Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

INFO NYHETSBREV

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Feb 2020
INFO FRA JIF FOTBALL

ÅRSMØTE:

Avholdes på Thorbjørnrud Hotell onsdag 25.3. kl. 1730.

Har du husket å betale medlemsavgift for 2020? Er du støttemedlem betaler du kr. 300,-. Er du AKTIV MEDLEM betaler du kr. 200,-. Som aktivt medlem er du lagleder/trener/verv eller konkrete oppgaver i JIF Fotball. Dette gjør du ved å gå inn på hjemmesiden vår jif.no under BLI MEDLEM.   https://jif.no/register/apply/application.  I utgangspunktet skal kontingenten være betalt 1 mnd. før årsmøte. Men årsmøte kan bestemme at fremvisning av kvittering for betalt medl. kont. er ok.

Som medlem i JIF Fotball blir du også automatisk medlem i JIF Allianse. Skulle det ikke passe å møte opp på årsmøte (noe vi håper det gjør, setter vi allikevel pris på om du kunne være medlem i JIF. Du støtter en veldig god sak i lokalmiljøet. Kanskje du også kjenner noen foreldre/besteforeldre som kunne "verves". Takk for hjelpen.

KICK OFF:

Vi avholder Kick OFF på Thorbjørnrud Hotell onsdag 25.3 rett etter årsmøte. Vi håper at ALLE med tillitsverv i klubben møter opp. Her blir det både sosialt og viktig informasjon. Bl.a. har vi vært så heldige å få Antidoping Norge til å holde foredrag om det viktige arbeidet som gjøres på dette området. I tillegg skal vi jobbe med utvikling av klubben videre. Møte opp og meld deg på til admin@jif.no eller tlf. 41620229 Tor Haug.

FORELDREMØTER:

Regner med at de fleste lagene nå har gjennomført foreldremøter og at malen for foreldremøter som vi har utarbeidet blir fulgt. Dette gir mye god informasjon.Referat foreldremøte G12 05.02.20.pdf.  Viktig at vi lærer av hverandre. Legger ved en link fra foreldremøte G12 laget.  Dette er et skoleeksempel på hvordan vi ønsker foreldremøter skal gjennomføres. Meget bra G12 og Svein Erik.

Viktig at alle lagene nå ligger inne med de opplysningene som vi har behov for. Det gjelder både foreldre og barn. Oppmann/lagleder har ansvar for at dette er ajour ift medlemsregisteret. Kfr. med medlemsansvarlig Tom Erik Frydenlund hvis spørsmål. Viktig også at dette er riktig ift forsikringer.

POLITIATTEST:

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest. Det er mange som ikke har levert politiattest hos oss. Hvis du ikke allerede har politiattest  eller "jobber med saken" kan du starte NÅ. Vi kommer til å følge opp hver enkelt ift å fremskaffe dette. Rutinen finner du på hjemmesiden vår her: https://jif.no/p/50856/politiattest.

PÅMELDING LAG 6 OG 7 ÅRINGER.

Frist for påmelding av 6 og 7 års lagene, både jenter og gutter er 6. mars til admin@jif.no. Kontakt evnt. Kristian Orvang som er rekr. ansvarlig. Vi håper på like mange jenter som gutter på lagene fremover.

GRASROTANDELEN:

Grasrotandelen er en meget viktig inntektskilde for klubben. Er du med på å verve noen nye for oss.? Det kan være foreldre, besteforeldre eller noen du kjenner som ikke gir sin andel til noen idag. 7% av det du tipper for går til JIF uten at dette går utover innsatsen eller gevinsten din. Gå inn på vårt org. nr. 971012951 på Norsk Tipping og bli medlem NÅ! Takk for hjelpen.  Her er linken til siden: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=971012951 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.