Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

VIKTIG INFO TIL LAGLEDERE/TRENERE I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2020

PÅMELDING LAG TIL HØSTSESONGEN:

Påmelding av lagene i JIF er foretatt for vårsesongen. Det ser ut for at hele vårsesongen går uten seriekamper (ikke endelig vedtatt). Dette gjelder derfor påmelding høstsesongen. Dere som har påmeldt lag til vårsesongen og IKKE skal foreta noen endringer, forholder seg "rolig". De lagene som ønsker endringer, må gjøre dette innen 1.6 til adm@jif.no.


TRENINGSTIDER INNE TIL VINTEREN:

Dere som ønsker treningstider inne i gymsal/hall til vinteren må gjøre dette innen fristen som er 1.6. SE vedl. link. Kan logge inn både som JIF og privatperson, men må merkes med JIF Fotball". 

https://www.bookup.no/RequestHours/Project/350


HJEMMESIDEN VÅR JIF.NO - APPEN IDRETTENONLINE

For å følge med på det som skjer i JIF er det viktig at så mange som mulig følger hjemmesiden vår. Du får melding direkte på "appen" når du laster ned "appen" idrettenonline. På hjemmesiden (på høyre side under få nyhetsmeldinger fra jif.no) legger du inn mailadressen din. Vips så får du rask oppdatering på det som blir lagt ut på hjemmesiden. Takk for at du følger JIF Fotball.


MINNER OM DUGNADEN PÅ TIRSDAG 19. MAI KL. 1700.

JIF håper mange stiller opp fra lagene. Det er både sosialt og hyggelig og gjøre noe sammen. Det blir servering av pølser og brus til de som møter opp. VELKOMMEN.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.