HISTORISK SEIER MOT VALDRES FK

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Des 2015

Valdres FK –HFK (0-2) 0-2

VFK:

HFK: 8 min. 0-1 Anders Mastrup (Sondre Dokken flikk) og 19 min 0-2 Markus Thorberg (fri Thorberg felt)

Gule kort:Ingen

Rødt kort:

Cornere: (2-1) 3-4

Sjanser: (2-4) 3-6

Tilskuere: 280, åpning av Leira hallen «Stølen»

Dommer: Vidar Hilmen og to ass fra Valdres, dømte meget bra i en lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Sondre Hole Dokken (kap) (MS) Anders Mastrup og Jesper Taaje (VB) Linus Hedlund. (Def MB) Markus Thorberg og Kyrre L Sataøen (Off MB). Kristian Svenkerud, August Fosse og Mikkel Storeskar (Spiss) Jonas Bergane Reserver: Birk Stian Bjerkreim 50 min, Paul Brevig 45 min, Chris Magnetun 30 min, Anders Golberg 25 min, Bendik Øen 17 min, Lasse Moen 12 min og Magnus Magnetun Bekken 12 min.

Rekordtidlig sesongstart for HFK. Men når muligheten til å få det ærefulle oppdraget en åpningskamp i storhallen på Leira bøy seg «måtte» vi stille. Det var helt fantastisk herlig å få spille inne under topp forhold. Gratulerer til Valdres med et fantastisk anlegg. 19 desember er i utgangspunktet en litt krøkete kampdato så begge lag stilte redusert på grunn av ferieavvikling og skader. Det var nok Valdres som led mest under dette, da de manglet alle sine utenlandske storspillere. Vi så derfor muligheten til å knipe vår første seier mot Valdres FK noensinne. Det greide vi og selv om det bare var en treningskamp med reduserte lag er det alltid herlig å bryte barrierer. Det er bare få år siden det var 3 divisjoner imellom HFK og Valdres.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK tok tidlig tak i kampen og styrte spillet med et godt pasningsspill. Selv om det er tidlig på året og kampen i seg selv holdt et greit 4 divisjonsnivå, var det godt å se HFK i mange faser av spillet i denne kampen. Etter 4 minutter fikk HFK frispark midt på banenhalvdelen til Valdres. Thorberg som selv ble felt slo et flott frispark inn i boksen, der kom kaptein Dokken. Han steg til værs og stusset ballen videre forbi en utmanøvrert Valdreskeeper, men dessverre sneik ballen seg utenfor også. I det 8 minutt fikk HFK corner og det betyr ofte trøbbel for motstanderen. August Fosse slo en god corner som ble flikket videre av Dokken til Anders Mastrup som headet ballen flott i mål og 1-0. Fullt fortjent etter spillet så langt. HFK fortsatte presset og hadde en ny god mulighet etter et Thorberg frispark i det 12 minutt, men innløpene var altfor passive så Valdres keeperen fikk avverget greit. Valdres hadde på sin side svært lite å komme med, men et par halvskumle cornere var like før det ble scoring på. I det 19 minutt får Thorberg et nytt frispark på ca 35 meters hold. Han ser keeperen stå litt langt ute og prøver et skudd. Skuddet ble ok, Valdres keeperen var noe uheldig og ballen gikk i mål, 2-0 til HFK. Så gikk lyset!! En var litt uheldig å slå av det midlertidige lyset i hallen og vi fikk en ufrivillig pause på 5 minutter. Etter denne pausen var Valdres mer på og kampen jevnet seg ut. I det 33 minutt har VFK frispark i en farlig posisjon, ballen går på keeper Stanes som med unntak av denne noe lette returen sto en meget god kamp. Returen fikk HFK avverget i siste sekund. I det 36 minutt kommer VFK største sjanse i kampen. Spissen til Valdres blir spilt fint alene igjennom, men avslutningen går i stolpen. I det 38 minutt spiller Birk igjennom Jonas Bergane som alene med keeper prøver på en noe fiks løsning og skuddet går utenfor. Det betydde at lagene gikk til pause på 2-0 til Hallingdal.

I andre omgang hadde Paul Brevig kommet innpå, han satte litt mer fart i HFK igjen. Men andre omgangen sett under ett var forholdsvis jevn. Nevnte Brevig var nærme å øke ledelsen til 3-0, da han dro seg fint igjennom Valdres høyre del av forsvaret. Avslutningen var god og keeperen til VFK måtte i full strekk for å slå den til corner. Det var en noe sjansefattig omgang, men i det 60 minutt holdt Thorberg til å rote det til. Han mistet ballen etter et forsøk på avdribling innenfor egen 16 meter. Det førte til at Valdres spilleren kom alene igjennom, dog på litt skrått hold. Skuddet var bra, men Stanes reddet mesterlig. Begge lag gjorde en del bytter og tempoet dabbet noe utover i omgangen. Det var jevnspilt, men HFK virket farligere i forhold til det å score. På slutten kom det også inn tre unge debutanter som HFK har store forventinger til. Bendik Øen (99 fra Nesbyen), Lasse Moen (00 Gol) og Magnus Bekken Magnetun (01 Hemsedal). De kom inn på et allerede ungt lag (5 seniorspillere totalt av 18) og kom greit fra debuten sin. Rett før slutt ble Kristian Svenkerud spilt fint igjennom, han drar seg fint forbi keeperen, men skuddet nærmest sklir forbi streken og utover mot motsatt cornerflagg. Kampen ender derfor med 2-0 seier til HFK, en meget fortjent seier var det også. Men vi forventer mye tøffere motstand neste gang vi møtes.

Selv om det er tidlig i oppkjøringen var det mange positive tegn og som gjør oss optimistiske på kommende sesong. Nå blir det en liten juleferie fra 22 desember, MEN med forventinger til at man tar egentreningen meget seriøst.

Best på et solid HFK lag var Jesper Taaje, Anders Mastrup, Markus Thorberg og Kyrre Satøen.
UTTAK TIL LØRDAGENS KAMP MOT VALDRES

Postet av Hallingdal menn senior A den 17. Des 2015

Første oppkjøringskamp for 2016 sesongen. Vi har blitt invitert til Leira for å møte Valdres i åpningen av den nye flott storhallen deres på lørdag.


Det blir spennende å komme i gang og ikke minst få testet hallen deres. Noe sånt skulle vi hatt i Hallingdal. Hallen har blitt finansiert ved hjelp av et spleiselag med Fylkeskommunen. Her har Valdres og vgs vært tydelig på sine behov og fått god uttelling for det. Skulle ønske at man kunne dratt litt mer sammen i Hallingdal også for å realisere noe lignende. Behovene er ganske like som Valdres og en sånn hall hadde skolene, all idrett og hele Hallingdal dratt stor nytte og glede av.


Vi reiser kl. 1300 fra skyss stasjonen på Gol. Kampstart er kl. 1500. Både vi og Valdres har noen ute på grunn av juleferie og skader, så dette blir en flott testkamp for noen av de ferskeste spillerne på begge lag. Vi tar ut en stor tropp så mange skal få testet seg, samt at vi har et par usikre med småskader.

Følgende spillere møter til kamp:

Keepere: Jarle Stanes og Bendik Øen(må avklares med Gol IL først)

Utespillere: Linus Hedlund, Mikkel Storeskar, Sondre Dokken, Jesper Taaje, Chris Magnetun, Kyrre Sataøen, August Fosse, Anders Mastrup, Jonas Bergane, Markus Thorberg, Simen Renslo, Ahmed Ahmed, Birk Stian Bjerkreheim, Anders Golberg og Kristian Svenkerud.

Hospitanter som kan få spilletid: Lasse Moen og Magnus Bekken (NB!! må avklares med Gol IL først)

Hjemmeværende reserve: Paul BrevigTRENINGEN TORSDAG AVLYST. ERSTATT MED EGENTRENING.

Postet av Hallingdal menn senior A den 16. Des 2015

Fellesøktene i morgen blir dessverre avlyst, banen er ikke klar. Vi har

heller ikke noe alternative innefasiliteter til å trene i denne gangen.

Som erstatning tar dere en utholdenhetsøkt med intervaller, gå sammen i

grupper. Send Snap/mms til meg så jeg ser at dere er i gang Uttrykksikonet wink
NB!! Uttaket til lørdagens kamp mot Valdres kommer senere i kveld eller i morgen formiddag.
UKESYKLUS 51 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 13. Des 2015

Vi nærmer oss jul, men det er allikevel viktig at vi bygger opp den fysiske formen. Etter jul blir det et hardkjør for å komme i form til NM kvalifiseringen og seriestart.

Vi er redd for at det blir lite felles fotballøkter til uka. Banen på Gol er dessverre ikke bra. Vi leter etter alternativer, men det kan bli en uke med mye egentrening.

Vi planlegger ikke et nytt møtet før uke 1, det vil derfor komme ut en del info(fra Kyrre og Jansen) på nettsiden i løpet av uka og en del ting dere må svare på!! Så viktig at dere holder dere oppdatert.

Mandag er det viktig at dere kjører utholdenhet, ikke bare styrke. Dere må bygge motor. Tirsdag skole/morgenøkt kan bli en utfordring, hvis banen ikke blir klar må det jobbes med det fysiske. Vi har styrke og kondisrommet åpent. På kvelden tirsdag og torsdag er det stor sjanse for at det blir endringer. Kanskje at vi kjører noe på skolen rett etter skoletid eller egentrening. Onsdag kjører vi jule ferdighetskonkurranser med premie, vi deler også ut premiene etter Five a side turneringen. Det blir også litt tid til five a side. Fredag blir det også five a side inne, men vi har kanskje litt liten plass.

LØRDAG blir det kamp, det blir veldig gøy å teste ut nye hallen til Valdres som ligger på Leira. Det er også en stor ære å bli invitert til åpningen. Vi håper å få med alle tilgjengelige til den kampen selv om det er i julestriden og at noen sliter med skader. Det kan også være duket for et par ferskinger. Vi tar opptelling tidlig i uka.51

1412

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

1512

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint


Kl. 18-2000

Gr c

Kl. 1930-2115 a+b

Basis og Intern-kamp

1612

Skole

Økter

Ferdighets

konkurranse

1712

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

1812

Skole

1340-1600

Five a side

1912

Åpningskampen i Leira Hallen.

Valdres – HFK

Kl. 1500

Egentrening resten

2012
UKESYKLUS 50 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 6. Des 2015

Viktig å lese nøye på ukesyklusen, det blir noen endringer på planen til uka av ulike årsaker.

Møtet blir på torsdag. Det blir et kort info møtet i mellom øktene. Vi har ikke alt klart i forhold til treningsleir m.m men håper at vi har mer på plass torsdag. Så da blir det et møte imellom øktene, med start kl. 1930. Møtet varer ca 30 minutter og blir ute på banen. Tema for møtet er info rundt treningsleiren, opplegget etter jul m.m

Se også at tidene for gr. C er forandret, Arek sliter med å rekke ned til kl. 1600. Så før jul blir det nok slik, så kommer vi forhåpentligvis i vanlig gjenge etter jul.

Keepertrening Andrei kommer og vil nok være med å bidra på keepersiden til uka, det kan også komme på en ekstra økt. Andrej er en meget dyktig keepertrener og det må vi utnytte til det fulle. Han kommer i dag, jeg legger ut mer info etter jeg får snakket med ham i morgen.

Viktig at dere kjører egentrening nå, så vi nærmer oss litt bedre form.

Treningen/internkampen vi skulle hatt i Leira hallen til søndag blir utsatt til etter jul siden hallen ikke er helt ferdigstilt.


50

0712

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

0812

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 1745-1930

Gr c

Arek + Pawel

Kl. 1900-2100 a+b

Basis og Intern-kamp

Arek + Pawel og Stian

0912

Skole

Økter

Basis og litt tid til five-a side. Inne

1012

Kl. 1745-1930

Gr C

Arek og Pawel

Spillermøtet

i mellom.

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

Pawel, Stian og Jansen

1112

Skole

1340-1600

Basis stasjon og litt spill. Inne

1212

Egen-trening

HFK AKA

KL: 1030-1345

Siste økt med pølsefest og skjorte-utdeling.

1312

KICK OFF MØTET I MORGEN ONSDAG 2/12 UTSATT

Postet av Hallingdal menn senior A den 1. Des 2015

KICK OFF møtet i morgen blir utsatt, fått litt for mange forfall. Vi kjører et noe kortere møtet tirsdag 15/12 kl. 1800. I mellom C økten og A-B som starter kl. 1930. Dette møtet er obligatorisk, alle må møte!! Vi kjører et litt lenger kick off møte første uka i januar med pizza, mer info kommer.


Trenerene
OPPSTART 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Nov 2015

Nå kjører vi i gang 2016 sesongen.

Planen før jul er satt opp og følger lenger ned i denne saken. Men følg med for endringer som kan forekomme på grunn av vær, bane og trenerinfo.

I forhold til hvilken grupper dere skal møte på til uka, så går dere der dere gjorde i høst. Nye spillere går på C, men de som hospiterte på A og B går dit.

NB! Treningene starter opp tirsdag!!


KICK OFF ONSDAG 2 OKTOBER KL. 1800-2030

Onsdag er det Kick off og den er obligatorisk for alle spillere på gutte/herresiden (NB!! ikke akademiet) i HFK. Det gjelder også nye spillere. Foresatte er også velkommen på møtet.

Vi kommer til å gå igjennom planene for årets sesong - deriblant treningsopplegg, krav, forventinger, mål m.m

Vi kommer også til å informere om treningsleir, treningsavgift og Norway Cup


49

3011

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

0112

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 1545-1800 C

Med lunsj

Kl. 1900-2100 A+B Basis og Intern-kamp

0212

Skole

økter

KICK OFF

Kl. 1800-2030

Klubbhuset.

0312

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

0412

Natt cup

Gol

3 Idrett

Arrangør

0512

Egen-trening

HFK AKA

KL: 1030-1230

0612

50

0712

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

0812

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 16-18

Gr c

Kl. 1900-2100 a+b

Basis og Intern-kamp

0912

Skole

økter

1012

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp og kort intern kamp

1112

Skole

1340-1600

1212

Egen-trening

HFK AKA

KL: 1030-1230

1312

Internkamp

Leira hallen

Inne

Kl. 1300

Avreise kl. 1130 fra Gol

51

1412

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

1512

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 16-18

Gr c

Kl. 1900-2100 a+b

Basis og Intern-kamp

1612

Skole

økter

1712

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

1812

Skole

1340-1600

1912

Egen-trening

2012

52

2112

Alle grupper kl. 16-1830

Intern kamper

Juleball

På vgs

2212

2312

Egentrening

2412

2512

2612

Julecup Nesbyen

2712
HFK FEMTE FAVORITT HOS NORDIC BET

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Nov 2015

Nordicbet har satt opp oddsen for 3 divisjon og vår avdeling. Vi ble i fjor rangert nærme eller på nedrykk hos alle bookmakerne, i år ha Nordicbet plassert oss på 5 plass. Dette er flytende odds og vil forandre seg inn mot seriestart.

Nedrykkslaget LSK 2 er favoritter med 2,50, Skedsmo 3,50, FUVO 4,40, Valdres 9.00, HFK 12,50, Flisa og Jevnaker 17.50, Ardal og Aurskog/Høland 30.00, Kongsvinger 2 og Hauerseter 35.00, Ull/Kisa - Gran og Sander 50.00


HFK SIGNERTE SAMRBEIDSAVTALE MED DBC

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Nov 2015

HFK er meget fornøyd med å ha signert en ny samarbidsavtale for 2016, men intensjoner om 5 år totalt.


Mer info følger


Jansen
KICK OFF 2016 OG INFO OM OPPLEGGET I 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 22. Nov 2015


OPPLEGG 2016 SESONGEN HERRER

Nå håper jeg at alle har hatt en god pause, hvor dere har fått ladet batteriene så dere er klare til å starte opp igjen. Det blir en spennende sesong vi går i møte, en sesong vi har ambisjoner om å gjøre det enda bedre enn tidenes sesong i 2015. For å oppnå de målene kreves det knallhard jobbing av alle i klubben igjennom hele sesongen. Vi på trenersiden er i hvert fall klar til å bidra på best mulig måte, er du?

Vi har noen endringer på trenersiden, samt at det blir litt annen fokus på treningene. Før jul ønsker vi at alle bygger litt ekstra motor. Vi trenger en enorm kraft for å oppfylle kommende sesongs mål. Det blir en del internkamper før jul, så flere får sjansen til å vise seg frem i forhold til hvilken stall de bør plasseres i for 2016.

