Sterk borteseier over Modum

Postet av Jevnaker Senior A den 5. Okt 2023

En sterk borteseier over Modum som nok stod som favoritter før kampen.

Drømmestart til Jevnaker med ATB skåring etter 2 minutter. Gleden var dog kortvarig da Modum utlignet 4 minutter senere. Sander Hamborg tilbake etter karantene setter den i mål etter 36 minutter og Jevnaker leder 1-2 som også blir pauseresultatet.

Etter pause bytter Herman P. Rørvik med Mikkel Opdahl og Jevnaker øker ledelsen til 1-3 med Markus Øverby etter 52 minutter. Modum reduserer til 2-3 etter 59 minutter. Mikkel Opdahl drar på seg ett gult kort etter 66 minutter før ATB øker ledelsen igjen til 2-4 etter 80 minutter.

Noen bytter på tampen av kampen hvor Adrian A. Sallaup kommer inn for Joakim Amandus Nilsen etter 80 minutter og Magnus Smeby Fjørtoft for Aleksander Bakken Tveter etter 90 minutter. Både Adrian og Magnus klarer å få gule kort på overtiden etter 91 og 93 minutter.

En sterk seier som gir JIF mulighet til å kjempe om 6 plassen.

Neste kamper for JIFs a-lag:

Svelvik (b) lørdag 14.oktober.

Stoppen (h) lørdag 21.oktober.

Kampfakta:
Modum-Jevnaker 2-4 (1-2).
Mål: 0-1(2) Aleksander Bakken Tveter, 1-2 (36) Sander Hamborg, 1-3 (52) Marcus Øverby og 2-4 (80) Aleksander Bakken Tveter

Gule kort: Mikkel Opdahl, Adrian A. Sallaup og Magnus Smeby Fjørtoft

JIFs lag: Cato Haugom; Oliver Lafton, Joakim Amandus Nilsen, Oddur Karl Heidarsson, Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, Bendik Svensbråten; Sander Hamborg, Simen S. Olsen,  Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Mikkel Opdahl, Adrian A. Sallaup og Magnus Smeby Fjørtoft

Ubenyttede reserver: Robel H. Sium, Fredric Daniel Miancho, Ulrik Berg Rian