Avslutter sesongen i 4 div med nok en flott seier!

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Okt 2023

I siste kamp for sesongen i 4 div vinner Jevnaker over Stoppen med 4-2.

På en sur høst dag med snø i lufta og masse vind ble det en jevn kamp som bølget frem og tilbake og ingen av lagene klarte å rive til seg ett dominerende spill. Ikke for mange sjanser heller så vi gikk til pause med 0-0.

Etter pause kom Jevnaker ut med litt mere trykk og fikk betalt for innsatsen med nok en strålende ATB skåring etter 58 minutter. Etter 65 minutter fikk Herman Paulsen Rørvik gleden av å sette sitt første mål for Jevnaker på senior nivå. Kun 4 minutter etter å bli byttet inn setter Robel H. Sium sitt første mål for Jevnaker også, etter 76 minutter. Jevnaker leder da 3-0 og ser ut til å full kontroll før Stoppen plutselig våkner igjen og setter 2 raske mål etter 79 og 81 minutter og spenning stiger på stadion. Kampen bølger frem og tilbake helt til overtid hvor Markus Øverby "dreper" kampen etter 92 minutter.

Jevnaker går da i garderoben med nok en seier i en sterk høstsesong. Veldig gøy at 2 unggutter også får sine første mål på senior nivå.

Vi ender da opp til slutt på 7 plass med like poeng som Modum på 6 plass, men har dårligere målforskjell.

Kampfakta:
Svelvik-Jevnaker 4-2 (0-0).

Mål: 0-1 (58) Aleksander Bakken Tveter, 2-0 (65) Herman Paulsen Rørvik, 3-0 (76) Robel H. Sium, 4-2 (92) Markus Øverby

Gule kort:  Sander Hamborg, Robel H. Sium og Markus Øverby

JIFs lag: Ulrik Berg Rian; Oliver Lafton, Oddur Karl Heidarsson, Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Simen S. Olsen,  Remond Macougne Mendy ,Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Cato Haugom, Mikkel Opdahl, Robel H. Sium, Frederic Daniel Miancho, Adrian A. Sallaup, Kujtim Ismajli

Ubenyttede reserver: INGEN