Planen som ligger lenger ned i denne saken blir det små endringer på, men det mangler fortsatt en del i forhold til opplegget i 2016. Det gjelder først og fremst samling på Geilo, Sogndal, turnering i Leira hallen i jan/feb og treningskamper. Kyrre og Morten Mastrup jobber med saken. Vi skal allerede den 13 desember teste forholdene i den nye storhallen på Leira. Det blir spennende.

Vi har booket årets treningsleir i Tyrkia, uken i forkant av påsken. Se sak lenger ned. På grunn av den dårlige norske kursen, blir den dessverre noe dyrere.

Vi ser for oss å sette i gang løpegrupper i alle kommuner, hvor vi også tenker å involvere de lokale lagene. Mer info kommer

KICK OFF ONSDAG 2 DESEMBER

NB! Vi starter opp med trening 1 desember både på skolen og på kvelden. Se lenger ned for plan for hele desember.

Det blir et Kick off møtet onsdag 2 desember på Klubbhuset kl. 1800-2000. Her går vi igjennom opplegget for sesongen, krav og forventninger. Her må alle møte!!

TRENER OG STØTTEAPPARATKABALSPORTSLIG ANSVARLIG HERRER:Jansen

LAGLEDER ANSVARLIG HERRER: Are Fosse

LAGLEDERE:Kjetil Rimehaug?, Morten Mastrup og Are Fosse ++??

TRENINGSKAMP ANSVARLIG:Kyrre Sataøen

KEEPERTRENER ALLE LAG:Per Erik Sæther og Jarle Stanes (jr og a keepere)

UTSTYRSANVARLIG +B LAGLEDER: ????


A-LAG 3 DIVISJON:

Hovedtrener:Jansen

Assistenter: Pawel og Kyrre. Arek ?

Lagsoppmann:Are Fosse

NM laget:Stian, Pawel og Jansen

NC 1 Stian og Jansen

NC 2 Pawel og Arek men alle i samme team.


B-lag 5 DIVISJON:

Hovedtrener Pawel og Stian

Assistenter: Jansen og Arek

Lagsoppmann: ????

JUNIORLAGET:

Hovedtrener:Arek Bak + ???

Assistenter: Pawel og Jansen

Lagsoppmann:???

C-LAG 7 divisjon:Usikker på opplegget der. Møte før jul

DIVERSE ROLLER:

Fysisk trener: Egentrening etter program

Medisinsk støtteapparat: Tanja Lyngolm Seim

Kampanalyse:Vi ønsker å filme «alle» kamper. Hvem??

Magasinet + PlaybookJarle Stanes + Jansen

Toppidrett og skoleJansen og Pawel

HALLINGLAG

HALLINGLAG FREM TIL JUL GUTTER 2001-04

Lørdager kl. 1030 frem til jul

Hovedtrenere:Jansen, Arek, Jørgen og Pawel

Ungdomstrenere:Mikkel, Markus, Ahmed, Alfred, Linnea, Ida og Hanne

Keepertrener:Per Erik Sæther??

Hallinglag etter jul: Lørdag og kanskje onsdag i tillegg.

FOTBALLSKOLER

Vinterferien:man-ons Proffskole

Påskeferie:Man-ons Proffskole

UKE 26:Gol Jansens fotballskole i samarbeid med HFK?

Flå

Hemsedal

Elite og bredde grupper. De over 13 år

UKE 33:IFO opplegg

UKE 40:Proffskole Geilo. For 10-16 år

Breddetilbud Gol og IFO.

Meld deg gjerne opp som leder, godtgjøres etter avtale.

SPORTSPLAN

SPORTSPLAN:Gjennomgås med spillere på spillermøte i jan+ feb + Tyrkia

CUPER

Norway Cup: To lag, eventuelt 3. Blir også en liten prisøkning her også.

Prisen fra NC er blitt hevet.

HFK AMBASADØRER

Klubb besøk:Spillere ut på klubb besøk. Setter opp en klubbdag ute? Hvem reiser ut?

Datoer:Prøve to datoer i 2016

SPORTSPLANBESØK

Hvem:Jansen/Pawel + en spiller

Når:Et besøk til hver klubb med trening. Fra Jan/mars. Prioriterer Ål og Hemsedal

OVERGANGER

Når:Overganger på første møtet. Spilleren må selv betale overgangsgebyret på 600 kr.

TRENINGSAVGIFTER

A og B

C.

Blir klart i løpet av uka, men blir ikke stor forskjell fra i 2015 sesongen.

Blir ekstra egenandel for de som blir med til Sogndal.

Blir ekstra for utstyrspakken for de nye.

UTSTYRSPAKKE

Ikke klart blir differensiert.

TRENINGSPRIORITERINGER

Sportsplanen skal implementeres i alle ledd. Følgende punkter blir prioritert i 2016.

HFK skal via egentrening og på fellesøkter ved behov utvikle;

Vi skal ha meget god utholdenheten

Vi skal utvikle den generelle styrken.

Vi skal bli hurtigere med og uten ball.

HFK skal prioritere følgende taktiske ferdigheter;

Vi skal bruke mer tid på defensiv struktur. Presshøyde, sone og bevegelser i forhold til ballfører.

Vi skal skape trygge og gode relasjoner i forhold til en rendyrket formasjon.

Vi skal videreutvikle rolletreningen.

Vi skal videreutvikle det offensive spillet vårt.

Vi skal utvikle offensiv og defensiv dødball. Sette plan på frispark fra skuddhold.

HFK skal i tillegg til generell basis, prioritere følgende tekniske ferdigheter;

Vi skal alle bli mer tobeinte

Vi skal bedre pasningskvaliteten. Tempo i bevegelser og pasningsspillet. Holde ballen i laget. Vending av spill.

Vi skal utvikle vendingsteknikker med og uten mann i rygg.

Vi skal utvikle de individuelle ferdigheter som er mest viktige ut i fra roller.

Vi skal utvikle avslutningsferdighetene.

HFK skal rette fokus mot følgende ferdigheter;

Vi skal utvikle de koordinative egenskapene våre.

Vi skal bedre bevegeligheten vår. Utvikle musklenes elastisitet, bli mykere.

Vi skal bedre den generelle balansen.

HFK skal rette fokus mot følgende utfordringer:

Vi skal sette fokus på kosthold

Vi skal se på totalbelastningen, trening, hvile og søvn. Mest de yngre

Vi skal ha fokus på å holde væskebalansen. Isotonic + vann

Vi skal ha fokus på alkohol, tobakk og dop.

STRUKTUR

Mer disiplin på trening i forhold til oppstart på øktene, orden på utstyr og konsentrasjon på alle faser.

Utstyrslister – hver uke

Låneballer- i boden. Hovedutstyret blir låst ned, men vi henger ut baller til lån.

RESULTATMÅL

SENIOR

Vi skal raskest mulig ta 30 poeng.

Vi skal på øvre halvdel 3 divisjon. Topp 4

Vi skal score flere enn man slipper inn, 2 mål i snitt pr kamp og 1 ½ bakover. = 52-39 i målforskjell.

Vi skal score 20 mål på dødball, vi skal ikke slippe inn mer enn 10 på dødball.

Vi skal score 10 mål på kontringer, vi skal ikke slippe inn mer enn 5 på kontring imot.

Vi skal utvikle spillere til lag på høyere nivå. Nye må ta steg!!

Vi skal unngå karantener.

Vi skal til 1 runde i NM, men drømmer om 2. runde

Vi skal i 5 divisjon komme blant de 3 beste. Utvikle kommende A-spillere, herde juniorer.

JUNIOR

Vi skal til 3 runde i jr. NM. Men ikke på bekostning av 3 div.

Vi skal vinne Norway cup med gruppe a, videre til a-sluttspillet med gruppe b. Andre sluttspillsrunde

Vi skal i serien utfordre om kretsens pokal på høsten. Topp 4 kvalifisere seg for kretsens pokal

Vi skal utvikle spillere til b og a lags spill i løpet av året.

TRENINGSGRUPPER

Fra 4 januar blir det tatt ut tre treningsgrupper, som også inneholder hospiteringsløsninger opp og ned. Gruppene er ikke faste, så spillere kan flyttes opp og ned i gjennom hele året. I perioden før jul bruker vi gruppene fra 2015, med noen justeringer. Vi kjører også en del internkamper før jul som gjør det mulig å vise seg frem på.


TRENINGSKAMPER OG NM KAMPER

I vinter skal HFK gjennomføre en del treningskamper og NM kvalifiseringer.

Junior NM: Skal i utgangspunktet prioriteres høyt, men til enkelte kamper i kvalifiseringen kan

det bli gjort unntak. I selve NM rundene skal vi stille med våre beste juniorspillere.

Hvis det ikke kommer i konflikt med A-lagets prioriteringer. Blir seriespill i vinter i puljer på 4-5, hvor de en- to beste går til første runde i NM

HFK A: Vi er i ferd med å avtale gode kamper.

NM har 1 kvalifiseringsrunde den ??. To i Sogndal (lør-søn) og kamper i Valdres.

Geilo/HFK 2:De nest beste junior og seniorspillere som ikke får plass på A og jr. NM laget.

Treningskamper mot Valdres jr, HBK jr. A-lag i Valdres området. + Vinterserien¨

Ingen er avklart pr dags dato.

Junior:Valdres jr., G 16 fra Hallingdal * 2, Hemsedal A, HBK guttelag- Numedal

Ingen er avklart.

RUSSETIDEN

Vi har hatt et møte, men tar et nytt før jul. Snakke om treninger, kamper, alkohol + og sykdom.

Datoer jeg har fått på russetiden er Tryvann ??? og ?? april, Kongeparken ??? mai og ?.

Russedåp ???

FORELDREMØTET

Tar sikte på å kjøre et foreldremøtet ???

DUGNADER

Offpist i forbindelse med Skarverennet ?? april Kyrre sjekker

Vakter Skarverennet etter avtale.

Sjekker flere muligheter

Fotballskoler, på sommeren og i høstferien.

IFO

Salg av abb for Ystekveikja.

PLU SEATTLE

Høyskole i USA?? Mer info kommer i løpet av uka.

BØTER

Kyrre kommer med info på oppstartmøtet.

EGENTRENING STYRKE/UTHOLDENHET

På hjemsted Nesbyen med Pawel åpen for andre. IKKE KLART ENDA!! Kommer mer info

SOSIALE SAMMENKOMSTER

Vi ønsker å bedre samholdet ytterligere og ser for oss at lunsj er et bra tiltak, men vi ønsker noe mer.

Sosial sammenkomst på Gol en lørdag med internkamper og pizza og PL fotball på storskjerm?

Geilo

Skifte sammen?

Har dere forslag?

HOSPITERINGER

Vi har noen klubber vi samarbeider med som Mjøndalen, Lech Poznan, Sogndal, Birmingham og

LSK. Noen spillere vil få mulighet til å reise på hospitering, vi organiserer, MEN det må dere dekke selv. Viktige kriterier er ferdigheter og innstilling.

SKADER, FORFALLSGRUNNER OG VARSLING

Vi er godt fornøyd med de fleste spillerne, men flere må skjerpe seg, det gjelder å varsle forfall og hvorfor man ikke kommer. Det gjelder i forhold til den enkelte økt og kamper, men også ferier m.m.

I forhold til skole, så føler vi at det er en dårlig grunn for å stå over økt. Dere må planlegge bedre, en prøve eller heldags kommer sjelden som er overraskelse. Ved jevnt og godt studiearbeid bør man være forberedt. Dere har også MEGET sjelden dårlig tid i forhold til innleveringer og presentasjoner. Planlegg!! En økt vil også skape mer energi som dere kan ta inn i skolearbeidet. NB!! Dette gjelder også skoleøktene.

Oppmøtetid vil bli ytterligere strammet inn.

Er du skadet forventes det at du møter opp på trening og skoleøkter for å trene alternativt. Det kan gjøres individuelle avtaler hvis det er mest hensiktsmessig pga avstander m.m. Dette er meget viktig så restitusjonsprosessen går raskere, MEN at man også følger opp den sosiale biten.

INFO TRENINGSLEIR

Uka før påskeferien Miracel 12-19 mars var der i 2014 sesongen. Se link for noe mer info http://www.booking.com/hotel/tr/miracle-resort.no....

Det blir noe dyrere i år på grunn av svak norsk krone dessverre.

Det vil bli en del endringer fra tidligere år. Blant annet i forhold til oppmøte, regler i Tyrkia (går igjennom på møtet). De under 18 år må signere sammen med sine foreldre på en reiseavtale.

Alle må sørge for pass, visum og oppholdstillatelse (Tyrkia og Norge) selv.

Vi håper å få med Tanja dit.

AVDELINGEN 3 DIVISJON 2016

Avdelingen 2016 byr på mange nye og spennende utfordringer; Lillestrøm 2, Gran, Aurskog/Høland, Fu/Vo, Skedsmo, Hauerseter, Ull/Kisa 2, Sander, Årdal, Valdres, Jevnaker, Flisa og Kongsvinger 2

TRENINGSOVERSIKT

Alle fellesøktene er ute på Gol, Med noen forbehold med bane og vær. Alltid varsel på Facebook minimum to timer før økten. Max 14 minus.

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Jansen 90053225. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid. Blitt mye bedre, sliter fortsatt på jr.

Standarduke når vi kommer i gang.

Mandag

Kl. 1545

Med lunsj

a+b+

Uth C

Tirsdag

Kl. 0940-1120

Skoleøkt

Jenter og gutter

Kl. 1545 event kl. 1800

C

Kl. 1900-2100 a+b

Onsdag

Kl. 0800-0925

Skole økt

Kl. 1345-1505

Skoleøkt

Styrke 1 alle

Torsdag

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1900-2100

a+b

Fredag

Kl. 1345-1505

Skoleøkt

Lørdag

HFK AKA

KL: 1030-1230

Styrke 2

alle

Søndag

Uth a+b

OPPLEGG FØR JUL UKE 49-53

Kommer noe mer om opplegget i uke 52-53

49

3011

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

0112

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 1545-1800 C

Med lunsj

Kl. 1900-2100 A+B Basis og Intern-kamp

0212

Skole

økter

KICK OFF

Kl. 1800-2000

Klubbhuset.

0312

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

0412

Natt cup

Gol

3 Idrett

Arrangør

0512

Egen-trening

HFK AKA

KL: 1030-1230

0612

50

0712

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

0812

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 16-18

Gr c

Kl. 1900-2100 a+b

Basis og Intern-kamp

0912

Skole

økter

1012

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp og kort intern kamp

1112

Skole

1340-1600

1212

Egen-trening

HFK AKA

KL: 1030-1230

1312

Internkamp

Leira hallen

Inne

Kl. 1300

Avreise kl. 1130 fra Gol

51

1412

Egentrening

Etter program

I grupper på hjemsted

1512

Skoleøkt

Kl. 0940

Ute basis, styrke/uth/sprint

Kl. 16-18

Gr c

Kl. 1900-2100 a+b

Basis og Intern-kamp

1612

Skole

økter

1712

Kl. 1800-2000

C

Kl. 1930-2115

A+B

Basis, pasningsspill og kort intern kamp

1812

Skole

1340-1600

1912

Egen-trening

2012

52

2112

Alle grupper kl. 16-1830

Intern kamper

Juleball

På vgs

2212

2312

Egentrening

2412

2512

2612

Julecup Nesbyen

2712

53

2812

Egentrening i grupper

2912

3012

Egentrn i gr

3112

0101

0201

Egentren i gr

0301
3 DIVISJONS AVDELINGEN FOR 2016 KLAR

Postet av Hallingdal menn senior A den 22. Nov 2015

Vår ny avdeling ble klar i går i forbindelse med cupfinalehelga. Vi ble satt opp i en spennende og utfordrende gruppe. Med kun 2 lag fra fjorårets gruppe blir det mange nye lag vi får gleden av å møte og mange av dem for første gang. Det blir noe lenger kjøring i 2016, men ikke ekstremt mye lenger. Men det blir mye bedre baner å spille på, noe som bør passe oss godt. Det er nok noen lag som holder høyt nivå og blir tøft sportslig, men det ser vi frem til. Vi har også fått noen flere andrelag, noe som ofte er uforutsigbart.

Vi er veldig glad for å få Valdres i vår avdeling, selv om de helt sikkert blir en tøff sportslig utfordring så er det gøy med lokaloppgjør og mye engasjement og folk på tribunene. Valdres ble nr 5 i fjorårets seriespill og var nok veldig skuffet over det. Vi håper på en ny 16 mai fest på Gol med over 1000 tilskuere.

