Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF topper laget i 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2020

Årsmøte i JIF Fotball ble gjennomført i går kveld. Det var 15 fremmøte. Sakslisten ble gjennomført og godkjent av årsmøte uten store diskusjoner. Det er en svært oppegående organisasjon som er i god utvikling. Mye går i riktig retning og hovedområder som å få på plass en organisasjon ( ref. ny Kvalitetsklubb i 2019) sportslig satsing (ref. heltidsansatt sportssjef i klubben) og solid økonomi. (overskudd med ca. kr 430.000,- i 2019) medfører at grunnlaget er lagt for videre satsing i årene fremover.

Punktet det ble mest diskusjon om er fremdriften av anlegget på Jevnaker stadion. Fotballen ønsker å få satt ned en komite som skal utrede utviklingen av stadionområdet. Det er grunnlaget for å få satt igang prosjekter fotballen ønsker å få gjennomført. Høyest på listen står "utredning av hall" samt flere garderober på klubbhuset. Årsmøte ga sin godkjennelse til utredning av dette. Det er skrikende behov på vinterstid/høst/vår med treningsfasiliteter. Kapasiteten er sprengt på kunstgressbanen pr. idag og med økende antall spillere i klubben, må det gjøres tiltak.


Dette er det nye styret i JIF Fotball.

Bak fra venstre: Ny leder Tommy Lafton, Varamedl. Espen Hagen, Nestleder og leder av marked, Geir Ivar Sæthren, Sportslig leder Bjørn Opdahl. Foran fra venstre: Leder av anlegg: Morten Bråthen, leder av Barn og Unge: Arno de Jong og styremedlem Anne Paulsen. Varamedlem John Burden ikke tilstede.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.