Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

ÅRETS FAIR PLAY LAG KÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2023

Jevnaker IF er stemt fram som årets Fair play-lag i 4. div herrer i 2023. Både motstandere, dommere og kretsen er enig om at det er en verdig vinner.

Årets siste førjulsgave blir delt ut til Jevnaker IF A-lag herrer. De er kåret til Årets Fair play-lag i 4. divisjon herrer 2023. Jevnaker IF fikk flere nominasjoner fra de andre lagene i divisjonen og årets dommere. I tillegg har kretsen vært til stede med Fair play veiledere og andre kampobservatører underveis i sesongen. 

Har bygget kultur over tid

Sportslig leder Bjørn Opdahl i JIF er glad for å motta den gode nyheten rett før juleferien. – For oss i Jevnaker tror jeg det handler om at vi har klart å bygge en god kultur over tid, forteller han. Vi har fokus på at det skal være hyggelig å komme til oss, både for dommere og motstandere, og virkemiddelet er ofte en kopp kaffe og vaffel.

Det stiller også opp en kampvert fra styret på hver hjemmekamp. For meg som sportslig leder, så har det også vært viktig å ha nulltoleranse for klaging og syting på dommeravgjørelser, det er bare bruk av unødvendig energi. Her er også trenerne våre flinke til å følge opp underveis i kampene, avslutter han.

Det handler om gode kampopplevelser

Årets Fair play-lag er et av flere tiltak for å sikre gode kampopplevelser i årets 4. div. herrer i NFF Buskerud. Kretsen og lagene har blant annet gjennomført møter med lagene i forkant av sesongen, tydeliggjøringen av samtalen mellom dommere og kapteiner 45 min. før kamp og tilstedeværelse av kampvert og kretsen på flere av kampene enn tidligere. Seniorlagene er forbilder for de yngre lagene i klubben, og de har en viktig oppgave for å skape en helhetlig god kultur i forbindelse med kamp.

Årets Fair-play lag får et Diplom og 5.000 kr som kan benyttes til et positivt sosialt tiltak i laget. NFF Buskerud gratulerer!

 


MARCUS A ASLAKSEN FRA HBK TIL JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2023


Marcus skal spille 2024 sesongen for Jevnaker IF i 4 divisjon.

Marcus André Aslaksen (22) kommer fra det blide Sørland og er student på USN i Hønefoss. 

Han kommer nå kommer fra Hønefoss ballklubb hvor han på litt over en sesong fikk med seg 12 kamper og scoret 1 mål. Før det har han spillt i Vindbjart der han står bokført med 41 kamper og 10 scoringer og i Fløy-Flekkerøy der han fikk med 3 kamper i Post Nord-ligaen og 1 NM kamp for laget.

Han er rask, god teknikk, har spilt mest på høyrekanten, men er eller ikke uvant med rollen på motsatt side.

Velkommen til Jevnaker Marcus, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. Lykke til
PLANLAGTE TRENINGSKAMPER VINTER/VÅR 2024 (korrigert)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023

Følgende treningskamper er avtalt vinter/vår 2024.

Fredag 12 januar kl 19.30 Hallingdal,(Jevnaker stadion)
Søndag 21 januar kl 18.15 Gjøvik-Lyn (Raufosshallen)
Lørdag 27 januar kl 13.00 HBK,(AKA arena)
Fredag 09 februar kl 19.30 Lillehammer G19 (Raufosshallen)
Lørdag 17 februar kl 15.00 Fotball (Jotun kunstgress)
Søndag 3 mars kl 16.30 Nybergsund (Raufosshallen)
Søndag 10 mars kl (1200,1415,1630 eller 1845) Sluttspill,(Raufosshallen)
Torsdag 21 mars kl 20.00 Modum,(Jevnaker stadion)
Torsdag 30 mars kl 20.00 Holeværingen,(Jevnaker stadion)
RAGNAR F. WENDELBORG TAS OPP I A-STALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023


Vi er svært glade for å kunne informere om at 16-åringen Ragnar F. Wendelborg tas opp i A-stallen. 

 Wendelborg har vært med på A-lagets treninger siden i sommer, samtidig som han har vært en del av vårt G16-lag. Han fikk flere kamper med A-laget i 2023-sesongen, og med sine prestasjoner og gode holdninger har han vist at han er kvalifisert for en plass i A-stallen. Ragnar har skrevet under kontrakt ut 2024-sesongen. 

 Den unge forsvarspilleren er et godt eksempel på at valget klubben tok for noen år siden, å satse på godt utdannede og dyktige trenere i junioravdelingen, lønner seg. For første gang på mange år ser det ut til at vi i 2024-sesongen kommer til å stille med 2 juniorlag og 2 G16-lag. Dette viser at klubben lykkes ved å stå for viktige verdier og tålmodig arbeid, som gjør at så mange som mulig blir med så lenge som mulig. 