Jevnaker er det andre laget fra fjorårets avdeling. De skuffet også noe i fjor og kom plassen bak oss på tabellen. De ruster også sterkt opp og har fått ny trener i Fredrik Pallerud. Kampene mot Jevnaker er alltid tett og tøffe. Vi regner med to tøffe oppgjør også i 2016.

Årdal hører til i Sogn og Fjordane. Vi møtte dem i treningskamp i Sogndal i fjor og tapte 1-2. Det var en jevn kamp. Vi tror det blir to jevne og flotte kamper mot en fairspillende motstander. Årdal kom på 8 plass i fjor etter en fantastisk sluttspurt. Årdal en sammenslåingsklubb av Jotun og Årdalstangen. De har de to siste sesongene hatt veldig mange lange reiser og er fornøyd med årets avdeling. Se link for deres vurdering av avdelingen http://www.ardal-fk.no/eway/default.aspx?pid=228&t...

Vi har fått Gran som er et nyopprykket lag fra Hadeland i puljen, de ser veldig frem til lokaloppgjørene mot Jevnaker. Gran spilte i 3 divisjon i 2014 sesongen, men rykket ned til tross for en god vårsesong. De har styrket laget sitt den siste tiden og kjemper med Jevnaker om en del av de samme spillerne. Det blir et nytt bekjentskap for oss og kamper vi ser frem til.

Skedsmo blir en tøff utfordring, det er et lag som har uttalt at de skal kjempe om opprykk i 2016 sesongen. De har fått tidligere Lyn spiller Knut Aaga Jr som trener. I 2015 kom de på 3 plass bak solide Asker og Fu/VO

Nevnte Fu/Vo er nok avdelingens største favoritt i tillegg til LSK 2. De har de to siste årene tatt en solid andreplass, med en poengsum som ofte ville vært nok til direkte opprykk.

Det blir veldig gøy å møte Lillestrøm 2 spesielt for våre unge spillere blir det et lag som vi kan få gode referansepunkter mot. LSK kommer nok til å stille nesten rent juniorlag i årets serie, men de er et av landets beste så det blir en tøff utfordring. De rykket ned fra 2 divisjon i fjor og ønsker nok å komme opp igjen raskest mulig.

Ull/Kisa 2 er en av de virkelig stor breddeklubbene i Norge. Men det er en breddeklubb som er så sterk at de skal spille med førstelaget i Obos ligaen i 2016 etter årets opprykk. Andrelaget kom på kom på 11 plass i år, men regner med at de blir noe sterkere ettersom de mest sannsynlig vil få noe tilsig av spillere etter opprykket med førstelaget.

Kongsvinger 2 kom på 9 plass i samme avdeling i fjor og mye av det samme gjelder nok de som Ull/Kisa.

Aurskog/Høland rykket opp i 2015 og er en klubb som ligner litt på vår klubb. Det blir et nytt og spennende bekjentskap i 2016

Hauerseter kom på en sterk 4 plass i 2015 og blir nok en tøff utfordring. De er også et nytt bekjentskap for oss.


Sander er et nyopprykket lag. men det er et lag med lang fartstid i 3 divisjon. De er også et lag vi har lite kjennskap til og blir spennende å møte.


Flisa er det sist laget i avdelingen og nok et lag vi kjenner svært lite til. Men de kom på en sterk 4 plass i Trøndelagsavdelingen i fjor. Det blir den lengste turen for oss


Se link for øvrige avdelinger http://www.fotball.no/nff/NFF-nyheter/2015/Her-er-...


Det er litt tidlig å komme med de helt stor sportslige vurderingene. Men sånn umiddelbart ligner nivået litt på det som var i fjor og hvis vi forbereder oss på en god måte i vinter har vi god tru på at vi er kapbable til å ta ytterliggere steg og blande oss inn i topp 5 i 2016


Jansen
MØTET FOR NYE GUTTE/HERRE SPILLERE 25 NOVEMBER PÅ HALLINGMO

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Nov 2015


INFOMØTET FOR NYE GUTTE/HERRE SPILLERE 25 NOVEMBER PÅ HALLINGMO


Onsdag 25 november, info om treningsopplegg, forventninger, krav, treningsavgift m.m
Vi starter kl. 1600 med møtet, deretter kjører vi internkamper ute, ferdig ca kl. 1900. Vi har garderober for de som ønsker å dusje etter økten.

Møtet gjelder G 99 spillere, de som har spilt overårig inneværende 2015 sesongen, samt nye spillere for våre junior og herrelag

Foresatte er også velkomne!!
Møter på klubbhuset.


Pawel og Jansen styrer opplegget.
ÅRETS KÅRINGER I HFK 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 15. Nov 2015

Det ble en flott fotballfest med nærmere 150 gjester på PERS fredag 6 november. Vi hadde en rekke markeringer av personer som har bidratt for HFK inneværende sesong. Vi er veldig glad i de som bidrar, men ønsker noen flere. Vi hadde også en markering forat Jørund Brekke dessverre gir seg etter tre år som trener i klubben på junior og B lag i tillegg til flere år i kulissene for Hallinglagene. Jonas Rodegård gir seg dessverre også som trener etter to år som junior og B trener, men vi regner med ham videre som spiller. Vi markerte også at Fredrik Bjørnsen Garnås som gir seg etter 10 år i klubben, men innerst inne håper og tror vi at han blir å se på banen også i 2016. En markering ble gjort og drakten hans nr 5 er fredet for bruk på herresiden i HFK.


KLUBBENS PRIS ÅRETS MEDSPILLER

Dette er den viktigste prisen i klubben, derfor er det med stolthet at den gikk til to fantastiske typer og spillere som begge er kapteiner på sine respektive lag. Disse to betyr mye for klubben på og utenfor banen.

ÅRETS MEDSPILLER MENN 2015: Sondre Hole Dokken

ÅRETS MEDSPILLER KVINNER 2015:Camilla Livgård Jensen.

NORWAY CUP

Det ble en liten markering av laget som kom på en meget sterk andreplass i Norway Cup. Kampen ble meget jevn og spilt foran mellom 1500-2000 tilskuere på Ekebergs hovedarena. Kampen endte dessverre med tap etter straffesparkkonkurranse. Spillere, trenere og ledere ble hedret med innrammet lagbilde fra finaledagen og stående applaus fra salen.

A-LAG

2015 var HFK sin beste sesong noensinne. NM første runde tap 1-4 etter at vi gav OBOS ligalaget HBK hard kamp. Vi slo ut sterke lag som Jevnaker og Modum ut av kvaliken. I serien kom vi på øvre halvdel med en flott 7 plass.

ÅRETS HFK SPILLER 2015: Denne prisen går til den spilleren som har flest poeng på

Jansen’s børs igjennom hele sesongen.

1. Simen Andreas Renslo 170 (25 kamper)

2. Jarle Stanes 163 (24)

3. Markus Thorberg 153,25(22)

ÅRETS BESTE HFK SPILLER 2015: Denne prisen går til den spilleren som har høyst snitt på Jansen’s børs , en tilleggskriterie er at vedkomne må ha spilt minimum 2/3(16) av kampene

1. Markus Thorberg 6,97

2. Simen Andreas Renslo 6,8

3. Jarle Stanes 6,79

SPILLERENS VALG 201: Denne prisen er stemt frem av spillerne selv.

 1. Simen Andreas Renslo 11 stemmer
 2. Jesper Taaje 3 stemmer

2. Markus Thorberg 3 stemmer

HFK-A TOPPSCORER 2015: Toppscorer i seriespillet 3. divisjon

 1. Kjetil Lien 7 mål
 2. Kyrre Lerøy Sataøen 6 mål

3. Markus Thorberg 5 mål

HFK-A ASS KONGEN 2015: Flest målgivende i seriespillet.

1. Markus Thorberg 11 assist

2. Simen Andreas Renslo 8

3. Kyrre Sataøen, Jesper Taaje og Fredrik Garnås 3

ÅRETS KOMET HFK A 2015: Prisen er stemt fra spillerne selv.

 1. Alfred Scriven
 2. Tobias Grangård
 3. Anders Mastrup

ÅRETS RÅTASS: Ingen pris å strebe etter.

 1. Fredrik Garnås
 2. Jesper Taaje
 3. Sondre Hole Dokken

JUNIOR

Kun for de som spiller for juniorlaget i serien. NM og Norway cup blir holdt utenom.

ÅRETS SPILLER HFK JR 2015:Denne prisen ble stemt frem av spillerne som holdt junioralder i 2015

1.Jan Åge Hermudsgård 6 stemmer

2. Abdirizak Isak 4

3. Steffen Haugstad og Birk Bjerkreim 3 hver.

TOPPSCORER JUNIOR:1.Alfred Scriven 9 mål

2. Birk Stian Bjerkreim 4

2. Ahmed Ahmed 4

GEILO/HFK 2 5 divisjon

Etter en noe svak vårsesong, klatret b laget til 4 plass etter en høst med kun et tap som kom borte mot Drafn. Selv om våren ikke gav så mange poeng, spilte de tidvis meget bra fotball.

ÅRETS SPILLER 5 DIV GEILO/HFK: Stemt frem av spillerne selv

 1. Anders Mastrup 8 stemmer
 2. Anders Golberg 5
 3. Ole Cato S Haugen 3

Årets assistkonge

 1. August Fosse 10 ass
 2. Mikkel Storeskar 6
 3. Lasse Fjeldstad 5

Årets toppscorer

 1. Anders Golberg 13 mål
 2. Jonas Rodegård 8
 3. Stian Bråten 7INFO MØTET FOR NYE GUTTE/HERRE SPILLERE

Postet av Hallingdal menn senior A den 15. Nov 2015

MØTET FOR NYE SPILLERE 25 NOVEMBER

Det blir et møtet for nye spillere(gutter) onsdag 25 november og eventuelt foreldre. Dere vil få info om treningsopplegg, forventninger, krav, treningsavgift m.m
Vi starter kl. 1600 med møtet så de som går på Ål også rekker det, deretter kjører vi internkamper ute på Hallingmo. Møtet blir inne på klubbhuset. Mer info kommer senere.


Pawel og Jansen
INFORMASJON OM TING SOM SKJER FØR JUL OG ULIKE PROGRAM

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Nov 2015

Les nøye, det er en del viktig informasjon. Lenger ned følger også forslag på styrketrening, utarbeid av Kjell Ove Hauge og utholdenhetstrening.

Vi går inn i periode hvor vi ønsker dere tar det litt rolig, men fra desember kjører vi på igjen. Vi vil at dere bygger opp lysten og får ladet batteriene i perioden frem til oppstarten. Men for de som av en eller annen grunn ikke kom opp på det fysiske nivået man ønsket denne sesongen bør vurdere å bygge motor nå.


STATS SESONGEN 2015

Kommer som egen sak neste uke

FORSLAG TIL OPPLEGGET FOR 2016

Kommer i løpet av 4-10 dager, kom gjerne med innspill


OPPLEGG NESTE UKE, UKE 46

Tirsdag: Jr kamp mot Nummedal kl. 1800 (oppmøte kl. 1700) på Gol.

Onsdag: Five a side turnering i topp

Torsdag: NORGE- UNGARN sosial sammenkomst på Hjørnet eller på PERS kampstart kl. 2045. Gå ut og sosialiser, samt heia Norge frem til seier.

Fredag: five a side i topp

Søndag: Ungarn - Norge, ny sosial sammenkomst. Blir det plass til Norge i EM?


VIKTIGE DATOER


MØTET FOR NYE SPILLERE 25 NOVEMBER

onsdag 25 november, info om treningsopplegg, forventinger, krav, treningsavgift m.m

Vi starter kl. 1600 med møtet, deretter kjører vi internkamper ute. Mer info kommer


KICK OFF

vi starter opp igjen med trening i uke 49 - det blir et obligatorisk info møtet onsdag 2 desember.


NATTCUP

3 Idrett arrangerer Nattcup fredag 4 desember, meld dere på. Se link for mer info

https://www.facebook.com/events/1674798709406305/


SLYNGETRENING

Ta kontakt med Stian Bråten tlf 90572582, kan være et alternativ eller supplement til styrketreningen som følger lenger ned.


HFK EGENTRENING 2016 SESONGEN

Vi har i samarbeid med Kjell Ove Hauge, tidligere norgesmester i kule og diskos utarbeidet et styrketreningsprogram. Han har også jobbet som styrketrener for Skeid i deres forrige gode periode. Han er nå rektor på Oslos flotteste vgs, Kuben. Han har lagt opp et program som vi mener er gunstig å kjøre for fotballspillere. Programmet er beregnet å kjøre to ganger i uka. Det er viktig med minst et par dager mellom hver økt for å få optimal utbytte. Man bør være minst to og to sammen både på grunn av det å motivere og jage hverandre, men også i forhold til sikkerhet.

Vi skal selvfølgelig ha tid til fotball og andre treningsformer.

Hvis dere ønsker mer trening anbefales følgende;

Økt 3:Balanse, koordinasjon og beveglighetstrening – Tenk Pawel øvelser eller spør ham hva som passer deg.

Økt 4:Spenst og hurtighet. Se link til Agilitydrills mange øvelser som ligger der. Hurtighetstrening Olympiatoppen. http://www.olympiatoppen.no/fagavdelinger/trening/...

Vi ønsker å trene mye og da må man være nøye i forhold til kosthold, hvile er også meget viktig for å få best mulig utbytte.

Når dere trener må dere ha riktig fokus på trening, både i forhold til utbytte av selve økten, men også i forhold til sikkerhet.

STYRKETRENING

Selve styrkeøkten er beregnet til Ca. 60 minutters økt. Men du bør varme godt opp, først en generell del i form av løping/sykling 20 min, deretter en mer spesielle del som går på lette styrkeøvelser 10 min. Det blir anbefalt å kjøre det som sirkeltrening,

Vi ser for oss 4 serier(kanskje 2-3 de første gangene hvis dere føler grunnlaget ikke er den beste), max 60 pause mellom hver øvelse. Hjelpe hverandre spesielt ved knebøy- Konsentrasjon. Det er viktig med progresjon i forhold belastning. Første gang tester dere ut belastningen og har følgende tanker i bakhue. Dere skal greie alle repitisjonene, hvis det går greit økes belastningen neste økt, hvis dere ikke greier alle repetisjonene går dere ned på belastningen.

Tips; teknikk for knebøy. Knær over tær – ned i hofta skyte opp. Lette vekter 10 rep Tidlig i vinter gå langt ned nærmere litt kortere.

Vi ser for oss følgende øvelser

Rekkefølgen er lagt med tanke på plasseringen av apparaturene på Nesbyen Gym, det kan være andre rekkefølge andre steder som passer bedre.

Fire runder eks : Benk 40 kg – 45 kg- 45 kg og 50 kg – Du skal kunne å repetere 10 ganger i alle serier, går det altfor lett økes belastningen neste gang, er det for tungt reduseres belastingen neste gang. NB!! Dagsformen kan også spille inn her.

 1. Triceps tau
 2. Skulderpress på skråbenk
 3. Nedtrekk
 4. Stående roing eller på apparat
 5. Ryggøvelser – Eventuelt med vektbelastning.
 6. Mage – Varier gjerne og tenk på at de ulike magemuskler
 7. Push ups med sideplanke
 8. Knebøy. Helst ikke splitmaskin, det kan føre til feil utbytte
 9. Benk
 10. Markløft

Første gjennomkjøring tester dere ut og finner passe belastning.

UTHOLDENHETSTRENING

I første fase ønsker vi at dere bygger litt motor. Vi ser for oss at dere løper 60 minutter, se link for mer info. Legg også på 4-12 drag etter løpingen.

http://www.bramat.no/trening/treningstips/1347-der...

I andre fase kjører det intervaller. Vi anbefaler 4*4.

Følg disse retningslinjene– som er utarbeidet av de norske professorene.

1.Oppvarmingen bør vare mellom 5 og 10 minutter – og ligge opp mot 70 % av makspuls

2.Dragene på intervallene kan vare i 3 til 8 minutter

3.Pausene kan være på 3 til 4 minutter, og ligge på ca 70 % av makspuls

4.Totalt bør dragene være på mellom 15 og 25 minutter. 5 intervaller på 5 min gir 25 min totalt.

