Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

TRENINGSTIDER KUNSTGRESS FRA 1.1. 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2023

Dette er et oppsett fra 1.1. 2024 Treningstider kunstgresset. Det kan bli interne rokkeringer som avtales direkte mellom lagene.

Når kamper begynner har dette prioritet. F.eks. NFF vinterserie osv. Oppsett på lørdag og søndag er ikke satt opp. A-laget skal bl.a. trene søndager. Ønsker om treningstider i helgene må legges inn så snart som mulig. Gi beskjed til admin@jif.no.

NB! For at banemester skal kunne holde banen åpen i vinter, MÅ målene tas av banen etter bruk. Dette har han ikke mulighet til å gjøre alene. DE SKAL IKKE "veltes" over gjerdet. Da blir både gjerde og målene ødelagt. De skal løftes ut av banen og for de målene som har hjul, trilles ut av banen. Takk for at dere trenere og lagledere overholder dette.
NY LUE I NETTBUTIKKEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Nov 2023

Det er kaldt på øra om dagen. Vi har ny lue i Nettbutikken. Myk og behagelig lue. God stretch og passform. 95% bomull. Unisex modell. Passer for deg som skal på skitur, trener eller bare rett og slett er ute en tur. Gå inn på nettbutikken fotball.jif.no og bestill så har du lua om få dager. Passer også som en JULEGAVE.
BRA OPPMØTE PÅ TRENERFORUM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Nov 2023

Det var godt oppmøte med ca. 20 trenere tilstede da årets siste trenerforum ble gjennomført på klubbhuset. Sportslig leder Bjørn Opdahl gikk BL.A. gjennom NY STRATEGI for klubben. Denne er utarbeidet og lagt ut til høring blant klubbens medlemmer. Noen innspill har kommet, men vi ønsker enda flere. Trenere er en viktig gruppe for klubben og noen kom med innspill direkte til planen.  Det ble oppfordret til å gå gjennom planen og komme med innspill før året er omme. Den vil bli "spikret" på årsmøte 2024.

Andre temaer som ble tatt opp var treningstider (dessverre er det ikke mulighet for alle til å få tider, eller få de tider de ønsker). Savnet av en innendørs hall er MEGET STORT. Det ble oppfordret til å bruke mer helger hvor det er noe ledig tid.

Det er ønskelig med 3 trenerforum i året. Etter sesongslutt, jan/feb mnd. og etter vårsesongen. Flere ting som ble tatt opp er bl.a. egen keepertrening. God oppfølging av oppstartslag, Lek med Ball og 6 års lagene er viktig slik at de som starter opp får den støtte og oppfølging de trenger. Her må klubben sterkere på banen. Trenere savner også mer støtte, noen å kunne diskutere med.  Dette vil det blir mer fokus på med å "ansette" en trenerveileder som skal følge opp trenere i større grad. Trenerforum er en viktig arena for trenere i klubben for å ta opp temaer som trenere er opptatt av. Her skal det være takhøyde og ikke redd for å ta opp ting. 
OVERRASK DINE KJÆRE MED EN JULEGAVE FRA JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2023Usikker på hva du skal finne på i julegave i år igjen?  Et godt alternativ er gaver fra vår Nettbutikk. Gå inn på fotball.jif.no Nettbutikk og bestill direkte. Eller hva med en gave med treningstid i vårt treningssenter.? Vi har meget rimelige priser og kan benyttes når du måtte ønske. Vi har også sokker (korte) både sorte og hvite. Bare ta kontakt med admin@jif.no for tilbud.
VEL GJENNOMFØRT NFF LEDERKURS 1

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Nov 2023

Lederkurs 1 er gjennomført på klubbhuset. Her med deltakerne fra JIF, Haugsbygd og Soknedalen og med instruktørene fra NFF Buskerud. De som har gjennomført kurset er: Eivind Lien, Soknedalen, Øyvind Hansen, Haugsbygd,  Erik Mollerud JIF, Alexander Bakken Andersen, JIF, Tom Ellingsen, JIF, Anne Hege Dahl, JIF, Camilla Finsand, NFF, Morten Vidar Kaalhus, Haugsbygd, Tor Haug, JIF, Tom Andre Høistad Birkely, Haugsbygd, Kjersti Fossum Engnæs, JIF og Nils Harald Strøm, NFF Buskerud.

