trenere i Mads og Lars som også var en viktig faktor i beslutningen min også helt til slutt så har de en veldig bra spillerstall som har tatt meg godt i mot.


Det jeg tenker om laget fremover er at Jevnaker burde være i høyere divisjon enn det de er nå så jeg har veldig lyst til å hjelpe klubben rykke opp så fort som mulig kanskje allerede i år vist det er mulig. Jeg har litt å bevise etter å ha vært ute så lenge med skade så jeg håper jeg får vist det i Jif."


Velkommen til klubben og vi gleder oss til å se deg i kamper for oss. 

#wearejevnaker


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.