5.Intensiteten på intervallene bør være på 85-95 % av makspuls

6.De første minuttene på dragene vil du ligge på mellom 85-90 %, mens du vil ligge på 90-95 % på de 2 siste (hvis du gjennomfører 4×4)

7.Løper du intervallene i motbakke (f.eks 5% stigning på tredemølla) vil dette være snillere på beina, samtidig som det blir enklere å få opp intensiteten.

8.Med 2-3 intervalløkter i uken kan du regne med en fremgang på 0,5 % pr økt. En økning på kun 3 % vil gi 10slag mindre i minuttet –

Se link for mer info http://fitnessbloggen.no/4x4-intervall-trening/


Jansen
STEMMEGIVING TIL FOTBALLFESTEN. KÅRINGER LES NØYE!!

Postet av Hallingdal menn senior A den 28. Okt 2015

ÅRETS KÅRINGER I HFK 2015

Under følger reglene for kåringene. Dere MÅ stemme og sende meg dine stemmer så raskt som mulig på melding sms tlf 90053225 eller på Facebook innen søndag 1 november. Tenk nøye igjennom dine valg, dette er viktige markeringer etter en lang sesong.

JENTENE har sine egne kåringer.

ÅRETS MEDSPILLER

Dette er den viktigste prisen, slik vi ser det. Årets medspiller, det trenger ikke være lagets beste fotballspiller, men den som betyr mest på og utenfor banen. Hvem er din favoritt medspiller? NB!! Her kan alle i klubben stemme og alle spillere er kandidater uansett alder

A-LAGET

Årets spiller, hvem synes du er den beste spilleren. Hvem har vært den beste og viktigste spilleren i årets sesong. Må ha spilt minst fem kamper for å få lov til å stemme.

Den siste er Årets gjennombrudd. Hvem slo igjennom i år, hvem hadde størst fremgang. Så nå er det den DU mener har hatt størst fremgang/beste nykommer eller den som har slått igjennom i år som du skal stemme på. Det kan selvfølgelig være samme spiller som du stemmer på som årets spiller.

B-LAGET

Årets spiller i 5 divisjon Geilo/HFK 2 her kan alle som har spilt minst 5 kamper på laget stemme.

JUNIORLAGET

For juniorlaget skal det kåres Årets juniorspiller av medspilleren, alle som holder junioralder har stemmerett. De som det skal stemmes på er de som primært har spilt juniorfotball i år. Ikke de som holder junioralder som spiller på a, b, NM eller Norway cup 1 lagene.Jansen
TILBAKEMELDING 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 26. Okt 2015

Vi håper de fleste i løpet av uka leverer skjemaet som følger under. Det vil være til stor hjelp i planleggingen. Det er veldig viktig at vi får tilbakemeldinger fra dere så vi hele tiden kan forbedre oss. Dette blir behandlet konfidensielt av meg, hvis noen synes det er vanskelig å sende direkte til meg så bruk Tove Eggen Lien Leder i HFK på mail Tove-Eggen.Lien@hemsedal.kommune.no

De som går på toppidrett de trenger bare å levere oppgaven de har fått der på faget i It's Learning. De andre leverer enten på facebook eller til meg på mail.

Det går også greit å svare på bare noen av spørsmålene. Da ønsker vi spesielt at dere svarer på de tre siste.

TILBAKEMELDINGSSKJEMA 2015

NAVN: ALDER:

Sendes enten på facebook eller på jthorberg@hotmail.comHVA SYNES DU OM ÅRETS SESONG?HAR INNSATSEN DIN STÅTT I STIL TIL DINE TIDLIGERE AMBISJONER FOR 2015 SESONGEN?

Hvis ja/nei, hvordan/hvordan ikke:

FØLER DU AT DU FIKK DE SJANSENE DU BURDE OG I POSISJONENE DU ØNSKER (Vi ønsker at du utdyper svaret her)KORTSIKTIG MÅL: Hva er dine mål nå? Plass på banen, hvilket lag m.m

(inneværende år).

HVA SYNES DU OM TRENINGSOPPLEGGET OG TRENERENE, ER DET NOE DU SAVNER PÅ TRENING ELLER NOE DU MENER BURDE VÆRT GJORT ANNERLEDES?

HAR DU FORSLAG TIL TING SOM KAN GJØRE OSS BEDRE I ALLE LEDD?HAR DU GODE KONTAKTER TIL NOEN SPONSORER SOM KAN HJELPE OSS FREMOVER (hvorfor, samt sponsornavn og kontaktinfo)

UKESYKLUS 44

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Okt 2015

VI NÆRMER OSS SLUTTEN

Dette blir siste uke med noen fellestreninger. De som spilte a og b trenger ikke møte på trening.
Det blir også lagt ut et tilbakemeldingsskjema, så dere kan komme med innspill om årets sesong, samt tips og råd om ting dere ønsker for neste sesong. vi tar også i mot skryt ;)

I løpet av uken kommer info om oppstart m.m


FOTBALLFESTEN

Minne rom fotballfesten, meld dere på Facebook. Kom gjerne med forslag til program/opplegg. Fotballfesten blir 6 november på PERS HOTELL kl. 1800-2230.

Dere får snart info om hvordan dere skal stemme frem årets spiller, medspiller m.m


FORFALL

Stian 90572582. Jr økt og kamp. Stian kommer primært å bruke de som spiller til vanlig på junior breddelaget vårt, MEN kan supplere troppen hvis det er dårlig treningsoppmøte.

UKESYKLUS

MANDAG: Trening C kl. 1930. Abdikafi og Stian

TIRSDAG: NB!! Ingen skoleøkt, men mulig å benytte seg av skolens fasiliteter og banen.

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. Five a side turnering- Lagene trekkes og den enkelte spiller tar med seg poeng etter hvor mange poeng laget får. i tillegg er det toppscorer pris å kjempe om.

Jr kamp mot Hokksund/Mjøndalen kl. 1900 oppmøte kl. 1745

TORSDAG: Fri

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, Five a side, MEN teller ikke i turneringen.TrenerneHFK GAV OPPRYKKSJAGENDE RØA KNALLHARD KAMP OM POENGENE

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Okt 2015

HFK GAV OPPRYKKSJAGENDE RØA KNALLHARD KAMP OM POENGENE

Røa - HFKl (2-1) 4-3

Røa11 min 1-0 Stig Haugseth, 54 min 2-2 Eirik Larsson, 60 min 3-2 Andreas Bjørgve 64 min 4-2 Stig Haugseth

HFK:32 min 1-1 Sondre Dokken, 36 min 1-2 Joachim Havikhagen 88 min 3-4Simen Renslo

Gule kort:

Røa:63 min Jakob Schei og 78 min Gerhard Seland

HFK:42 min Jonas Bergane, 44 min Jesper Taaje og 90 min Joachim HavikhagenRødt kort:

HFK 66 min Sondre Dokken

Cornere: (1-1) 4-1

Sjanser: (2-4) 7-5

Tilskuere: 86

Dommer: Morten Andersen-Gott, Lommedalen AD 1 Johannes Morland BSK og AD 2 RStian Drake NIF.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Tord Magnus Fagermo (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Jesper Taaje og Anders Mastrup (VB) Linus Hedlund(63 min Fredrik Garnås)Def MB) Kyrre Sataøen (77 min August Fosse) og Simen Renslo (Off MB). Jonas Bergane (Pawel Kaczorowski 60 min), Simen Renslo og Alfred Scriven (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:Christian Nesselqvist, Kristian Svenkerud, Anders Golberg og Anders Golberg

HFK leverte til tider meget god spill i årets siste kamp mot opprykksjagende Røa. Kampen viste at HFK har utviklet seg mye i årets sesong og at man den siste tiden har tatt noen gode steg. Det er fortsatt litt å hente mot de beste lagene, men det skal vi bruke vinteren til.

KAMPREFERAT

HFK gikk ut i høyt tempo og med ingen respekt mot det presumtivt bedre laget på bortebane. Røa virket noe preget av situasjonen, de kunne med seier mot oss og Frigg tap mot Korsvoll rykke opp. Allerede etter 4 minutter kliner Jonas Bergane til fra 25 meter på hel volley med keiva. Ballen ser ut til å fyke i mål fra vår vinkel. Men går dessverre i nettveggen. Minuttet etter blir et frispark slått inn i boksen, Havikhagen går høyt og vinner ballen i kamp med keeperen. Ballen faller ned oss Mastrup og Bergane som nesten får satt returen i mål. Det var derfor veldig kjedelig at Røa fikk en straffe ut av ingenting. Straffen så for oss litt tvilsom ut, men vi satte oss selv i en unødvendig vanskelig situasjon ved en utspillsfase. Sånne feil må lukes bort. Straffen dundret Røa spissen i mål og 1-0. Etter scoringen fører Røa noe av spillet og kommer blant annet til en god sjanse etter innlegg på bakre. Heldigvis for HFK går headingen fra kort hold like utenfor. I det 23 minutt er HFK i nærheten på et frispark ved Renslo. Det var også meget positiv utvikling i spillet. HFK spilte til tider variert og bra angrepsfotball. Det gikk mellom hurtig et touch spill til gode crossere og knallhardt jobbing. Det var derfor meget fortjent at Dokken utlignet til 1-1 etter 31 minutter, Linus Hedlund som for øvrig har hatt en meget god sesong, vinner baller videre til Havikhagen som på sin side får ballen til Dokken. Som scorer enkelt alene med keeper. Nå kjører HFK kampen og det er ikke ufortjent at HFK tar ledelsen. En flott bakromspasning av Alfred Scriven sniker seg bak ryggen på tidligere Wimbledon proffen Trond Andersen og der dukker en god Renslo opp. Han drar seg inn i feltet mot keeper før han slår flott inn til Havikhagen som bredsider ballen inn i det åpne buret og 1-2. HFK går til pause med en fortjent 2-1 ledelse.

I andre omgang kommer Røa litt tøffere ut, men uten å tilrive seg for mye av initiativet. I det 8 minutt får Røa en litt uforståelig corner, på et skudd som for alle parter så ut til å gå direkte langt utenfor. Begge lag var på vei ut igjen, men dommeren dømte corner. Det unnskylder selvfølgelig ikke at vi ikke jobbet bra nok på selve corneren som sklir igjennom hele feltet før en Røa spiller får foten på ballen og 2-2. Veldig kjipt at utligningen kommer på denne måten, når vi egentlig skulle hatt 5 meter. Dette gir Røa et ekstra løft. Ikke lenge etter kommer to kjappe baklengs på nesten samme måten og plutselig står det 2-4 og alt virker håpløst. Når Røa i tillegg fikk straffe og rødt kort på kaptein Dokken så det meget mørkt ut. Men straffen ble klint over målet. Nå fulgte 5-6 minutter med labert tempo og det virket som begge lag var fornøyd med resultatet og tok ingen sjanser. Men så våknet kampen til livet igjen. I det 83 minutt har Røa en stor sjanse og skuddet går i tverrliggeren og over. Det vekker liv i HFK og de siste 7 minuttene pluss tillegg tar HFK over med en mann mindre på banen. Først blir Renslo spilt alene igjennom, han blir hektet, men faller ikke og dommerne dømmer ikke straffe. Men I det 88 minutt reduserer HFK til 3-4 etter at Fredrik Garnås i sin for denne gang får stusset igjennom Simen Renslo som alene med keeper ikke gjør feil. Nå er Røa stresset og HFK kjører på. HFK blir på overtid snyt for en klar straffe når Havikhagen blir holdt og hindret av to mann. Men vi som ikke er et topplag får ikke så lett disse avgjørelsen med oss og kampen renner ut med 4-3 seier til Røa. Dessverre for Røa sin del så holdt ikke dette til opprykk, da Frigg spilte uavgjort mot Korsvoll.

Tross tapet føler vi at HFK leverte en av sine beste prestasjoner for året og det er ingen tvil om at vi nærmer oss topplagene i divisjonen med stormskritt. Flere av HFK sine beste prestasjoner har kommet de siste 5-6 ukene. Men vi har fortsatt litt å hente, det ene er å prestere mer stabilt på høyt nivå. Det har variert mye fra kamp til kamp. Samt at vi mangler noe trøkk i begge bokser. Uansett er vi meget godt fornøyd med sesongen, samtidig som vi ser muligheten til å ta ytterligere steg i året som kommer. Nå blir det litt fri, før vi skal bruke vinteren godt til å ta flere steg.

Mange spillere leverte sterke prestasjoner på et meget godt HFK lag. Men det er verdt å merke seg Alfred Scriven sin utvikling den siste perioden. Han spilte en meget god kamp, det lover godt for unggutten inn i neste sesong. Renslo og Taaje presterte også bra. Det er også gøy å se Linus Hedlund som dessverre måtte forlate banen med skade i dag. Hvilket steg han har tatt i år. Han gjennomførte en ny solid kamp mot Røa.Jansen


UTTAK TIL ÅRETS SISTE KAMP FOR A-LAGET + MER INFO

Postet av Hallingdal menn senior A den 23. Okt 2015

En lang og innholdsrik sesong nærmer seg slutten. Vi har sett under et gjort en meget sterk sesong, selv om det har gått i bølger. Høydepunktene er nok NM senior og Norway Cup, men en sterk plassering i serien føles også godt. Jeg føler at det er et stort potensialet i HFK og at vi i fremtiden kan og bør ta ytterligere steg. Vi har siden jeg begynte i HFK tatt steg år for år og i alle sesonger nådd noen nye milepeler, men hvorfor stoppe nå?

TRENINGER FREMOVER

Vi tar treningsfri i november etter helga, mens vi på skoleøktene kjører five- a side turnering. Men dere får en del ting dere må svare på. Tilbakemeldinger(innspill på denne og neste sesong), stemme på de som skal få ulike priser m.m
Juniorlaget har kanskje kamp neste uke, hvis det skjer så blir det noen fellesøkter til uka også.

FOTBALLFESTEN 6 NOVEMBER

Minner på at dere må melde dere på festen så raskt som mulig, det gjør dere helst på Facebook. Står en undersøkelse der (NB!! Den står som festet, så kan være vanskelig å få opp på tlf)
Festen er 6 november på PERS kl. 1800. Kom gjerne med innspill på innhold på festen. Ønsker også at dere sender meg bilder fra årets sesong.

OPPSTART 2016 SESONGEN

Det blir et kick off møtet 2 desember på klubbhuset, mer info kommer.

FREDRIK GARNÅS

De aller fleste har signalisert at de fortsetter neste sesong, med unntak av Fredrik Garnås. Fredrik har vært en bauta i HFK i alle de årene vi har hatt siden restarten 2007 vært en av våre aller viktigste spillere. Vi kommer å markere dette litt i siste kampen nå i helga, samt litt senere i år. Selv om Fredrik ønsker en liten pause nå, så er han fortsatt ung og vi håper vel innerst inne at han kommer tilbake om ikke lenge.

UTTAK OG INFO TIL HELGA;

Les nøye igjennom, hvis noe er feil ta kontakt snarest mulig.

Avreise fra Nesbyen kl. 1000. Kampstart er kl. 1400 på Røa. De som kommer direkte møter senest kl. 1250 på banen.

Keeper: Tord Magnus Fagermo og Jesper Taaje

Utespillere: Sondre Holde Dokken (kap), Jesper Taaje, Anders Mastrup, Linus Hedlund, Fredrik Garnås, Christian Nesselqvist, Markus Thorberg, Kyrre Sataøen, Alfred Scriven, Simen Renslo, Jonas Bergane, Joachim Havikhagen, Kristian Svenkerud, Mikkel Storeskar, Anders Golberg, August Fosse og Pawel.

Følgende kjører: Jansen reiser ned fredag, men plass til tre hjem
Morten reiser tidlig lørdag, tar med Anders +++ blir til søndag
Jørund reiser ned avreisetid lørdag opp igjen søndag
August Fosse (7 seter) + eventuelt Jonas kjører ned og opp igjen lørdag.
Kyrre egen bil og skal ikke opp igjen
Marius skal ikke opp igjen
Fredrik, Joachim og Tord er i Oslo og skal ikke opp igjen.


Følgende ligger over på hotell, dere betaler romvis 400 for enkeltrom og 795 dobbel:
Jansen fre-søn. Resten lør-søn
Anders og Mikkel
Sondre og Kyrre
Markus og Simen
Kristian og Alfred
Marius og Golberg
Pawel
Jørund
Morten

Vi satser på noe sosialt på Egons etter kampen, regner med at følgende kommer dit i tillegg. Rune, Rimehaugen, Havikhagen, Fredrik, Stian B, Tord, Lasse, Skaret og eventuelt andre som har vært med i år. Trude Taaje?