Læringsmål for kurset er: 

Deltagerne skal etter gjennomføring av dette kurset ha tilegnet seg kunnskap om og fått forståelse for at godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre aktivitet.

Bjørn Nilsen, Leder NFF Buskerud og Camilla Finsand KA Sport i KLubb.Tid til diskusjoner på gruppeoppgavene.


Kort ble brukt som "inngangstema" på mange fruktbare diskusjoner.


Mange temaer ble gjennomgått. Kortene ble "snudd" alt avhengig av om "tilstanden" i egen klubb. Grønt er ok. Oransje: forbedringspotensiale osv.


Her er oppgavene som JIF prioriterer og skal jobbe videre med i tiden fremover.(sammen med maaange andre oppgaver).
JR LAGET I STJERNECUP PÅ HAMAR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2023Jevnaker G19 klarte seg bra på Hamar Stjernecupen i helgen.

Turneringen besto av 16 forskjellige G19-lag fra nærområdet. Disse lagene med forskjellig evne ble satt inn i fire grupper på fire, som alle skulle spille tre kamper i gruppen på lørdag og en semifinale og finale/bronsefinale på søndag.

Dette er laget som deltok i turneringen:

Sindre Dalen,Tony Bølgenhaugen, Hagbart Haugen Berg, Noah Vollan,Jacob,  Ford Mollerud, Daniel Miancho, Oskar Bjørklund, Marcus Kirkvold, Odda Hansen, Zain Mulk, Syver Hansen, Herman Paulsen Rørvik, Aske Oure, Lasse Bråthen,  Nappen,Oscar Lafton, Vetle Berge Finvåg, Sondre Lafton, Isaac Gakuru, Simon Tesfazghi

 

Dette ganske unge laget klarte seg bra mot en rekke meget gode juniorlag, vinner, uavgjort og tapt i sine tre gruppekamper og gikk videre til finalen etter en seier mot Nesodden 2 i semifinalen. Jevnaker tapte mot Rakkestad i finalen, 1-0, men deres keeper, Tony Bølgenhaugen ble kåret banens beste.

 Turneringen var en fin måte å avslutte sesongen på og guttene koste seg. Takk til alle som hjalp til med å organisere turen og var med for å støtte laget.

TRENERKURS DEL 1 PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Nov 2023

JIF Fotball satser på å utdanne trenere  for å øke kompetansen i egen klubb.  Her er noen av deltakerne fra samlingen som går over flere kvelder. Camilla Finsand fra NFF Buskerud leder samlingen.

Grasrottrener 1 er en introduksjon til fotball for alle nye trenere. Kurset er obligatorisk for alle som vil gå videre i Grasrottrenerutdanningen, som er NFF og UEFAs første steg i den formelle trenerutdanningen. Kurset retter seg i første omgang mot trening av de yngste (6–7 år), men inneholder også en intro til temaer som omhandler trening av eldre målgrupper.

Læringsmål

Hovedmål:

  • Hovedmålet med kurset er å gi alle trenere en kort innføring fotballens verdigrunnlag og prinsipper og virkemidler for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet. Videre å motivere nye og eksisterende trenere til å ta videre utdanning gjennom Grasrottrenerkursene.


Camilla Finsand fra NFF Buskerud

STOR DAG FOR JIF JENTER 10 I LILLESTRØM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Nov 2023


Jenter 10 var på lørdag på Lillestrøm og så kamp kvinnenes toppserie. Lillestrøm spilte uavgjort 1-1 mot Rosenborg. Lillestrømhallen var fullsatt med 3000 publikummere.


Dette motiverer og inspirerer jentene og er viktig for å beholde flest mulig jenter lengst mulig. 
Etter kampen tok spillerne seg god til til autografer og selfier.

Tusen takk til Lillestrøm som tok seg tid til å skrive autografer og bilder sammen med spillerne.


En flott dag!


HVA SKULLE VI GJORT UTEN DISSE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Nov 2023

Hilde og Marthe i full sving på kjøkkenet.

