Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

MESTERHUS JULECUP - HER BLIR DET LIV !!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2023

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 4. og 5 nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 10 år. Helgen etter den 11. og 12. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 11 år t.o.m. 14 år.

Anne Hege Dahl, primus motor og leder for Barn og Ungdom i JIF Fotball, kan fortelle om meget god oppslutning til årets Mesterhus Julecup. 125 lag er påmeldt og særlig mange lag er blant de minste. Det blir et yrende liv i hallen disse helgene og hun håper mange foreldre, besteforeldre og andre kommer innom for å se barn og ungdom utfolde seg.  Hun lover skikkelig liv i hallen. I tillegg til et yrende liv på fotball banene, blir det åpen kiosk med mye "snacks", lykkehjul og loddsalg med masse premier, gitt av det lokale næringslivet.

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å få arrangementet i havn.  Derfor er det ekstra gøy at folk stiller opp og heier på lagene.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..
INFO MØTE ONSDAG 1.11. KL. 1900 PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Okt 2023

Invitasjon til informasjonmøte Jevnaker IF Fotball onsdag 01.11 kl 19.00 på klubbhuset

Styret i Jevnaker IF Fotball har registrert at det er stort engasjement og mange meninger, synspunkter og påstander rundt klubben de siste dager. Etter lanseringen av Frode Lafton som ny A-lagstrener har det kommet opp mange synspunkter, spørsmål og rykter knyttet til videre satsing og veien videre. Klubben jobber med ny strategiplan og oppdatering av planverket i klubben som en del av resertifisering som kvalitetsklubb. Dette er ute på høring blant klubbens medlemmer.  Styret har ingen skjult agenda med det som besluttes. Alt gjøres i den hensikt at de beslutninger som tas er til beste for Jevnaker IF fotball. Styret er valgt demokratisk på årsmøtet for å ta beslutninger til det beste for klubben. At andre er uenige i de beslutninger og valg som tas må man leve med. Ønsker man å påvirke de beslutninger som tas må man ta ansvar og ta verv i klubben. Satsing på unge lokale spillere og spillerutvikling vil ha førsteprioritet opp mot satsing på A-laget. Dette har også vært prioritert i år. Har man spørsmål, synspunkter og meninger så kom på møtet på klubbhuset på onsdag, så skal styret så langt det er mulig som et ansvarlig styre svare på de spørsmål og påstander som kommer.

JIF Fotball styre v/Styreleder Geir Ivar Sæthren
1 Kommentar

FRODE LAFTON NY HOVEDTRENER I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Okt 2023

Kjersti Fossum Engnæs , nestleder i JIF (midten) Rune Bølgenhaugen, ass. trener og Frode Lafton, Ny hovedtrener .

Jevnaker IF Fotball ansetter Frode Lafton som A-lagets hovedtrener for 2024-sesongen. 


Frode Lafton har relevant utdanning (UEFA A-lisens), erfaring som trener og spiller på øverste nivå i norsk fotball og i tillegg flere års fartstid som trener i JIF sin ungdomsavdeling sammen med ny keeper/assistent-trener Rune Bølgenhaugen. Dette mener vi danner et svært godt utgangspunkt for at Frode og Rune skal gi klubbens A-lag et ytterligere løft. 2023-sesongen hadde mange gode sider, ikke minst med tanke på å skape engasjement i og rundt klubben. Vi takker Bengt Eriksen for alt han har bidratt med både på og utenfor banen. Eriksens kontrakt med klubben løper ut november, og det er ingen dramatikk i trener-byttet. Klubben hadde rett og slett et «luksusproblem» med tanke på at flere viste interesse for jobben.


Det viktigste for klubben i 2024-sesongen er å fortsette å bygge god treningskultur. Vi ønsker å ha et solid A-lag med spillere som er gode forbilder for de yngre spillerne i klubben. Siden Frode og Rune har vært trenere i vår ungdomsavdeling de siste 3 årene er de godt kjent med yngre spillere i egen klubb, og det er et klart mål for klubben å støtte disse best mulig i overgangen fra ungdom/junior til seniorspill. Flere unge spillere fra egen klubb debuterte på A-laget i 2023-sesongen og enkelte fikk mye spilletid. Dette er veldig gledelig, og baner vei for flere som kommer etter. Det har også vært veldig god tilslutning på B-laget i 7. divisjon i 2023-sesongen. Vi vet at Frode og Rune har god evne til å se den enkelte spilleren og gi tilpasset oppfølging, samtidig som de stiller strenge krav. 