Vi satser på tre poeng og en fin avslutning på sesongen.

Jansen
HFK TAPTE ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP

Postet av Hallingdal menn senior A den 18. Okt 2015

HFK - Korsvoll (0-1) 1-4

HFK:27 min 1-2 Kyrre Sataøen (?)

Korsv: 25 min 0-1 ?, 58 min 0-2 straffe, 71 min 1-3 og 89 min 1-4

Gule kort:

HFK:18 min Kyrre Sataøen, 27 min Jonas Bergane og 74 min August Fosse

Korsv:51 min

Rødt kort:

Cornere: (5-0) 10-1

Sjanser: (2-2) 8-8

Tilskuere: 93Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim IL, AD 1 Per Noste HBK og AD 2 Roar Fjedlheim IBK. Greide seg ok i en lett kamp. Kunne gitt et par gule kort ekstra.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (August Fosse 60 min) (MS) Jesper Taaje og Anders Mastrup (VB) Linus HedlundDef MB) Kyrre Sataøen ((Mikkel Storeskar 74 min) og Simen Renslo (Off MB). Chris Magnetun, Jonas Bergane (Kristian Svenkerud 81 min) og Alfred Scriven (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:Tord Magnus Fagermo, Ahmed Ahmed, Christian Nesselqvist og Anders Golberg

Det ble et steg tilbake i forhold til forrige kamp, vi manglet trøkk og tempo. Men sett ut i fra kampbilde kunne vi fort tatt poeng. Korsvoll som har ligget i teten i hele året var bedre enn oss innenfor begge boksene. I forhold til sjanser og spill var det forholdsvis jevnspilt. Det ble en liten nedtur i årets siste hjemmekamp, nå retter vi fokus mot lørdagens kamp mot Røa. De kan fortsatt rykke opp, men vi har lyst til å ødelegge de sjansene og får en god avslutning på sesongen.

KAMPREFERATDet var en tam innledning på kampen, Korsvoll benyttet alle muligheter til å dra ned tempoet. Emns vi ikke evnet til å sette trøkket. Ingen sjanser før i det 25 minutt, da Korsvoll tar ledelsen på en kontring. En god cross ble headet inn igjen og Korsvoll spissen header ballen i det tomme buret 0-1. I det 36 minutt har Korsvoll en kjempesjanse etter et flott frispark som Korsvoll kapteinen header i tverrliggeren. HFK våknet litt på slutten igjen og Jonas Bergane dro seg fint forbi et par Korsvoll spillere, før han klinte til fra 16 meter. Men skuddet reddet Korsvoll keeperen mesterlig til corner, som ble til ny corner. Den andre corneren ender opp oss Alfred Scriven som fra 7 meter ikke får skikkelig treff og skuddet sniker seg like utenfor. Store sjanser som dessverre ikke gav uttelling og Krorsvoll går til pause med en noe ufortjent ledelse.

HFK er bedre enn Korsvoll i starten av andre omgang uten å være veldig gode. Men en del cornere er halvfarlige uten at vi får trøkket ballen inn. I det 55 minutt kommer den største sjansen, men Havikhagen header like over fra kort hold. Og like etterpå kontrer Korsvoll seg til en kjempesjanse, før Mastrup lager straffe på returen. Den setter Korsvollspilleren knallhardt i mål og 0-2. Ikke fortjent etter spill og sjanser. Men samtidig så virket det alltid farlig når Korsvoll kom på visit. Minuttet etterpå er kaptein Dokken som har en stor mulighet, men headingen fra 5 meter sniker seg like utenfor på et av mange gode server av Simen Renslo. I det 67 minutt er Havikhagen meget nærmer på et nytt frispark slått av Renslo, men ballen vil ikke inn før i det 69 minutt. Kyrre Sataøen snapper opp ballen på 25 meter og forserer fremover, før han tupper ballen i krysset fra 20 meters hold bak en sjanseløs Korsvoll keeper. Det var et mål etter trenerens hjerte. Dessverre responderte Korsvoll like etterpå og økte til 3-1. Målet kom litt for enkelt, vi er noe urutinerte og mister ballen i gode posisjoner. Noe som Korsvoll utnyttet meget bra i denne kampen. Til tross for sjanser i begge ender, står det seg slik til det 89 minutt da Korsvoll setter spikeren til 1-4.

En fortjent seier til Korsvoll, som var best der det gjaldt mest. HFK viste til tross for at de ikke var på topp i dag at det ikke er langt igjen for å matche lag som Korsvoll. Det gir inspirasjon til vinterens trening, for mange kamper i år har vi manglet det siste for å ta med oss flere poeng. Så med full trøkk og tempo så skal vi i 2016 ta steget opp mot topp 4. Nå er det muligheter til å greie 6 plassen i år, men da bør vi helst ha tre poeng borte mot Røa til lørdag. Det blir en tøff oppgave mot opprykksjagende Røa laget som ikke har tapt siden 6 juni. MEN vi har ingenting å tape, så vi håper å komme med noe mer trøkk enn i går for å gi Røa knallhard kamp om poengene som kan gi dem opprykk!!

De fleste spilte på det jevne i denne kampen. Kyrre Sataøen ble av en jury kåret til HFK sin beste. I tillegg til ham gjør Jonas Bergane en god jobb, spesielt i første omgang.Jansen
UKESYKLUS 43 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 16. Okt 2015

LITT ANNDERLEDES UKE SÅ LES NØYE!

I skrivende stund har Jr spilt, de gikk på et 0-3 tap i Kongsberg. Lørdag tapte A laget mot Korsvoll hjemme på Gol 1-4, B laget spiller søndag borte mot topplaget Drafn, greier HFK å gå ubeseiret gjennom hele høsten?

Vi går nå inn i siste uke og etter denne uken blir det en periode med litt mer fri.

FOTBALLFESTEN

Vi har fått en dato fra PERS hotell, så fotballfesten blir 6 november, kl. 19-2230, mer info følger. Men kom gjerne med forslag for ting som kan gjøre festen enda flottere. Selv om det har gått i bølger i år, så er dette historisk sett beste sesong noensinne for HFK og kanskje for en klubb i Hallingdal overhode. Kanskje vi kunne sett på muligheten for litt musikk og dans??? DJ Kjetil Rimehaug tar du utfordringen?
MEN meld dere på fortløpende på Facebook


FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: Trening C kl. 1930. Abdikafi og Stian

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120. TEMA: Basis (koordinasjon, balanse og reaksjon) - Vending

Kl. 1545 for A + B med lunsj TEMA: Småbanespill, vektlegge avslutninger og hurtigpasningsspill. Jansen og Jørund.

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening.

TORSDAG: Kl. 1930(oppmøte kl. 1915) for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før Røa kampen. Jørund, Stian, Kafi, Jonas og Jansen

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, TEMA: Basis og mye spill.

LØRDAG: Røa-HFK Årets siste kamp for a-laget, borte mot opprykksjagende Røa. Vi reiser kl. 0930 så rekker vi bortom hotellet før kampen. NB! Vi må ha privatbiler.

SØNDAG: Jr - Ros kl. 1300 oppmøte kl. 1145 årets siste juniorkamp.


TrenerneUTTAK TIL ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP

Postet av Hallingdal menn senior A den 15. Okt 2015

Lørdag kommer topplaget Korsvoll på besøk, det blir en fin utfordring for et HFK lag som er i god form om dagen. Vi satser knallhardt på vår første tre poenger mot et av topplagene i vår serie. Det vil også hjelpe oss i kampen om 6 plassen. Vi har en tropp med mye trøkk og selv uten Markus Thorberg (karantene), Pawel (bryllup)og Fredrik Garnås skal vi sende ut på et lag som spiller med hjertet utenpå drakta og klare til å ofre alt for tre poeng. Vårkampen endte med 0-4 tap, MEN det var forholdsvis jevnt frem til vi fikk en mann utvist.

Kampen blir for øvrig livestreamet på hallingdolen.no

Følgende spillere møter i idrettsklasserommet kl. 1345. Kampstart kl. 1500


Keepere: Jarle Stanes og Tord Magnus Fagermo

Utespillere: Sondre Hole Dokken (kap), Jesper Taaje, Anders Mastrup, Chris Magnetun, Linus Hedlund, Kyrre Lerøy Sataøen, August Fosse, Alfred Scriven, Simen Andreas Hagberg Renslo, Jonas Bergane, Christian Nesselqvist, Joachim Havikhagen, Anders Golberg, Kristian Svenkerud, Mikkel Storeskar og Ahmed Ahmed

Hospitant Torbjørn Brusletten møter til vanlig tid med tøy.
HFK GAV TOPPLAGET FRIGG KNALLHARD KAMP OM POENGENE

Postet av Hallingdal menn senior A den 13. Okt 2015

Frigg - HFK (1-1) 3-1

Frigg: 18 min 1-0 Vegard Landaas, 58 min 2-1 Ulrik Ferrer og 75 min 3-1 Torstein Eike

HFK:27 min 1-1 Alfred Scriven (Markus Thorberg)

Gule kort:

Frigg:

HFK:42 min Markus Thorberg

Rødt kort:

Cornere: (4-0) 9-2

Sjanser: (5-2) 9-5

Tilskuere: 115

Dommer: Ali Iqbal Tahir, Holmlia, AD 1 ??, Ready og AD 2 SMartin Bolstad KFUM. Vi hadde en del forventinger til dommerne i 3 divisjon før sesongen, det har vært veldig varierende så langt. Men denne trioen dømte meget bra, fikk flyt og trøkk i en tøff kamp uten å være i nærheten av å miste kontroll.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Mikkel Storeskar (Kristian Svenkerud 45 min) (MS) Jesper Taaje og Anders Mastrup (VB) Linus HedlundDef MB) Markus Thorberg og Simen Renslo (kap) (Off MB). Chris Magnetun, August Fosse (Pawel Kaczorowski 25 min) og Alfred Scriven(Anders Golberg 17 min) (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:Tord Magnus Fagermo

Lederlaget Frigg sto med 7 seiere og 3 uavgjort hjemme så langt i sesongen. De ledet også serien og har stort sett vært meget solide gjennom hele året. Selv om vi ikke ble direkte utspilt hjemme, var de de veldig sterke i 0-2 kampen i vår. Vi på vår side har levert en god sesongen, med stigning i programmet. Prestasjonene har kommet mer og mer etter hvert som sesongen har skredet frem. Vi hadde flere spillere ute med suspensjon, skader og sykdom. Rett før kampstart måtte også Christian Nesselqvist melde pass på grunn av magesmerter. Det betydde at HFK må stille med et meget ungt lag på banen, derav 8 spillere holder junioralder. Det ble spennende mot et lag som har flere spillere som har spilt på høyt nivå, sågar en (Vegard Landaas) som har vært proff i Monaco.

Vi kjørte et godt opplegg inn mot kampen, hvor fokuset ikke var å møte opp for å begrense tapet, men at vi skulle gi Frigg knallhard kamp om poengene. Vi var der for å vinne. Det var først og fremst på enorm jobbing og trøkk vi skulle ta dem. Det greide vi i store deler av kampen og som trener er jeg meget stolt av prestasjonene. Det lukter årsbeste av dette og en kraftig bekreftelse på at vi har tatt mange steg gjennom sesongen og at vi seriøst kan være med å fighte noen plasser høyere opp på tabellen neste sesong. Det som virkelig varmet et trenerhjertet var på en av våre dødballer på overtid av kampen på 1-3 som Friggs keeper får kontroll på. Vi står i utgangspunktet igjen med lynkjappe Magnetun mot to Frigg spillere, men innen de rekker å kontre på oss har vi 7 mann tilbake etter helhjertet og knallhard jobbing. Selv om det er meget surt å tape kampen gav den oss mange svar og motivasjon for vinteren 2016. Det er også gøy å få mange positive tilbakemeldinger fra Frigg spillere, ledere og til og meget tilskuere etter kampen. Morsomt var det også da en av våre spillere gikk forbi Frigg garderoben etter kampen og hørte tilfeldigvis at de snakket om HFK i positivt ordla som ble avsluttet med følgende kommentar «de stoppet fa.. med aldri med å løpe»

Neste kamp er lørdag hjemme mot et annet Korsvoll kl. 1500 på Gol. Den kampen skal vi ta og viss vi greier å komme opp på nivået fra i går er sjansene meget gode. Kom og støtt oss!!

KAMPREFERAT

Kampen åpnet i høyt tempo, men Frigg var mest på hugget og styrte kampen innledningsvis. Allerede etter et minutt har Frigg en megasjanse etter godt og hurtig pasningsspill mot et noe passivt HFK forsvar. Avslutningen går i tverrliggeren og over. Noen få minutter etter er de på farten igjen og kommer igjennom mot en meget god Stanes som han avverger mesterlig. Etter det kom HFK skikkelig i gang og etter godt spill og knallhard jobbing av Havikhagen kommer han igjennom på skrått hold, men avslutningen går dessverre i nettveggen. Havikhagen har vi store forventinger til i 2016, han har en vanvittig kapasitet og jobber knallhardt tett på nåværende terskel. Så når han kommer i toppform i 2016 kommer nok alle lag til å slite mot ham. Frigg tok ledelsen etter 18 minutter, selv om det var fortjent var det veldig bittert. Det kom etter litt forvirring rundt et kast som de tok raskt. Et kast flere av spillerne mente HFK skulle hatt, så da utnyttet Frigg et litt nølende forsvar og fikk ballen i mål etter litt klabb og babb inni boksen. Det var også ekstra surt siden målet kom i en periode vi var i ferd med å få mer tak på kampen. MEN HFK gav ikke opp og i det 27 minutt utligner Alfred Scriven på en flott lobb etter en fantastisk 40 meters pasning av Thorberg som finner Scriven som på sin side lobber over en utrusende keeper. Det føltes meget god og gav enda mer boost i laget. HFK kom seg til en del cornere og det er de tradisjonelt farlige på, men unggutta + Havikhagen fikk ballen unna gang på gang. I det 35 minutt er Frigg nærme å ta ledelsen etter godt spill, men avslutningen tar Stanes ledd. Det samme gjør Stanes to minutter senere, men den redningen var alt annet en lett. Selv om Stanes har noen tekniske mangler, så må vi si at det er ikke mange keepere som er bedre enn han i vår divisjon. I det 42 minutt får Thorberg gult kort etter en litt sein takling, det var kjedelig og han må sone på lørdag. Men Thorberg i sammen med dagens kaptein Simen Renslo Tøllemokjeltringene la ned en fantastisk innsats på midtbanen mot langt mer meritterte spillere. Men når det er sagt skal man ikke se bort i fra at det er de som om 10 år er de meritterte spillerne ;)

Det holdt seg til 1-1 pause noe som var noe ufortjent, men i forhold til innsats og trøkk som ble lagt ned av våre gutter føltes det veldig godt.

Det var et veldig godt utgangspunkt for andre omgang. I andre omgang åpner HFK bedre og er i ferd med å sette spillet. Dessverre ender en grov feilpasning opp i at Friggs måltjuven Ferrer kommer alene mot stanes og øker til 2-1 til Frigg. Det var et skikkelig slag i ansiktet, men HFKs unggutter gav ikke opp. De jobbet knallhardt og vant mange dueller mot langt mer fysiske spillere. Nå fulgte en lang periode med mange dueller og god jobbing uten de helt store sjansene. Før i det 75 minutt da Frigg putter på en av de mange cornerne de fikk. Det var en stuss ved fremre stolpe og når Stanes ble dyttet i ryggen ble det vanskelig å avverge og 3-1. Da lukter det Frigg seier, men det er i denne perioden HFK virkelig står opp. De trøkker på, løper enda hardere og kjører spillet i perioder. I det 76 minutt er Anders Mastrup meget nærme redusering på en corner. I det 79 minutt kommer Pawel på en god skuddmulighet, men det gode volleyskuddet fra 16 meter går dessverre litt for rett på keeperen. Frigg ligger hele tiden å lukter på kontringer mens det er HFK som har trøkket hjulpet av en del dødballer. I det 91 minutt leverer HFK et knallangrep på små områder er 5 spillere involvert i et hurtig pasningsspill som sender Hedlund alene igjennom mot Frigg keeperen. Men avslutningen gikk dessverre rett på keeper. På overtid av overtiden har Frigg en god mulighet men avslutningen gikk i stolpen.

