Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

TILSAGN FRA SPAREBANKSTIFTELSEN JEVNAKER LUNNER NITTEDAL PÅ 12 MILL.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Okt 2021

Takket være tilsagn fra SPAREBANKSTIFTELSEN JEVNAKER/LUNNER/NITTEDAL på utrolige 12 mill. kroner til bygging av ny kombihall for fotball og turn på Jevnaker stadion, er drømmen kommet kvantesprang nærmere. Det er med stor takknemlighet vi i går fikk nyheten om at styret i Sparebankstiftelsen har gitt oss tilsagn på kr. 12 mil. Forutsetningen er at prosjektet fullfinansieres. Totalkostnad for hall og nytt garderobebygg er på ca. kr. 47 mill. med tilsagn fra det offentlige på nærmere 24 mill (momsref + spillemidler) samt tilsagn fra Stiftelsen, er det nå kun kr. 10,5 mill. som mangler for å kunne realisere prosjektet. Dette ligger nå til behandling i Jevnaker kommune og skal inn i budsjettprosessen før endelig vedtak før jul. Vi har tidligere gitt uttrykk for at dette er en unik mulighet for Jevnaker kommune som berører nærmere 1000 barn og unge. Ny hall vil tvinge seg fram på Jevnaker i løpet av kort tid, uansett. DA blir prisen for kommunen flere ganger så høy.   For fotballen, turn og håndballen samt skolen vil ny hall ha meget stor betydning ift å ta imot alle som ønsker å drive disse idrettene. Normalt vil kommuner i denne type saker bidra med 1/3 av totalkostnaden. I dette prosjektet dreier det seg kun om ca. 23%.

Det er Jevnaker kommune det nå står på ift å få realisert dette prosjektet som betyr så mye for så mange. Vi har stor tro på at de nå ser etter muligheter gjennom disp. fondet/låneopptak etc  for å få finansiert det vi ber om.