Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

KRISEPAKKEN TREFFER IKKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Apr 2020

Regjeringens tiltakspakke bommer når det gjelder mange små idrettslag.

Det var satt store forventninger til regjeringens krisepakke for norsk idrett og kultur på tilsammen 700 mill.. Nå skulle vi få dekket noe av tapte inntekter. Men tiltakene treffer IKKE JIF FOTBALL. Perioden det gjelder for i denne omgang er for mars og april mnd.

 Forutsetningen for å få dekket er tapte inntekter fra billettinnteker og deltakeravgifter.

"Arrangørar som  har  avlyst  eller  stengt  sine arrangement som følge av råd eller pålegg frå styresmaktene i samband med   koronaviruset  vil  få kompensert  netto tapte billettinntekter og deltakaravgifter,  samt eventuelle  meirutgifter  som følge av avlysinga  eller stenginga. "

JIF fotball har i denne perioden ingen arrangement utover billettinntekter fra hjemmekamper til A-laget. Minstebeløpet det kan søkes om er kr. 25.000,-.  JIF Fotball har ikke billettinntekter av denne størrelsen på 2-3 hjemmekamper. Inntekter fra loddsalg og kiosk kommer ikke under refusjonsordningen.

JIF Fotball håper nye tiltakspakker treffer bedre (hvis de kommer) og at dette gjelder tapte inntekter fra all aktivitet vi gjør for å skaffe penger til aktiviteten for barn og unge.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.