Så sett under et vinner Frigg fortjent, men vi gav dem meget hard kamp og jeg er stolt og mektig imponert over prestasjonene. Dette er også topplaget og mest sannsynlig det laget som rykker opp i år. Dette gir oss derfor trua på at vi allerede i løpet av 2016 sesongen har noe å komme med i toppen av 3 divisjon.

Nå håper vi mange tar turen til Hallingmo på lørdag i årets siste hjemmekamp mot Korsvoll kl. 1500.

Det var veldig mange sterke prestasjoner på HFK denne seine mandags kvelden i Oslo, men jeg vil gjerne trekke frem Anders Mastrup som spilte en fantastisk kamp. Hans beste i HFK når man ser på nivået. Dette i tospann med en solid Taaje.Jansen


UKESYKLUS 42

Postet av Hallingdal menn senior A den 11. Okt 2015

NOEN ENDRINGER SÅ LES NØYE!!

Vi nærmer oss slutten på sesongen, men har igjen noen kamper som vi ønsker å prestere bra i.
I skrivende stund har ingen av våre lag spilt enda denne uka, med unntak av damelaget som tok en sterk 5-1 seier borte mot Åssiden i går.
Jr spiller i dag hjemme mot Slemmestad kl 1300 på Gol, B laget har også hjemmekamp, de møter Hokksund på Geilo i dag kl. 1500. A-laget skal ut i en tøff bortekamp mot Frigg mandag kl. 2015.


FOTBALLFESTEN

Vi har fått en dato fra PERS hotell, så fotballfesten blir 6 november, tidspunkt og mer info følger. Men kom gjerne med forslag for ting som kan gjøre festen enda flottere. Selv om det har gått i bølger i år, så er dette historisk sett beste sesong noensinne for HFK og kanskje for en klubb i Hallingdal overhode. Kanskje vi kunne sett på muligheten for litt musikk og dans??? DJ Kjetil Rimehaug tar du utfordringen? PÅMELDINGSINFO KOMMER DENNE UKEN


TRENING/KAMPER/UKEPLAN

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: A- kamp borte mot Frigg, avreise kl. 1645 fra Nesbyen

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120. TEMA: Basis (koordinasjon, balanse og reaksjon) - Vending
Restitusjon for A spillere

Kl. 1545 for B+C med lunsj TEMA: Småbanespill, vektlegge avslutninger og hurtigpasningsspill. Pawel, Jørund og Stian.

NORGE TIL EM?? Italia - Norge kl. 2045

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening. Prat med russen

TORSDAG: Kl. 1930(oppmøte kl. 1915) for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før Korsvoll kampen. Jørund, Stian, Kafi, Jonas og Jansen

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, TEMA: Basis og mye spill. De som skal på kamp står over
Kongsberg - HFK jr kl. 1930 avreiseinfo kommer.

LØRDAG: HFK A - Korsvoll. Årets siste hjemmekamp for a-laget - Oppmøte kl. 1345 i idrettsklasserommet. Avspark kl. 1500

SØNDAG: Drafn- Geilo/HFK 2 kl 1300 avreisetider kommer ved uttaket


TrenerneUTTAK MANDAGENS BORTEKAMP MOT FRIGG

Postet av Hallingdal menn senior A den 9. Okt 2015

Vi går nå inn siste fase av sesongen og mandag skal vi nedover å møte serieleder Frigg. Frigg har festet grepet om opprykket og blir en tøff utfordring for oss. Men det hadde vært gøy å ødelegge eller utsette opprykksfesten deres.
Frigg var et fysisk sterkt og forholdsvis komplett lag som vi tapte 2-0 hjemme mot. Selv om vi har tre ute med suspensjon(Dokken, Bergane og Sataøen) og noen ute av andre årsaker, skal vi stable på beina et lag som i hvert fall skal orke å løpe mye ;)
Nå som plassen er reddet kan vi slippe oss mer løs, samtidig er det god læring. Hvis målet vårt på sikte er å komme opp på nivået til Frigg vil dette bli en ypperlig treningsmotstander for oss i den prosessen.

Det blir et meget ungt lag som møter til kamp senest kl. 1645. Kampstart er Kl. 2015, oppmøte på stadion er seinest kl. 1915 for de som kommer direkte. Nils Rodegård kjører bussen.
Vi plukker opp Chris, Linus og Christian på veien.

Avreise kl. 1645, kampstart kl. 2015.

Jarle Stanes, Tord Magnus Fagermo, Christian Nesselqvist, Jesper Taaje, Chris Magnetun, Mikkel Storeskar, Linus Hedlund, Simen Renslo (kap), Markus Thorberg, Alfred Scriven, Joachim Havikhagen, August Fosse, Kristian Svenkerud, Pawel og Anders Mastrup.

Hjemmeværende reserver: Hvis Mikkel Storeskar ikke blir klar møter. Ahmed Ahmed. Øvrige hjemmeværende er Abdikafi Ahmed, Tobias Grangård og Anders Golberg.
UKESYKLUS 41

Postet av Hallingdal menn senior A den 4. Okt 2015

Vi går nå inn i siste fase av sesongen, men har ikke tenkt å pakke i sammen enda. Vi ønsker å avslutte på best mulig måte med alle våre lag. Vi har med noen få glipptak hatt en veldig god høstsesong med alle våre lag.

HFK a tok en flott borteseier mot Oldenborg lørdag, med den seieren klatret vi opp på 6 plass. Det er tett bakover, så vi må sørge for flere poeng i fortsettelsen for å holde stand.


B laget spiller i dag borte mot Jevnaker 2, b laget har spilt på et godt nivå i hele år, men har i høst hatt marginene mer på sin side. Men flyt 6 - 1-0 i høst håper vi det fortsetter sånn ut og da kan man fort knipe andreplassen.

Juniorlaget har ikke hatt kamp i "høstferien", neste kamp er søndag 11/10 hjemme mot lederlaget Slemmestad. De blir en flott utfordring for et lag som har spilt flere gode kamper i høst.


FOTBALLFESTEN

Vi har fått en dato fra PERS hotell, så fotballfesten blir 6 november, tidspunkt og mer info følger. Men kom gjerne med forslag for ting som kan gjøre festen enda flottere. Selv om det har gått i bølger i dag, så er dette historisk sett beste sesong noensinne for HFK og kanskje for en klubb i Hallingdal. Kanskje vi kunne sett på muligheten for litt musikk og dans??? DJ Kjetil Rimehaug tar du utfordringen?


TRENING/KAMPER/UKEPLAN

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: A + B kl. 1545 med lunsj.

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120. TEMA: Basis

Kl. 1545 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

Kl. 1930 for a og b(oppmøte kl. 1915). TEMA: Førsteforsvarer, off markering og press. Hard økt.

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening. Prat med russen

TORSDAG: Kl. 1930(oppmøte kl. 1915) for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før Frigg kampen.

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, TEMA: Basis og mye spill.

LØRDAG: HEIA NORGE!! Norge - Malta kl. 1800

SØNDAG: HFK jr - Slemmestad kl. 1300, oppmøte kl. 1145
Geilo/HFK 2 - Hokksund kl 1500 oppmøte kl. 1345.
Siden det er to kamper samme dag kan det hende at A lags juniorene må bidra litt inn på juniorkampen mot Slemmestad.

MANDAG: Frigg - A laget kl. 2015. Avreise fra Nesbyen kl. 1645.

Dette blir en flott uke ;)

Trenerne

AppLaunch.likeActivityItem(); AppLaunch.unlikeActivityItem();STERK SEIER AV HFK BORTE MOT OLDENBORG

Postet av Hallingdal menn senior A den 4. Okt 2015


STERK SEIER AV HFK BORTE MOT OLDENBORG

Oldenborg - HFK (1-1) 1-2

Oldenb: 24 min 1-0 Joakim Strømberg

HFK:27 min 1-1 Markus Thorberg (felt selv frispark) og 77 min 2-0 Anders Mastrup (Chris Magnetun)Gule kort:

Oldenb:26 min Joakim Strømberg, 33 min Lars Eide, 84 min Haakon Hylen og 87 min Hans Christian Fredriksen

HFK:23 min Jonas Bergane, 59 min Sondre Hole Dokken, 68 min Kyrre Sataøen, 85 min Markus Thorberg og 90 min Joachim Havikhagen

Rødt kort:

Cornere: (5-2) 7-6

Sjanser: (2-4) 8-7

Tilskuere: 30

Dommer: Morten Flaten, Årvoll IL AD 1 Christian Turc, Bærum SK og AD 2 Stian Drake Nordstrand IF. Fikk en del problemer i en vanskelig kampLes mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Christian Nesselqvist (Chris Magnetun 28 min) (MS) Jesper Taaje og Sondre Hole Dokken(kap) (VB) Linus HedlundDef MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Jonas Bergane(Anders Mastrup 15 min) , Markus Thorberg og Alfred Scriven(Mikkel Storeskar 55 min) (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:Tord Magnus Fagermo

Oldenborg sto med kun 3 hjemmetap før møtet mot oss og hadde nylig slått Nordstrand og Jevnaker hjemme. Vi forventet en tøff kamp og det ble det også. Men i motsetning til forrige bortekamp sto vi opp. Kampen var intens og spennende helt ut, selv om HFK kunne punktert kampen på et tidligere tidspunkt så levde muligheten for Oldenborg poeng til 5 minutter på overtid. Vi har nå med denne seieren klatret opp på 6 plass, men med flere lag hakk i hæl. Neste kamp er faktisk på samme bane, men mot en langt sterkere motstander i opprykksjagende Frigg. Mandag kl. 2015

KAMPREFERAT

Åpningen av kampen var litt tam av begge lag. HFK kommer til en stor sjanse etter 6 minutter, et flott angrep. Havikhagen legger ned til Bergane som spiller Thorberg alene igjennom. Men keeperen til Oledenborg gikk seirende ut av duellen. I det 13 minutt kommer Oldenborg i ok skuddposisjon, men Stanes redder greit skuddet fra 20 meters hold. I det 23 minutt tar Oldenborg ledelsen etter en corner, HFK følger ikke løpene bra nok og Joakim Strømberg får gå forholdsvis upresset opp og heade ballen i mål 0-1. Ikke helt fortjent, siden HFK hadde hatt ballen mest og skapte det som var av farligheter. I det 26 minutt er Thorberg på farten igjen, han dribler av et par Oldenborg spillere og er på vei igjennom, men blir lagt ned på 17 meter. Oldenborg spilleren fikk gult kort. Frispark skrur Thorberg i nærmeste kryss og 1-1. Flott scoring av Thorberg som var en håndfull for Oldenborg denne kampen. Etter den scoringen hardnet kampen veldig til og dommeren var ikke helt obs på det, det førte til en del pussige situasjoner. I det 37 minutt blir Havikhagen spilt alene igjennom av Thorberg. Men nok engang kommer Oldenborgs gode keeper seirende ut av situasjonen. I det 41 minutt drar Oldenborg spissen seg flott forbi Taaje innenfor vår 16 meter, men finner heldigvis ikke en å spille på og skyter fra skrå vinkel i nettveggen. Istedenfor scoring der gikk lagene til pause på 1-1. En forholdsvis jevnspilt første omgang mot et teknisk godt lag som liker å holde på ballen, men HFK burde allikevel ledet med bakgrunn i de store sjansene som ble misbrukt.

Andre omgang åpner med et godt HFK press og etter 4 minutter er det Sataøen som spilte igjennom Thorberg, avslutningen sniker seg dessverre like utenfor. I det 10 minutt skrur Storeskar ballen nesten rett i mål på corner, men der dukket dessverre av alle Dokken opp på streken og får avverget ledermålet!! I det 68 minutt er Oldenborg på ferde, et frispark fra midten blir slått inn i boksen og Stanes bokser ballen ut til 16 meteren der en Oldenborgspiller skyter på direkten, men skuddet sniker seg heldigvis like utenfor. I det 76 minutt kommer Anders Mastrup inn og det tok bare noen sekunder før han gjorde seg bemerket. Havikhagen stusset Magnetun fint igjennom, han kommer alene igjennom på litt skrått hold. Han prøver å finne Mastrup inne i boksen, men innlegget slår borti en Oldenborg forsvarer som med den utmanøvrer keeperen. Ballen er på vei inn i mål, men Mastrup sikrer scoringen fra kort hold. Herlig med scoring, første til Mastrup på A-laget og 2-1 ledelse. De siste 20 minuttene ble veldig intense og kampen bølget frem og tilbake. Det ble også mange kort i denne perioden og hele 9 gule totalt. Selv om det bølget veldig greide ingen av lagene å skape de helt store sjansene. I det 84 minutt spiller Sataøen opp på Thorberg som inne i boksen drar seg forbi to mann, før han blir lagt i bakken. De fleste tror det er straffe, men dommeren velger å dømme for filming!! Merkelig avgjørelse, selv om vi mener det var straffe og dommeren er uenig er det meget rart å dra opp kortet for filming. Bare minuttet etter blir en langpasning forfulgt av Thorberg han vinner duellen og er på vei alene igjennom, da stopperen drar han ned som siste mann. Her lukter det rødt kort, men dommeren vinker spillet videre. Når det skjer for tredje gang 3 minutter på overtid, denne gang mot Havikhagen blir vi nervøse for at seieren ryker. Jeg synes det for øvrig er pussig at Havikhagen og Bergane er fritt vilt for forsvarerne til de andre lagene, men når de lager et frispark da blir det gult. Havikhagen blir dratt ned i boksen i det han skal heade ballen i mål, men ingenting. 4 minutter på overtid får Oldenborg corner og HFK forsvaret opptrer panisk, avslutningen blir avklart så vidt det er til en ny corner også denne kommer Oldenborg til en stor sjanse men heldigvis ikke scoring. Det endte dermed med 2-1 seier til Hallingdal. Det var vi meget godt fornøyd med.

HFK ligger nå på 6 plass et poeng foran Nordstrand på 7 plass. Vi skal nå ut i en vanskelig bortekamp neste mandag mot lederlaget Frigg. Men det er ingen umulig oppgave, de spilte for øvrig 3-3 borte mot Nordstrand i går, et lag vi slo greit forrige helg.

Årets siste hjemmekamp er mot Korsvoll lørdag 17 oktober kl. 1500 på Gol.

Best på HFK på et solid HFK lag var Markus Thorberg, Mikkel Storeskar og Sondre Dokken. Det var også gøy å se Chris Magnetun på farten igjen, vi har savnet farta hans, noe ikke Oldenborg kommer til å gjør vil jeg tro ;) Men kampens høydepunkt var selvfølgelig når Mastrup med sitt susende skudd fra 3 meter fastsatte sluttresultatet til 2-1!!Jansen

UTTAK BORTEKAMP MOT OLDENBORG LØRDAG

Postet av Hallingdal menn senior A den 1. Okt 2015

Lørdag reiser vi til Oslo for å møte Oldenborg. Vi vant kampen i vår 3-0 på Geilo, men forventer en tøff kamp mot et lag som ligger utsatt til. Vi skal gå knallhardt ut og går selvfølgelig for tre poeng. Vi har heng på 6 plassen og ligger et poeng bak Nordstrand.


Pawel Kaczorowski er ut med karantene og noen sliter med sykdom og skader. Men vi stiller en slagkraftig tropp.

Avreise kl. 1145, kampstart kl. 1600. De som møter direkte kommer Kl. 1445

Jarle Stanes, Tord Magnus Fagermo, Christian Nesselqvist, Sondre Hole Dokken (kap), Jesper Taaje, Chris Magnetun, Jonas Bergane, Mikkel Storeskar, Linus Hedlund, Kyrre Sataøen, Simen Renslo, Markus Thorberg, Alfred Scriven, Joachim Havikhagen og Anders Mastrup.

Hjemmeværende reserver Ahmed Ahmed og Abdikafi Ahmed.

FOTBALLSKOLER 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 1. Okt 2015


Ikke alt i boks, men vi tenkte vi skulle være tidlig ute å flagge datoene og litt om tankene rundt neste års fotballskoler.
På følgende link vil det komme oppdateringer. http://www.hallingdalfk.no/p/15773/fotballskoler-2...

VINTERFERIE

Det vil bli et opplegg i vinterferien (uke 9), men usikkert hva. Regner med 2-3 dager. Alla proffskolen i høstferien.

PÅSKEFERIE

Usikkert, men kan bli et opplegg man-tirs 21-22 mars. Alla proffskolen.

TINE SOMMERFOTBALLSKOLER

Datoen er satt
Flå 22-24 juni
Hemsedal 23-25 juni
Gol 27 juni - 1 juli
Gol med IFO 8-12 august

Opplegget vil bli forholdsvis likt tidligere år. MEN vi ser også på muligheten for fotballskole på Gol for 13-16 år uke 26 eventuelt 27. Mer info kommer.