Ragnar er en av flere som banker på døra til A-laget, og flere vil få sjansen i løpet av året. Klubben har mange gode årganger nedover i systemet, så fremtiden til JIF ser lys ut når målet er at egne spillere skal utvikle seg og ha en fremtid som fotballspillere. Forvalter vi disse rett så kan vi få et A-lag fullt av egenproduserte, gode, treningsvillige spillere. Men ingen blir gode alene så klubben vil gjerne benytte anledningen til å rette en stor takk til alle de dyktige trenerne vi har og har hatt i barne - og ungdomsavdelingen. 

 Vi jobber nå med de siste brikkene, og komplett A-lagsstall vil bli presentert i januar 2024. 
REMOND MENDY KLAR FOR NY SESONG I JIF DRAKTA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023Vi i Jevnaker IF er storfornøyde med at Remond Mendy blir med oss videre i 2024.

Vi trenger også noen spillere med erfaring fra toppnivå. Remond er med sin erfaring og kvalitet en viktig bidragsyter inn i en ellers ung spillergruppe. Remond vet hva som kreves både på trening og i kamp.

Vi gleder oss til å følge deg i årets sesong👍⚽️
HUSKER DU? DET ER BARE 50 ÅR SIDEN!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Des 2023

Det er nå 50 års JUBILEUM for opprykk til 3. div. (nivå 3) Den avgjørende kampen ble spilt på Eidsvold mot Hamar IL som endte 1-1. Det holdt til opprykk etter å ha vunnet kvalikgruppen med Sel, Hamar IL, Kongsvinger og JIF. Året før ble det også opprykk fra 5. div. slik at det da ble opprykk 2 sesonger på rad. En stor tid i JIF Fotballen. Dessverre har flere av spillerne fra den gang gått bort.  På bildet ser vi troppen fra 1973. Bak fra venstre trener Ole Haukedalen, Frede Hammerstad, Per Martin Bakken, Terje Larsen, Tor Haug, Vidar Gruer, Arne Vidar, Joar Grongstad, Roger Sundling, Magne Nordahl. Foran fra venstre: Bjørn Borgersen, Bjørn Breen, Bjarne Minde, Erik Pehrsson, Hans Arild Hansen, Boye Brørby, Jan Hammerstad og Vidar Haug.
FIN SESONGAVSLUTNING FOR JR. LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2023

JR LAGET  var lørdag samlet til hyggelig sesongavslutning på klubbhuset. Foreldregruppa hadde ordna mat og drikke, dvs. Pizza og Cola. En stor takk til Marthe Bakken Hansen @ co som alltid bidrar. En stor takk til jr. trener Chris som har trent jr. laget i årets sesong og skapt et meget godt miljø som alle trives i.

Mostafa Hassani og Jacob Mollerud fikk en Jevnaker drakt hver, som var signerte av alle spillerne på laget. Mostafa og Jacob er for "gamle "og da slutter med G19 fotball. Vi håper de fortsetter med senior fotball fra neste sesong.
JULEBORD JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Des 2023

JIF Fotball har gjennomført sitt årlige julebord for klubbens trenere, ledere og tillitsvalgte på klubbhuset. JIF ønsker ved dette å sette pris på de som gjennom året har bidratt til at klubben fungerer på alle nivåer. Dette gjelder både de som har med fotballen å gjøre, men også JIF Budbiler og JIF E-sport som er en del av JIF Familien. En stor takk til dere alle for at vi kan tilrettelegge og tilby 350 barn og unge i Jevnaker en aktivitet de setter stor pris på og være en del av. Tradisjonen tro ble det servert julemiddag med riskrem, kaffe og kaker fra Hønefoss Videregående skole. Selvsagt ble det også lagt inn litt konkurranse med Quiz. Vet du hvor mange landskamper Tonje Hansen har f.eks.`? (22). Det ble en suveren vinner med Edgar, Kjersti, Yngve og Jan Erik. Gratulerer.

TAKK FOR VEL GJENNOMFØRT BENGT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Des 2023

Bengt Eriksen har gjennomført sin siste treningsøkt i JIF. Etter en sesong med sportslige både opp og nedturer, ble sesongavslutningen meget bra. Det endte til slutt på en 7. plass og er en klar fremgang fra de siste årene. En stor takk til Bengt som har løftet dette unge laget utover sesongen. Under avslutningsseansen på klubbhuset ble Bengt takket med blomster fra leder i JIF for den jobben han har nedlagt i klubben i året som har gått. Vi ønsker Bengt lykke til videre.