I klubbens strategiplan for 2024-2026, som nettopp har vært ute på høring hos alle i og rundt klubben, fremgår det at hovedmålet for A-laget er å vinne 4. divisjon i 2026. Majoriteten av spillerne på laget skal være lokale. Vi vet at det tar tid å bygge et solid lag, og at det vil komme oppturer og nedturer. Med Frode og Rune på laget har vi virkelig tro på å lykkes i det lange løp. Vi gleder oss til 2024!Invitasjon Julebord JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Okt 2023

JIF Fotball setter pris på ditt engasjement for barn og unge i bygda og inviterer deg derfor som en liten takk for innsatsen, til en liten sammenkomst på klubbhuset. Takk til deg som rundt laget, som trener, lagleder eller dugnadsansvarlig, som medlem i våre utvalg (anlegg, marked, BU,Sport) kamparr., JIF E-sport, JIF Budbiler, styret o.a. frivillige.

Du er hjertelig velkommen. 
ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP - DU KOMMER VEL!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2023


Sesongens siste seriekamp for A-laget spilles på Jevnaker kunstgress kl. 1500. Da håper vi at du tar turen på stadion. Det er gratis inngang for alle. Er du trener eller lagleder for et lag? Inviter laget ditt til å møte opp. Vi håper at så mange som mulig av spillere i JIF familien stiller opp. Er du tidligere spiller, (både fra 70, 80,90,00,10 taller har hatt/har verv  i klubben, er nåværende trener eller lagleder eller er med i noen av utvalgene, er du hjertelig velkommen til en kaffekopp fra kl. 1400 på klubbhuset 2. etg.. Velkommen!

PS! Harald Lillo, æresmedlem i JIF og "æresmedlem som skinkeloddselger", kan bekrefte at det blir en mengde med gevinster. Det blir trekning av 2  spekeskinker og 2 pølser. Det blir også trukket ut gevinster på flere JIF Skjerf,++. Med andre ord store muligheter for gevinster. 

Da ses vi på lørdag da!
HERLIGE JIF JENTER 13 ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Okt 2023

Strålende jenter 13 år med en meget god sesong.

Jentene startet høstsesongen med cup på Hamar hvor de spilte finale i C-sluttspillet. Det gav en god start for seriespill, og der har de hele høsten jobbet godt og hatt en utrolig god utvikling.
Siste kamp ble spilt borte mot Birkebeineren på tirsdag, hvor de vant 2-0 og var strålende fornøyd 😊Høstsesongen ender med 3.plass i 2.divisjon, noe både trenere og jentene er fornøyd med.

MEDLEMS OG TRENINGSAVGIFT 2023 DEL 2

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Okt 20232023 er første året vi i JIF Fotball har valgt å dele betalingen av årsavgiften i 2. En for vårsesongen og en for høstsesongen. Totalkostnaden blir ikke mindre, men ved å dele opp regningen i 2 betalinger håper vi å kunne bidra til at det blir "lettere" å betale treningsavgiften i mindre beløp. Dette er en svært viktig inntektskilde for klubben som vi fullt og helt er avhengig av at medlemmene betaler når de skal, slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi ønsker.

Dersom det er betalingsutfordringer, vennligst ta kontakt med admin@jif.no. JIF ønsker IKKE at noen barn ekskluderes p.g.a. økonomi. Så bare ta kontakt.

Første utsendelse var primo juli. Neste betaling for 2. halvår sendes ut medio okt og gjelder da for 2. halvår.

 ER DU STØTTEMEDLEM I JIF.? Støttemedlem er medlem i JIF Fotball, men som ikke er aktiv eller har aktiv rolle i JIF). Du må bl.a. betale medlemsavgiften skal du være stemmeberettiget på årsmøte i klubben. Som støttemedlem betaler du kr. 300,- i året. (kr. 50,- betales videre til JIF Allianse) Vi håper du som er interessert i fotball, tidligere spiller, foreldre eller har aktive barn, barnebarn som er med i fotballen, melder deg inn i JIF Fotball. Vi har ca. 500 aktive/medlemmer i dag, men ønsker oss mange flere. Gå inn på vedlagte link til hjemmesiden. Fyll ut skjemaet og bli medlem.

LINK BLI MEDLEM


Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i klubben vår.
MESTERHUS JULECUP HELGENE 4. OG 5/11 OG 11. OG 12/11

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Okt 2023

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 4. og 5 nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 10 år. Helgen etter den 11. og 12. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 11 år t.o.m. 14 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Til nå er det påmeldt 61 lag totalt. Men vi håper på mange flere.

PÅMELDINGSFRIST ER 15. OKT. 

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  

PS! En liten oppfordring til deg som lagleder/trener i JIF. Fint om du kan ta kontakt med lagledere/trenere på ditt alderstrinn som du kjenner med oppfordring til å melde på lag i cupen. Takk for hjelpen.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..