PROFFSKOLEN I HØSTFERIEN (UKE 40)

Se under fra info skrivet fra 2015. Vi tenke noe lignende, men kanskje øke med en dag.

INFO FRA 2015

I høstferien børster vi støvet av et gammelt, men den gang meget poplære tiltak; fotballskole for litt eldre spillere. Det blir et meget proft opplegg med trenere med UEFA A-lisens + spillere fra HFK. Kanskje vi har en eller annen overraskelse på gang.


Denne fotballskolen passer best for de som vil litt ekstra med fotballen, MEN man trenger ikke være supergod for å være
med. Målet vårt er å kjøre seriøse og gode økter som gjør alle litt bedre. Vi ønsker også å gi dere noen tips om hva som kreves for å bli god. Samt at dere får noen arbeidsoppgaver for å bedre spillet deres. Det blir eget opplegg for keepere.
Alder 12-16 år

Pris inkludert lunsj 500 kr pr pers.

Program mandag 28/9
PawelStart kl. 0930-1130 økt 1
kl. 1130-1230 lunsj, med fotballfilmer
kl. 1230-1330 Pawel forteller om sin proff og landslagskarriere, hva som kreves for å bli proff.
kl. 1330 -1530 økt 2

Program tirsdag 29/9

Start kl. 0930-1130 økt 1
kl. 1130-1230 lunsj, med fotballfilmer
kl. 1230-1330 Arek Bak forteller om hvordan det var å spille VM i fotball i Sør Korea

kl. 1330-1515 økt 2
Kl. 1515-1600 Tilbakemelding til hver enkelt spiller. Med lekser ;)Påmeldingsfrist 23 september, minimum 15 deltagere
Påmelding til hallingdalfotballklubb@gmail.com. Ved spørsmål; Jansen på tlf. 90053225
Navn, alder, klubb, navn foresatte, epost adresse og om du eventuelt er keeper.

Ledere: Arek Bak, Pawel og Jansen + HFK spillere. All aktivitet foregår på Hallingmo Gol.

Det vil bli arrangert et eget IFO opplegg hele denne uken for yngre deltagere.

HFK akademiet første del starter i slutten av oktober.

HFK AKADEMIET SENHØSTEN 2015 FOR GUTTER

Postet av Hallingdal menn senior A den 30. Sep 2015
HFK AKADEMIET FREM TIL JUL 2015

Vi føler vi har funnet en god mal på HFK akademiet og kjører lignende opplegg for senhøsten 2015. Trenerne blir trenere og spillere fra HFK, med Pawel, Arak, Stian og Jansen i spissen. Vi satser på de beste trenerne i den alderen det er viktigst med god påvirkning. Basen i øktene er basert på målsettingen fra Sportsplanen til HFK. Under følger øktene og noe mer informasjon.31/10 TEMA: Trening med basisferdigheter i spill sekvenser

KEEPER: Reaksjon og basisferdigheter

7/11TEMA: Mottaksferdigheter, heading og pasningsspillet.

KEEPER: Basis, distribusjon og reaksjon.

14/11TEMA: Trening med basisferdigheter i spill. Rolletrening.

KEEPER: Utspark, reaksjon og basisferdigheter

21/11TEMA: Trening med basisferdigheter i spill sekvenser

Keeper: Basis og taktiske valg

28/11TEMA:Avslutningsferdigheter

KEEPER:Jobber sammen med resten, ulike avslutninger.

5/12TEMA: 1-1, 2-2 osv, småbanespill og Pawel konkurransen.

KEEPER: Avslutninger, dirigering og distribusjon.

12/12 Vi kjører turnering. Trekker lag og spiller kamper på tvers av gruppene.

T-skjorte utdeling og pølsefest. Info om akademiet våren 2016.Litt info: Alle øktene starter kl. 1030. Det betyr at alle må være klare til da!!

Vi runder av kl. 1230

Alle øktene er ute på Gol.

Alder 2001-2004

Husk drikkeflaske (springen er nå stengt), leggskinn og skift til etter økten.

Følg med på hallingdalfk.no i forhold til vær og føreforhold, avlysninger tas senest 90 minutter før økten.

Husk å sende påmelding med følgende info til Ingvild Myksvoll. Navn, alder, mail, posisjon og skjortestørrelse. På hallingdalfotballklubb@gmail.com

Pris 600 kr inkludert pølsefest og HFK skjorte. I tillegg vil det blir egenandel i forbindelse med kamp/turnering m.m

Ta gjerne kontakt med Jansen på telefon 90053225 hvis noe er uklart.

Mvh

Pawel og Jansen

SOLID KAMP AV HFK OG NY HJEMMESEIER

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Sep 2015

SOLID KAMP AV HFK OG NY HJEMMESEIER

HFK – Nordstrand(2-0) 2-0

HFK:26 min 1-0 Jonas Bergane (ingen) og 31 min 2-0 Sondre Dokken (Markus Thorberg)

NIF:

Gule kort:

HFK:51 min Pawel Kaczorowski

NIF: 86 min Prince Loic Destin Mambouana

Rødt kort:

Cornere: (1-2) 7-4

Sjanser: (4-0) 9-1

Tilskuere: 96

Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim IL, AD 1 Hans Egil Drolsum, Vikersun IF og AD 2 Raul Maniquez, Høvik IF. Dømte meget bra i en lettdømt kamp.Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Christian Nesselqvist (kap) (MS) Jesper Taaje og sondre Hole Dokken (VB) Linus Hedlund (mikkel Storeskar 69 min) Def MB) Kyrre Sataøenog Simen Renslo (Off MB). Jonas Bergane, Markus Thorberg og Pawel (Stian Bråten 82 min) (Spiss) Alfred Scriven (Chris Magnetun 90 min) Reserver: Ahmed Ahmed, August Fosse, Anders Mastrup og Tord Magnus Fagermo

HFK gjennomførte en meget solid kamp og burde ut i fra spill og sjanser vunnet litt mer. Med seier her betyr det at plassen i neste års tredjedivisjon så å si er sikret, da er sesongens første mål i boks. Neste nå er å kapre 6 plassen, vi er pr dags dato et poeng bak Nordstrand. Men med mange lag hakk i hæl.

KAMPREFERAT

HFK åpnet meget bra og allerede etter 3 minutter kunne HFK tatt ledelsen. Et godt og aggressivt press ender opp med at Alfred Scriven tar ballen fra eks Adeccoliga spiller Prince og fosser igjennom alene mot keeper. Avslutningen var også god men Nordstrands beste spiller keeper Rune Østgård fikk avverget til corner. Etter den sjansen styrer HFK det meste og NIF kommer sjeldent over midten. Selv om de store sjansene uteblir er det ikke ufortjent at HFK tar ledelsen etter 26 minutter. Et sleivspark i NIF forsvaret sender Jonas Bergane alene med keeper og han gjør ingen feil 1-0. Bare noen minutter etter dobler HFK ledelsen ved kaptein Dokken. En litt heldig scoring, Thorberg slo til Dokken som hælflikket ballen mot mål. En litt forfjamset keeper somlet ballen i mål og 2-0. I det 35 minutt kunne HFK økt til 3-0, et kjempeangrep som ender opp i at Simen får ballen inne i 16 meteren. Men skuddet curles like utenfor. 2-0 ledelsen sto seg til pause og HFK var godt fornøyd med det. NIF skuffet stort i første omgang og HFK var klar for en tøffere andreomgang.

Men andre omgangen blir forholdsvis lik først, men med et enda klarere overtak av HFK. NIF var sjelden på visit på HFK sin banehalvdel og HFK hadde god kontroll. I det 57 minutt vinner Thorberg ballen høyt oppe og får sendt avgårde et godt skudd som keeperen så vidt får fistet over til corner. I det 75 kommer NIF på en sjeldent besøk og avslutningen fra skrått hold fra 8 meters hold setter keeper Stanes på sin første virkelig prøve i kampen. Men det løste han lett. Minuttet etter setter Thorberg opp Scriven alene igjennom, et litt dårlig førstetouch gjør at han kommer noe tett på keeperen i avslutningen. Keeperen redder og det gjør han også på returen som han får avverget til corner. På corneren får Scriven som spilte en av sine beste kamper i HFK nesten puttet ballen i mål. Det førte til ny corner. Denne gang er Dokken cm fra å øke ledelsen for HFK, men det vil seg ikke. I det 82 minutt har Thorberg en meget stor sjanse, men avslutningen går i stanga. I sluttminuttene kommer Chris Magnetun på banen, det er meget gledelig både for ham og oss at han endelig er klar igjen etter 3 mnd uten A-lags fotball. Kampen ebber ut med 2-0 seier til HFK. Meget fortjent.

HFK ligger nå på 7 plass et poeng bak Nordstrand på 6 plass. Vi skal kline til i de siste fire kampene for å knipe 6 plassen, noe som hadde vært ekstremt bra i vår debutsesong i 3 divisjon.

Neste kamp er nå borte mot Oldenborg førstkommende lørdag kl. 1600 på Tørteberg kunstgress.

Best på HFK på et solid HFK lag Sondre Dokken, Markus Thorberg, Jonas Bergane og Alfred Scriven. Jeg synes også Jesper Taaje spilte en god kamp, spesielt med tanke på at han av enkelte motspillere blir vurdert som divisjonens klart dårligste midtstopper. ;)

Jansen
UKESYKLUS 40

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Sep 2015

Neste uke er det ikke skole, så det blir nok en del roligere uke for de fleste. Men fritt frem for egentrening!! Jesper Taaje (Kjelsås) og Markus Thorberg (Sogndal) reiser på hospitering denne uka, men begge er klare til A kamp lørdag mot Oldenborg i Oslo

A laget gjennomførte en meget solid kamp lørdag da de slo Nordstrand 2-0 på Hallingmo etter scoringer av Jonas Bergane og Sondre Dokken.

B laget hadde ikke kamp og må vente til neste helg.

Jr laget spiller i dag borte mot Konnerud. Men neste kamp er ikke før 11 oktober.

UKESYKLUS

Mandag: Jr trener sammen med Gol/Nesbyen g 16 interkrets kl. 1900 på Gol
Tirsdag: A + B kl. 1915 på Gol
Onsdag: Jr frivillig med Gol/Nesbyen G 16 kl. 1900 på Gol
Torsdag: A+B+C kl. 1915 på Gol
Fredag: fri
Lørdag: Oldenborg - HFK avreise kl 1145 fra Nesbyen. Kampstart kl. 1600
Søndag: Jevnaker 2 - Geilo/HFK 2 kl. 1500. Avreise kl. 1030 fra Geilo


Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582


Mvh
Trenerne

UTTAK TIL LØRDAGENS A KAMP HJEMME MOT NORDSTRAND

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Sep 2015

Lørdag kommer Nordstrand på besøk, de ligger 4 poeng foran oss på tabellen på en 6 plass. Det er et mål for oss i den resterende delen av sesongen og ta igjen dem, men da må vi vinne på lørdag. Vi vant 3-2 borte i vår i en tett og spennende kamp, hvor vi scoret ved Kjetil Lien på overtid. Vi forventer en ny tett kamp, men vi skal gjøre alt for å komme seirende ut av denne duellen.
Vi hadde en meget god trening i går og hvis vi greier å komme opp på det nivået med hele laget skal vi ha en god sjans.

Vi har dessverre Fredrik Garnås ute med karantene, Joachim Havikhagen ørebetennelse og Kristian Svenkerud ferie.

Men tilbake har vi endelig Chris Magnetun etter 3 mnd ute med skaden han fikk på Norway Cup. I tillegg er Jonas Bergane, Pawel, Stian Bråten, Mikkel Storskar og Tord Magnus Fagermo klare for match igjen. Jeg har en meget god følelse.

Oppmøte kl. 1445 i klasserommet;

Jarle Stanes, Tord Magnus Fagermo, Christian Nesselqvist, Sondre Hole Dokken (kap), Jesper Taaje, Chris Magnetun, Jonas Bergane, Stian Bråten, Mikkel Storeskar, Linus Hedlund, Kyrre Sataøen, Simen Renslo, Markus Thorberg, August Fosse, Alfred Scriven, Pawel Kaczorowski, Ahmed Ahmed, og Anders Mastrup.

Hospitant: Jørgen Hesla Berget møter til samme tid med tøy. Bidrar rundt oppvarmingen og observerer.Vel møtt

JansenINGEN GOD KAMP AV HFK, MEN ALIKEVEL UFORTJENT TAP

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Sep 2015

INGEN GOD KAMP AV HFK, MEN ALIKEVEL UFORTJENT TAP

Skårer - HFK (2-1) 3-1

Skårer: 21 min 1-1 Henning Stien, 38 min 2-1 Chima Okehi og 76 min 3-1 Benjamin Xhemajili

HFK:17 min 0-1 Fredrik Garnås (Markus Thorberg frispark)

Gule kort:

Skårer: 32 min Andreas Kristoff

HFK:80 min Fredrik Garnås

Rødt kort:

Cornere: (1-4) 3-8

Sjanser: (4-3) 6-8

Tilskuere: 25

Dommer: Jaffar Hussein Said, Rælingen AD 1 Paul Erling Basma, Hakadal og AD 2 Vegard Heggelund Løvenstad. Dømte en god kampLes mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Hole Dokken (kap) (Anders Mastrup 60 min) (MS) Jesper Taaje og Fredrik Garnås(VB) Linus Hedlund(Def MB) Kyrre Sataøen(August Fosse 15 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist (Kristian Svenkerud 82 min), Markus Thorberg og Alfred Scriven (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver:

HFK var ikke på sitt beste i denne kampen, men hadde ut i fra spill og sjanser fortjent å ta hjem alle tre poengene. Men på en annen side var Skårer best på det som er viktigst, nemlig å avverge og skåre mål.

KAMPREFERAT

HFK var klart best fra start og gikk rett i angrep, men det ble med corner. I det 9 minutt spiller HFK veldig bra og Markus Thorberg kommer alene med keeper, skuddet er bra, men keeperen får fingertippen på den og slår den i stolpen. I det 16 minutt kommer første besøket til Skårer til kommer oppover vår høyre og slår inn, en HFK spiller gjør et dårlig mottak og ballen ender opp hos Skårer spissen som skyter et ok skudd som Jarle Stanes redder greit. I det 18 minutt har HFK frispark og den slår Thorberg perfekt til Fredrik Garnås som styrer ballen flott i mål med hodet. Fortjent ledelse. Men bare 4 minutter etterpå utligner Skårer. Et langt kast blir stusset videre av en HFK spiller som blir fanget opp av en umarkert Skårer spiller på bakre og 1-1. I det 26 minutt er Skårer veldig nærme på en corner. Headingen går i tverrliggeren og ned, men Stanes får slått den vekk i siste liten. HFK styrer det meste av spillet men mangler trøkk i siste fasen. Er også noe unøyaktig og får en del brudd mot oss. Det skjedde i det 37 minutt da de kontret inn 2-1. I det 40 minutt ser Havikhagen ut til å heade inn 2-2 men den sniker seg like utenfor. Til tross for mye ball, nesten sjanser på dødabll går vi til pause med 2-1 til Skårer.

Andre omgang åpner ganske likt som første. I det 9 minutt ruller Renslo, Thorberg og Scriven opp et godt angrep, men Skårer keeperen reddet greit. HFK styrer det mest, men sliter med å omsette overtaket i gode sjanser. Men de siste 17-18 minuttene nærmet HFK seg voldsomt. I det 27 minutt er Taaje veldig nærme etter et langt kast, men headingen går like over. Men selv om HFK presser og skaper sjanser er det Skårer som ved innbytter Benjamin får et drømmetreff fra 25 meter, ballen går knallhardt i mål nede ved stolperoten og 3-1 til Skårer. Ikke spesielt fortjent, MEN det må gis kred til en så flott scoring. Etter den scoringen kjører HFK mer og mer på. Men det vil seg ikke. Taaje og Havikhagen har gode sjanser på dødballer og i det 43 minutt blir Havikhagen spilt alene igjennom av Thorberg etter et raskt frispark. Men keeperen vinner duellen dessverre og avverger med en flott redning. HFK har ikke dagen og Skårer går av banen med tre poeng.

