Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Hele 7 spillere fra 2011 tatt ut på satelitt-trening

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Det skjer veldig mye bra i JIF om dagen. Ikke bare på senior nivå, men i barne og ungdomsfotballen driver vi veldig godt. Dette har resultert i at 7 stykker er tatt ut på Satelitt fra 2011 - kullet.

Dette er ett uttak til Buskerud Fotballkrets og hvor Hønefoss er ansvarlig klubb i vår region.

Vi gratulerer. Det blir spennende å følge med videre. 
Bak fra venstre: Ludvik Bårdseth, Eirik Bjørkerot, Emil Lafton, Adrian Johnsrud.
Foran fra venstre: Håkon Sundstad, Martin Klinkenberg Buhaug, Emil Klinkenberg Buhaug. Jevnaker Idrettsforening 110 år (2021)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Nye æresmedlemmer i JIF Allianse. Fra vestre: Tor Haug, Fotball, Magnus Bakken Haugli, Skøyter, Kenneth Brørby, Fotball/Skøyter, Tom Arne Karlsen, Fotball og Tor Bredesen, Fotball. Gullmerket. Bak fra venstre: Knut Inge Stein, Turn, Kristin Haugli, Skøyter, Wilhelm Koren, Fotball, Ronny V. Øvergaard, Fotball/håndball. Midterste rekke:   Tor Arve Magnussen, Skøyter, Bjarne Oure, Turn, Bjørn Opdahl, Fotball, Rune Hansen, Fotball, Geir Ivar Sæthren, Fotball. Foran: Magne Grøndalen, Håndball, Maria Mee Jonassen Granberg, fotball, Christina Oure, Turn

 


Fra middagen

 

Jevnaker IF markerte feiringen av 110 års jubileum på Thorbjørnrud Hotell med 100 gjester tilstede. På grunn av Covid skulle dette vært arrangert i 2021. Men bedre seint enn aldri.....Leder av JIF Allianse ønsket velkommen og dro oss gjennom en rik og stolt historie. Høydepunktet under middagen var tildelingen av heder og ære til de frivillige i klubben. Det ble utdelt ekstra mange utmerkelser denne gangen p.g.a. 10 år siden siste  jubileum. Det ble utdelt 56 diplomer, 17 fikk gullmerke og 5 ble nye æresmedlemmer.

En stor takk til arrangementskomiteen med Harald Lillo i spissen for gjennomføringen av en særs vellykket jubileumsfest.
Gutter 2008 med 2 kamper og sosial samling.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Jan 2023

Gutter 2008 gjennomførte 2 kamper mot Holeværingen og sosial samling på klubbhuset etter dagens A-kamp.

2008 gjengen er et stort og bra kull bestående av 25 spillere så derfor 2 kamplag.

Den treningsvillig gjengen har vært stabilt gode i mange år og i vinter har vi i tillegg fått et bra supplement med 5 spillere fra Lunner!

I dagens første kamp spiller vi en veldig god kamp og er spillemessig gode helt til kreftene tar litt slutt og vi vinner kampen 2-0. Seieren kunne/burde vært større etter spill og sjanser!

Målene ble scoret av Håkon og Maciej.

I kamp 2 var det mye jevnere hvor gjestene fra Hole kanskje hadde det meste av initiativet. Vi kjemper godt, spiller tidvis bra også her og er med i kampen helt til slutt men Hole vinner 3-2.

Våre mål scores av Gaute og Adrian.

Etter kampene var det pizza og sosialt samvær på klubbhuset hvor gutta koste seg noen timer utover kvelden! En veldig vellykket lørdag med 2 bra kamper og litt sosialt hygge!!
VERDENS BESTE VAFLER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2023

Hver onsdag er det SOSIALT på klubbhuset kl. 0900. Her har vi løsninger på det meste. Kaffe og vaffel er obligatorisk. Har du lyst til å treffe folk og være litt sosial? Møt opp da vel...
KAMP UTSATT - Dagens juniorkamp er utsatt pga. kulde

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Jan 2023

KAMP UTSATT - Dagens juniorkamp er utsatt pga. kulde
Treningstider kunstgress vinter 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Jan 2023

Her er oversikten over når de ulike lagene trener på kunstgress nå i vinter.

Kommet i gang med treninga etter nytt år?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jan 2023

JIF Fotball tilbyr gode treningsforhold til en meget rimelig pris på klubbhuset Jevnaker stadion. Hvorfor ikke ta en treningsøkt når du allikevel kjører "poden" på trening. Bruk ventetiden til noe fornuftig. Tren når det måtte passe deg. Ta kontakt på mail: admin@jif.no eller tlf. 41620229. VELKOMMEN.
JIF BUDBILER NYE OPPDRAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jan 2023

JIF BUDBILER er i farta på nyåret.  Denne gangen er oppdraget for Næsset Mek. Verksted AS. Turen går først til Rygge og deretter over fjorden med Bastøyferga videre til Larvik. Vi takker Næsset Mek. Verksted  for opprdraget.

Har din bedrift behov for transport? Ta kontakt på tlf. 92810560. Vi tar på oss alle typer transport oppdrag.1 Kommentar

EXTRA TRENINGER STARTER IGJEN FREDAG 13. JANUAR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2023

Chris og hans team ønsker "gamle" og nye spillere til Extra trening vinter/vår 2023. Møt opp på fredag fra kl. 1530. Mulighet til å komme på klubbhuset rett etter skolen fra kl 1430.  Er du "ivrig" til å spille fotball og vil ha litt extra trening og utfordringer. Møt opp da vel...
HUSK OPPSTART JIF E-SPORT TIRSDAG KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023

Endelig er vi i gang igjen. Nå er det lagt opp til faste treninger fremover på E-sport senteret. Mange har allerede meldt seg inn i JIF E-sport. Dersom du ikke allerede har gjort det, kan det gjøres HER.  Tirsdager blir fast dag. Da er storsalen i 2. etg. også satt av til E-sport.  I første omgang er det da for de som er født i 2011,2012 og 2013. Men vi ønsker å utvide etter hvert med flere aldersgrupper og flere treningsdager.  Bare ta kontakt med ansvarlig for E-sport senteret Kim Haugom: kim.haugom@geberit.com  eller tlf.   +47 48956029   hvis du lurer på noe.

VELKOMMEN PÅ TIRSDAG.
ÅPENT KLUBBHUS PÅ MANDAG FRA KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023

I forbindelse med oppstart av trening for A-laget mandag kl. 1700 inviterer JIF Fotball til "åpent klubbhus" fra kl. 1800.  Det er ikke noe "offisielt" program. Hensikten er å "treffe gamle kjente", mingle og ha det litt sosialt etter kanskje å ha sett på a-treningen. Kanskje trener Bengt Eriksen også stikker innom etter treninga?. JIF serverer kaffe og noe å bite i. Du er hjertelig velkommen.
KLARGJØRING AV KUNSTGRESSBANEN TIL FØRSTE TRENING PÅ MANDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023


Snøen laver ned og nordavind fra alle kanter. Men det hindrer ikke vaktmester Rolf å gjøre klar kunstgressbanen til første trening på mandag med A-laget kl. 1700. Rolf lover gode forhold til tross for at værgudene ikke er med oss i disse dager.