Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF GÅFOTBALL ER IGANG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Sep 2024


Spillere fra 1. trening. Bak fra venstre: Terje Bråthen, Jon Kjell Larsen, Terje Nitschke, Roy Arild Fossum, Bjarne Minde. Foran fra venstre: Tor Haug, Jens Plassen, Sven Ragnar Fægri, Roy Hansen og Rune Kristiansen.

Alle ler førte gang de hører GÅ FOTBALL. Hva er dette for noe da? Erfaringer fra bl.a. Flint Tønsberg som har holdt på i flere år, er at "latteren og mobbingen" stilner, når det blir fokus på fotballspill og pulsen stiger. Gåfotball er en aktivitet for alle, der man kan spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå, samtidig som man får gode treningsopplevelser og nye bekjentskaper. Første trening ble avholdt med 10 stk. Det er meldt interesse fra 5 stk. til som ikke kunne komme. Erfaringen fra de som var med: Dette er utrolig gøy og sosialt. I tillegg er det veldig god trening for den som orker å stå på litt. Det er som i ordinær fotball. Noen står stille og noen løper. Det samme gjelder i GÅ Fotball. Noen er mer beveglige enn andre. Treningen fortsetter hver uke på tirsdager kl. 1600 på kunstgresset, og vi håper enda flere vil bli med og oppleve gleden av Gåfotball. Det er en fin mulighet for å holde seg aktiv og samtidig ha det moro sammen med andre. Bare ta kontakt hvis du ønsker å være med, eller har spørsmål om aktiviteten. Vi ser frem til å se flere kjente og nye ansikter på feltet! 






VIL DU VÆRE MED PÅ DIGITAL DUGNAD?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Sep 2024


Den enkleste måten å bidra til klubben på gjennom digital dugnad. Last ned APPEN STØTTE.

  • Velg organisasjon= Jevnaker if fotball eller org. nr. 971012951
  • kryss av for Generell støtte>
  • Huk av for din bank>
  • Legg inn ditt fødselsnr.> 
  • Logg inn>velg fra kr. 2 til kr. 5 pr. trans du ønsker å gi.

    Når dette er gjort blir du belastet automatisk 1 gang pr uke på konto. (har du valgt kr. 2,- pr. trans på konto og har 10 transer denne uka, blir du belastet med kr. 20,-).

Du kan når som helst stoppe støtten. 

Takk for at du bidrar til utviklingen av Jevnaker Fotball. Din støtte bidrar til å opprettholde våre aktiviteter og fremme idrettsglede blant barna i klubben. 




JIF GÅ FOTBALL STARTER TRENINGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Sep 2024


JIF GÅFOTBALL inviterte til første samling på klubbhuset mandag 2.  sept. Dette for å se om interessen og grunnlaget er der for å kunne starte opp JIF GÅFOTBALL. Det møtte 8 stk. på første samling. Ytterligere 5 har sagt de er interessert, men ikke kunne møte på første samling. Vi ser frem til å bygge en aktiv og inkluderende gruppe for alle som ønsker å delta i Gåfotball. Dette er en flott mulighet til å møtes, knytte vennskap og holde seg i form på en morsom måte!  Det er ingen forutsetning at du har spilt fotball fra før. Det er ingen øvre aldersgrense. ER du fra 50 år og oppover er du velkommen.

 Fotballklubben Flint har holdt på med Gåfotball i 3 år. Primus motor for Gåfotballen i Flint er Kjell Einar Hamnes som holdt et engasjert foredrag om hva Gå fotballen er. Det går både ift hvordan den er organisert og betydningen den har for både fysisk og sosial helse.

Kjell Einar Hamnes

Ta med deg noen du kjenner og møte opp til første trening på kunstgresset tirsdag 10. sept. kl. 1600. Det er åpent for alle. Du bør ha kunstgresssko/fotballsko og treningsdress.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE.





JENTEFOTBALL DAGEN 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2024

Lørdag 31.08 strålte både solen og ca 40 jenter om kapp på Jevnaker stadion. 

De hadde møtt opp for den årlige jentefotballdagen. 

Jentene var i alderen 5 til 12 år, med og uten tidligere fotballerfaring. 

Dyktige instruktører loset de gjennom flere morsomme og lærerike øvelser, før det vanket pølser, frukt og vafler til lunch.

Dagen ble avsluttet med et herlig kaos når alle instruktører og noen frivillig foreldre møttes til duell på fotballbanen. 

Det var tid for barna (ja, da mener vi alle på en gang) mot de voksne (ca 10stk). Kampen endte med 0-0 og poengdeling 🙂 

Oppsummert en herlig dag, med mye glede, smil og ivrige jenter på banen 🙂

Tusen takk til alle jentene som deltok og ellers alle som bidro til en flott dag. 

Tilslutt også en stor takk til dagens sponsorer: