Mendy scoret i debuten da JIF tok sterk borteseier

Postet av Jevnaker Senior A den 26. Aug 2023

Nysigneringen Remond Mendy spilte sin første kamp på fire år, men holdt 90 minutter pluss tillegg og kronet JIF-debuten med scoring.

– Det var gøy at Mendy fikk seg en scoring. Han mangler kanskje litt på fotballformen, men spiller klokt og rolig og har en touch som få andre i fjerdedivisjon, sier trener Bengt Eriksen etter høstens første borteseier.

– Jeg synes vi hadde god kontroll før pause, men vi slet med nøyaktigheten og kom ikke til mange store sjanser. Heldigvis fikk vi justert oss og ble mye mer truende i andre omgang, oppsummerer Eriksen.

Etter at Aleksander Bakken Tveter sendte JIF i ledelsen fra straffemerket var det hjemmelaget som hadde en god periode, satte press på gjestene og også fikk utligningen. To scoringer i løpet av kampens ti siste minutter sørget imidlertid for en sterk borteseier. I tillegg brente JIF et straffespark helt på tampen.

– Det var mye å glede seg over i dag. Jeg føler meg jo aldri helt trygg før dommeren blåser av, men alt i alt en solid gjennomføring og tre viktige poeng for å holde kontakt med lagene rett foran oss på tabellen, avslutter Bengt Eriksen.

Kampfakta:
Eiker/Kvikk-JIF 1-3 (0-0)
Scoringer: 0-1(51, str) Aleksander Bakken Tveter, 1-1(74) Eren Sünbül, 1-2(82) Bendik Svensbråten, 1-3(90) Remond Mendy
Gult kort: Markus Øverby
JIFs lag: Cato Haugom; Markus Øverby, Martin Andersen-Gott, Oddur Karl Heidarsson, Andreas Knutsen Sæthre; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Kujtim Ismajli, Remond Mendy, Simen S. Olsen; Aleksander Bakken Tveter.
Innbytter: Ragnar Wendelborg fem minutter for Kujtim Ismajli.
Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Phiphat Blystad, Elias Lafton, Daniel Miancho, Adrian Axe Sallaup, Mikkel Opdahl.