Det er nå satt igang en lenge etterlengtet oppgradering av kjøkkenet på klubbhuset. Det blir nytt kjøkken med oppvaskmaskin, ovn og flere over og underskap. Under ledelse av Tom Arne Karlsen og Rune Hansen er det aller meste på plass. Men Hilde og Marthe ville mer. De spurte om de kunne gjøre ditt og datt og da svarte jeg som Halvor Bakke i Eventyrlig oppussing får til svar: "dere har frie tøyler". Dermed ble det flere prosjekter med maling av hele kjøkkenet, nye skap, "øy", nye gardiner osv. I tillegg ville de rydde opp både her og der og har kastet mye gammelt. De har drevet i hele helgen og har flere prosjekter på gang. Hva skulle klubben gjort uten disse som tar på seg jobb uten å bli spurt engang!!!!!!! Stoor takk til Hilde og Marthe og den frivillige jobben dere gjør for JIF. Dugnadsånden er fortsatt tilstede og som vi som klubb er helt avhengig av.

 
LEDERKKURS 1 I REGI AV NFF PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Nov 2023

Klubbutvikler Nils Harald Strøm NFF Buskerud leder kurset.

NFF Fotballederkurs 1 gir en innføring i fotballens lederskap. Kort oppsummert handler det om å forstå hva vi er en del av, og hvorfor klubben må være sjef. Lederkurs 1 passer for alle som har en aktiv rolle i klubben, enten du er styremedlem, sportslig leder eller engasjert frivillig.

Godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre aktivitet. FLK 1 er utviklet med mål om å gi fotballedere grunnleggende kompetanse og større forståelse for lederrollen i fotballen. Kurset legger vekt på kvalitet i klubbarbeidet og på helhetstanken med uttrykket «klubben som sjef».

Gjennomføringen av kurset gjøres ved at alle deltakerne skal gjennom et E-læringskurs først før 2 fysiske samlinger på klubbhuset. Som kvalitetsklubb er det et krav at over halvparten av styret skal ha gjennomført Lederkurs 1. Fra Jevnaker deltar Kjersti Fossum Engnæs, Tom Ellingsen, Erik Mollerud, Aleksander Bakken Andersen, Anne Hege Dahl og Tor Haug, fra Haugsbygd deltar Tom Andre Høistad Birkely, Øyvind Hansen, Morten Vidar Kaalhus. Fra Soknedalen: Øyvind Lien.

ET DØGN MED GAMING, SAMHOLD OG MORO

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Nov 2023

LAN PARTY ER IGANG


Vi samlet 18 barn til sitt første LAN, alle hadde gledet seg i flere uker til dette, de skulle game, døgne og kose seg.

 Her snakker vi toppidrett, barna holdt det gående med gaming i 18 timer uten søvn, det ble spilt Fortnite, Minecraft, Roblox og Forza pluss flere spill.

Det ble en pause fra skjermen med kanonball og stikkball i gymsalen på kvelden, for å få i gang kroppen.

For å ha et klart hodet i så mange timer trenger kroppen fysisk aktivitet og mat, pizza ble servert til stor jubel.

De fleste hadde aldri klart å være våkne i så mange timer før, selv om de var slitne i kropp og hodet var humøret på topp.

Alle var enige om at dette hadde vært et topp arrangement og når de kom hjem på søndagen, skulle de sove!

Stor takk til primus motor Kim Haugom og alle foreldre/hjelpere som stilte opp.

 PIZZA MÅ TIL PÅ NATTA

HERLIG STEMNING
GLADE BARN OG FULLT HUS MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Nov 2023

1. Helgen er unnagjort i Mesterhus Julecup. Fantastisk å se idrettsglede og engasjement.  Takk til alle dere som gjør dette arrangementet mulig med Anne Hege i spissen. Vedlagt følger en liten bidemontasje fra 1. helgen. Neste helge er for de "litt større".ODDUR HEIDARSSON KLAR FOR NY SESONG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Nov 2023

Oddur har skrevet under ny kontrakt med JIF for 2024 sesongen og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong i JIF trøya.
Joakim Amandus Nilsen - Signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2023


Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Joakim om en ny kontrakt for 2024.

Dette er en spiller med mye rutine og erfaring fra et høyere nivå som er viktig for oss med mange unge spillere, sier sportslig leder Bjørn Opdahl.
Nilsen har til sammen rundt 150 kamper på nivå tre og fire for klubber som Finnsnes, Lyngen/Karnes, Ullern og Bærum.
Ny hovedtrener Frode Lafton glad for å ha med Joakim videre.