Oddur Karl Heidarsson har signert for JIF

Postet av Jevnaker Senior A den 23. Des 2022

Oddur Karl Heidarsson har inngått en avtale med Jevnaker IF som har varighet ut sesongen 2023. Oddur er 28 år og kommer fra Holeværingen.

«Jeg er glad for å ha signert for Jevnaker IF. Det kjentes veldig riktig ut å signere nå. Spent på tiden fremover og har troa på at dette kommer til å bli veldig bra. Fin gjeng og fine rammer. Gleder meg til å ta steg i JIF» sier Heidarsson til Jif.no.

Oddur er en stoppertype vi har lett etter lenge. Han har alle egenskapene vi ser etter i en stopper, god fysikk, hurtighet, treningsvillig og i rett alder. 

Lykke til i JIF og God Jul til alle🎄

Ole Marius Sørby har signert for JIF A-lag

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Des 2022

Enda en lokal unggutt har signert for oss ut 2023. Ole Marius kommer fra Heradsbygda, hvor han har spilt 38 kamper for seniorlaget og scoret 12 mål.  

«Det er denne typen spillere vi skal tiltrekke oss i JIF hvis vi skal lykkes fremover. Unge lokale spillere med gode holdninger og treningsvilje. Vi skal være klubben for lokale spillere som ønsker å satse.» sier Sportslig leder Opdahl.

Ole Marius har har uttalt at han er veldig glad for å få sjansen til å prøve seg på et høyere nivå. Og signaliserte tidlig at han ønsket å være med et spennende JIF lag i 2023.

Vi gleder oss til å følge Ole Marius i Jevnaker drakta.
Adrian Axe Sallaup har signert for JIF A-lag

Postet av Jevnaker Senior A den 21. Des 2022

Enda en lokal unggutt har signert for oss ut 2023. Adrian kommer fra Heradsbygda, hvor han har spilt 32 kamper for seniorlaget og scoret hele 30 mål.  

 «Det er denne typen spillere vi skal tiltrekke oss i JIF hvis vi skal lykkes fremover. Unge lokale spillere med gode holdninger og treningsvilje. Vi skal være klubben for lokale spillere som ønsker å satse.» sier Sportslig leder Opdahl.

Adrian har har uttalt at han er veldig glad for å få sjansen til å prøve seg på et høyere nivå. Og signaliserte tidlig at han ønsket å være med et spennende JIF lag i 2023.

 Vi gleder oss til å følge Adrian i Jevnaker drakta.
Kasper er med i 2023

Postet av Jevnaker Senior A den 20. Des 2022

Kasper Bakken Hansen har blitt enig med klubben om en avtale for neste sesong.

Det er viktig for klubben og for laget at JIF-gutter står frem og viser at det lønner seg med hardt arbeid over tid. Vi er helt avhengig som klubb av å få frem egne spillere.  

“Kasper har allerede vært med a-laget i noen år og da primært hatt en rolle som dyp sentral midtbane eller back. Kasper mistet store deler av høstsesongen med skader, så nå er det bare for Kasper å bli skadefri og jobbe knallhardt frem mot neste sesong for å konkurrere om mest mulig spilletid.” Avslutter Sportslig leder Opdahl.

Vi ønsker Kasper lykke til med fortsettelsen!

ULRIK HAR SIGNERT FOR NY SESONG

Postet av Jevnaker Senior A den 19. Des 2022

Ulrik Berg Rian har tatt en viktig rolle inn i laget vårt, først og fremst med sine gode holdninger og sin væremåte både på og utenfor banen.

Ulrik har sammen med Cato og Jonas vist at vi har et meget godt keeperteam vi kan stole på uansett hvem det er som står i målet. Så derfor er vi veldig fornøyde med at Ulrik tidlig ønsket å forlenge kontrakten sin med oss. 

Vi gleder oss til å følge Ulrik sin videre utvikling i JIF, lykke til.
TRENINGER A-LAGET 2023

Postet av Jevnaker Senior A den 16. Des 2022

A-laget starter opp med treninger mandag 09 januar 2023.

Treningene vil være på  følgende dager:

  • Mandager - 17:00
  • Onsdager - 18:30
  • Torsdager - 17:00

Det blir også endel andre enkelttreninger i helger osv., men den planen legges i disse dager frem til påske.

MARTIN (33) HAR SIGNERT NY KONTRAKT

Postet av Jevnaker Senior A den 16. Des 2022

Martin Andersen Gott er klar for nye utfordringer i JIF-drakta også den kommende sesongen.

Martin bringer med seg en rutine og erfaring fra 4 div som er veldig viktig for oss. Vi trenger noen spillere som kan gå foran å vise de yngre spillerne hva som skal til for å kapre poeng i en ganske tøff 4 divisjon. 

Signert for ett år

  • Signert for ett år. Klubben har vært klare på et godt opplegg neste sesong, som var avgjørende for min del. Ser frem til å kjempe i toppen igjen med full sesong i 2023, sier Martin til JIF.no

Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å ha med oss Martin også den kommende sesongen!

Sander Hamborg signert for JIF A-lag

Postet av Jevnaker Senior A den 14. Des 2022

Sander Hamborg har signert for JIF A-lag

 Enda en lokal unggutt har signert for oss ut 2023. Sander kommer fra Heradsbygda, hvor han har spilt 25 kamper for seniorlaget.  

 Det er denne typen spillere vi skal tiltrekke oss i JIF hvis vi skal lykkes fremover. Unge lokale spillere med gode holdninger og treningsvilje.

 Sander har trent med oss siden i høst og signaliserte tidlig at han ønsket å satse videre med et lovende JIF lag i 2023.

 Vi gleder oss til å følge Sander i Jevnaker drakta.