Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Vi trenger flere sjåfører

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2020

Transport av varer for privatpersoner og firmaer på østlandet. 

JIF Budbiler DA driftes på dugnad og alle inntektene går til JIF Fotball. Selskapet eies 99 % av Jevnaker IF. Budbilene baserer seg på kjøring på timen, og det er lite faste oppdrag. Når kunden ringer får de som oftest kjøring samme dag. Det disponeres en Toyota varebil som kan lastes med inntil 1000 kg

JIF Budbiler har holdt på i mange år og har noen faste kunder vi kjører for. Andritz Hydro på Bergermoen er vår største kunde.

Helge og Tor

ETTERLYSNING:

Vi trenger flere sjåfører til å være med å kjøre. Kunne du tenke deg å være med på et lag som jobber for fotballens beste og samtidig ha det hyggelig sammen med andre i et sosialt miljø på JIF kontoret? Hvis ikke du har mulighet, har du kanskje noen i den bekjentskapskrets dette kunne være aktuelt for?

Vi møtes hver dag på JIF kontoret (men kom når det passer) hvor vi prater om løst og fast og kanskje det blir et oppdrag i løpet av dagen også. Det settes det opp «vaktliste» for hver dag. Jobben passer best for de som har gått av med pensjon eller er trygdet, men har lyst og mulighet til å «gjøre noe» samfunnsnyttig. Betaling er i form av diettgodtgjørelse så Ikke nøl.


Ta kontakt med Tor Bredesen så får du nærmere info om hva dette går ut på.


JIF Fotball

Tor Haug Adm.leder 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.