Lagene rundt på tabellen tapte også, så vi ligger fortsatt a poeng med JIF og 4 poeng bak Nordstrand som ligger på 6 plass. Det er fortsatt fullt mulig å ta igjen Nordstrand til tross for denne blemmen, så vi går for 6.plassen. Vi møter Nordstrand lørdag på Gol kl. 1600. Det blir en spennende og tøff kamp. Vi trenger nok også tre poeng til for å være helt sikkert på plassen i divisjonen neste sesong. Neste helg er forhåpentligvis noen av de vi manglet denne helga tilbake, men Fredrik Garnås er ute med karantene.

Best på HFK på et veldig ordinært HFK lag var Simen Renslo.

Jansen


UKESYKLUS 39 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Sep 2015

Et skuffende og noe urettferdig bortetap mot Skårer ødelegger mye for et HFK lag som har til tider prestert bra i høst. Men det betyr bare at vi må rette fokus mot neste uke og lørdagens kamp mot Nordstrand. De blir en tøff men fullt overkommelig motstander. Det positive er at alle lag rundt oss på tabellen tapte så en 6. plass er fortsatt mulig.

B laget spiller i dag søndag mot Ådal på Geilo kl. 1300, vi satser på gode prestasjoner og seier. HFK B er ubeseiret i høst og vi håper det fortsetter. Neste kamp er ikke før 4 oktober borte mot Jevnaker 2.

Juniorlaget spiller hjemme i dag på Gol kl. 1300 mot Svelvik, det blir en tøff utfordring. Men muligheter for poeng er absolutt tilstede. Utfordringen er å bli bedre i begge bokser, banespillet er som regel veldig bra. Neste kamp for juniorlaget er borte mot Konnerud søndag 27/9 kl. 1500


TRENINGSAVGIFTEN

Fortsatt mangler det noen som ikke har betalt. Klubben har løpende utgifter og trenger å få inn alt i tide så man greie de månedlige utgiftene.
Konsekvensen blir at vi må nekte spillere det å trene og spille kamper og det ønsker vi selvfølgelig ikke. Hvis dere har utfordringer i forhold til økonomien ring direkte til Arve og avklar videre avbetalingsplan tlf. 91517083

TRENING/KAMPER/UKEPLAN

Denne uken blir det noen endringer, vi gir fri på mandag. Det har vært stor belastning både fysisk og mentalt i de siste ukene. Tirsdagsøkten på skolen blir også endret på grunn av idrettsdag. Jeg sjekker mulighet for svømming, utover de vanlige mulighetene på styrke og basisrommene.

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: Fri. Koble av med noen andre aktiviteter.

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120 NB! Vi har ikke banen på grunn av idrettsdag med Gol barneskole. Men alle andre mulighet finnes, jeg sjekker ut om bassenget kan benyttes.

Kl. 1520 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

Kl. 1930 for a og b(oppmøte kl. 1915). TEMA: Førsteforsvarer, off markering og press. Hard økt.

Styremøte kl. 1800, så de som pleier å sitte på med meg må se etter andre løsninger, men jeg har plass ned igjen.


ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening. Prat med russen


TORSDAG: Kl. 1930(oppmøte kl. 1915) for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før Nordstrand kampen.

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, TEMA: Cola-cup med premier . Vi trekker lag

LØRDAG: HFK A - Nordstrand kl. 1600 oppmøte idrettshallen kl. 1445

SØNDAG: Konnerud - HFK jr kl. 1500, avreise kl??


TrenerneUTTAK TIL A KAMP BORTE MOT SKÅRER LØRDAG

Postet av Hallingdal menn senior A den 18. Sep 2015

Lørdag skal vi nedover på en litt vanskelig bortekamp mot Skårer. De kjemper hardt for å unngå nedrykk og slike lag er sjelden lette på bortebane. Men vi håper å ta med oss godfølelsen fra sist nedover. Seier her er også plassen i divisjonen sikret. I vår vant vi 4-3 mot dem hjemme. Skårer scorer en del mål, men slipper også inn mange. Vi skal kjøre hardt ut og prøve å straffe dem hardt!!
Vi har noen ute Jonas Bergane (ormebit), Chris Magnetun (kne) Pawel (kanskje rygg), Stian Bråten (jobb), Abdikafi Ahmed (sykdom) og Mikkel Storskar (kne);

Bussen går fra Gol kl. 1115 og Nes kl. 1145. De som møter direkte kommer senest kl. 1445, kampstart kl. 1600

Jarle Stanes, Christian Nesselqvist, Sondre Hole Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Linus Hedlund, Kyrre Sataøen, Simen Renslo, Markus Thorberg, Joachim Havikhagen, Kristian Svenkerud, August Fosse, Alfred Scriven, Pawel Kaczorowski, Tord Magnus Fagermo og Anders Mastrup(hvis Pawel er klar, blir Mastrup hjemme) .

Hjemmeværende reserver:Ahmed Ahmed og Paul Brevig


Vel møtt

JansenHERLIG OG FORTJENT SEIER HJEMME MOT JEVNAKER

Postet av Hallingdal menn senior A den 14. Sep 2015

HFK - Jevnaker (0-1) 3-2

HFK:1-1 47 min Sondre Hole Dokken (Jesper Taaje etter kast), 2-0 63 min Kyrre Sataøen (Pawel frispark) og 3-0 70 min Jonas Bergane (Jesper Taaje)

JIF:0-1 44 min Torkell Mani Birgisson og 3-2 76 min Erik Høibakk

Gule kort:

HFK:53 min Simen Renslo

JIF:91 min Espen Parken Bakken

Rødt kort:

Cornere: (0-1) 2-2

Sjanser: (4-3) 11-9

Tilskuere: 173

Dommer: Espen Samuelsen Vestfossen IF AD 1 Even Åmot Skrim IL og AD 2 Per Erik Evensen Tofte. Det ble en tett, intens og spennende kamp. Dommertrioen satset på god flyt og det lyktes de med i de aller fleste situasjonene. Kunne kanskje gitt Havikhagen gult kort når han taklet keeperen til Jevnaker litt seint. Det at to Jevnaker spillere ble skallet til i kamp om ballen kan skje og dommerne kan ikke lastes for det.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Christian Nesselqvist(Joachim Havikhagen 45 min) (MS) Jesper Taaje og Sondre Dokken (kap)(VB) Linus Hedlund(Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Stian Bråten(Alfred Scriven 83 min) Reserver: Tord Magnus Fagermo, Ahmed Ahmed, August Fosse, Anders Mastrup og Abdikafi Ahmed.

Jevnaker har alltid vært en erkefiende for oss Hallinger og spesielt etter de slo oss i siste serierunden med Jevnaker 2 for 3 år siden. Det som skulle vært en lett match i siste runde, ble meget vanskelig mot et lag som de siste rundene hadde byttet om på første og andrelaget for å reddet plassen. Vi har jo få tatt revansj etter den gang med to ganger i NM. Men i seriespill hadde vi ikke slått førstelaget til det tidligere storlaget Jevnaker før nå. Når vi igjennom de senere år har jobbet oss sakte men sikkert fra bunnen i seriesystemet frem til 3 divisjon i dag, har det å ta igjen de andre lagene i fylket vært en av hovedmålene. Jevnaker har ligget langt der fremme, MEN nå tok vi dem og det smakte ekstremt godt. Det var en fortjent seier, men Jevnaker kunne med litt hell ha stjålet et poeng på slutten.

Jeg må også si at det er litt spesielt å spille fredagskamper i flomlyset, nærmere 200 tilskuere, god stemning og litt fukt i gresset. Da våkner Hallingene virkelig til livet både på banen og tribunen.

KAMPREFERAT

HFK klinte til fra start, mens JIF sleit med å komme ut i fra startblokken.

Allerede i det første minuttet satte Pawel Kaczorowski opp Simen Renslo. Men det harde skuddet gikk 2 meter utenfor. HFK er agressive og intense i presset. I det 3 minutt presser Stian Bråten JIF keeperen til å avklare rett i Bråten. Ballen gikk da i bue over keeperen, men dessverre for HFK i stolpen. HFK fortsatte trøkket og på et frispark etter 9 minutter var Jonas Bergane noen hårstrå unna å føre HFK opp i ledelsen. I det 11 minutt er det et nytt frispark som kaptein Dokken nesten får styrt i mål. Hva med Jevnaker? De fikk ikke til så mye og sleit med å komme seg ut fra egen sone. Men i det 17 minutt så banker de et frispark inn i boksen og headingen gikk like over. Bare to minutter etterpå er det et nytt frispark som nesten fører til en stor sjanse. JIF kommer nå mer med i kampen og det det er mange tøffe dueller. I det 35 minutt er Bergane på farten igjen. Han skyter en knallhardt skudd fra 23 meters hold som går en ball-lengde utenfor. I det 41 minutt er Jarle Stanes utenfor 16 meteren og header ballen rett til en JIF spiller som på direkten skyter ballen like utenfor. Jesper Taaje kontrollerte ballen ut. JIF fikk corner i det 42 minutt og Torkell Mani Birgisson steg til vers og dunket ballen flott i mål. Det var et slag midt i trynet på oss. Tidligere i år har vi hatt en tendens til slite noen minutter da. Men denne gang gikk vi umiddelbart i angrep igjen. Pawel tok ballen fra den tidligere Tippeligaspilleren Leo Olsen og fosset inn i boksen. Han drar seg forbi et par mann til før han finn Markus Thorberg på 8 meters hold. Men pasningen blir noe løs og unøyaktig og i skuddet fra Thorberg blir dessverre blokkert før den finner veien inn i nettmasken. Lagene gikk da til pause på 0-1 ledelse til Jevnaker. Ikke helt fortjent, men JIF hadde kommet mer og mer inn i kampen så dette ble ikke lett å snu.

I pausen tas det et par taktiske grep og Joachim Havikhagen kom inn på topp. Det gav HFK enda mer trøkk. I det 46 minutt, sender Jesper Taaje en presis langpasning opp mot en av banens beste spillere Jonas Bergane som jobber seg til et kast oppe på siden. Et langt kast stusses videre av Taaje og kaptein Dokken dundrer ballen nesten oppi vinkelen fra kort hold og 1-1. Like etter ruller HFK opp et kjempeangrep Pawel til Havikhagen før Bråten avslutter utenfor. Jevnaker er nære etter 49 minutter, men HFK får avverget. I det 58 minutt legger Hedlund opp Thorberg som skyter et ok skudd som keeperen avverger til corner. I det 62 minutt får HFK frispark, Pawel slår inn i boksen og JIF keeperen bokser ut til sataøen på 22 meters hold. Han kliner til på direkten og ballen fyker inn i mål 2-1 ledelse til HFK. I det 69 minutt slår Taaje en ny fin langpasning mot Bergane, denne gang tar han den ned og inn i boksen mens backen bokstavelige talt prellet av. Fra 14 meter og skrått hold kliner han til med yttersiden av høyrefoten. Ballen fyker inn nesten helt oppe i krysset og 3-1. Der og da virket kampen avgjort, men JIF gav ikke opp. De fikk en ok sjanse på corner i det 73 minutt. I det 76 minutt slipper JIF til for første gang i kampen i spill mot etablert. Godt og hurtig pasningsspill sender Erik Høibakk alene igjennom mot Stanes og her gjør Høibakk ingen feil og 2-3. Det som minutter i forveien virket som en sikker seier var ikke det lenger. Nå sendte JIF opp det meste og selv det bø seg meget gode overgangsmuligheter greidde vi ikke å utnytte dem. I det 86 minutt er JIF veldig nærme 3-3 etter frispark og skuddet gikk forbi Stanes og inn i mål, men der sto Sataøen på streken og fikk avverget. Minutter etterpå ser det ut som Hedlund header ballen i eget mål. Men Stanes reddet mesterlig med sin ekstremt lange arm. På overtid kommer kampen siste sjanse også den fra JIF, men HFK kommer seg unna. Det ble derfor en fortjent 3-2 seier til HFK etter en spennende og intens kamp. Med 3 poeng så ligger vi nå a poeng med JIF og 4 poeng bak Nordstrand på 6 plass. Det er fullt mulig å ta igjen Nordstrand så vi går for 6.plassen.

Best på HFK på et meget godt HFK lag var Jesper Taaje, Jonas Bergane, Sondre Dokken og Simen Renslo. Havikhagen må også nevnes han var god i denne kampen og har i høst gitt HFK en ny dimensjon i spillet sitt.

Neste kamp for HFK er borte mot Skårer til lørdag kl. 1600. Det blir en tøff kamp mot et lag som kjemper om å unngå nedrykk. Men vi skal ned dit og ta med oss tre poeng hjem.

Jansen


UKESYKLUS 38 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 12. Sep 2015

HFK A tok en knallsterk seier hjemme mot Jevnaker. Meget bra stått opp, og etter litt utur i høst, så hadde vi noe mer hell de siste dramatiske minuttene enn tidligere. A laget har spilt bra i høst og vi ser frem til fortsettelsen. Det er fullt mulig å greie en sterk 6 plass, med bra økter og kamper fremover.

B laget spiller søndag mot Hønefoss SK, HFK B har spilt meget bra i høst og er i en veldig fin steam om dagen. 3 plassen er innenfor rekkevidde og med full klaff utover kanskje andre også.

Juniorlaget tapte knepent mot Hønefoss SK, et noe unødvendig tap. Laget spillet tidvis god fotball, men sliter med å omsette sjansene i mål.

BØTEKASSE

Vi kommer til å innføre bøtekasse fra tirsdag, Kyrre Sataøen og Sondre Dokken har ansvaret for å sette opp reglene. Et par spillere på hvert lag har ansvaret for å følge opp. Dette gjør vi for å stramme opp litt. Vi gjennomgår på økten tirsdag.

BILDER

Vil bare takke Henrik Kinnebergbråten for at han stiller opp og tar så mange flotte bilder. I helga tok han i tillegg turen på stasjonen og hentet Havikhagen som opplevede kollektivNorge på sitt beste. Takker!!

TRENINGSAVGIFTEN

Det er veldig viktig at alle betaler treningsavgiften umiddelbart, fristen har gått ut for lenge siden. Klubben har løpende utgifter og trenger å få inn alt i tide så man greie de månedlige utgiftene.
Konsekvensen blir at vi må nekte spillere det å trene og spille kamper og det ønsker vi selvfølgelig ikke. Hvis dere har utfordringer i forhold til økonomien ring direkte til Arve og avklar videre avbetalingsplan tlf. 91517083

TRENING/KAMPER/UKEPLAN

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: Kl. 1520-1745 TEMA: Pasningsspillet, koordinasjon, basis og spill med fokus på hurtig pasningsspill for A+B med lunsj. Økten starter 1550. Med kort gjennomgang og preparering av økten. Selve treningen starter kl. 1600!!

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120 TEMA: Basisferdigheter

Kl. 1520 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

Kl. 1930 for a og b(oppmøte kl. 1915). TEMA: Førsteforsvarer, off markering og press. Hard økt.


ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening. Prat med russen

Pawel på klubb besøk i LSK


TORSDAG: Kl. 1930(oppmøte kl. 1915) for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før Skårer kampen.

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, TEMA: Pasningsspillet, basis og litt spill

LØRDAG: Skårer - HFK A kl. 1600 avreise kl. 1145

SØNDAG: Jr kamp hjemme mot Svelvik kl. 1300 (oppmøte kl. 1145)

Geilo/HFK 2 - Ådal KL. 1300 (oppmøte kl. 1145)


Trenerne
UTTAK TIL FREDAGENS KAMP HJEMME MOT JEVNAKER

Postet av Hallingdal menn senior A den 10. Sep 2015

Fredag kveld kommer Jevnaker på besøk. Det er som regel spennende oppgjør. Vi ligger ganske likt på tabellen, Jevnaker er 3 poeng for oss på 7 plass. Vi tapte bortekampen på Jevnaker gress med 5-1, men slo dem ut av NM tidligere i år. Vi sikter oss inn på en ny seier hjemme på Gol.

Vi kommer til å gi alt for å vinne kampen. Vi har noen ute av ulike årsaker og stiller ett ungt, men meget slagkraftig lag som skal ta tre poeng på hjemmebane;

Følgende spillere møter på klasserommet senest kl. 1815, kampstart kl. 1930;

Jarle Stanes, Christian Nesselqvist, Sondre Hole Dokken (kap), Jesper Taaje, Linus Hedlund, Kyrre Sataøen, Simen Renslo, Jonas Bergane, Markus Thorberg, Pawel Kaczorowski, Stian Bråten, Joachim Havikhagen, Kristian Svenkerud, Abdikafi Ahmed, Ahmed Ahmed, August Fosse, Alfred Scriven og Anders Mastrup


Vel møtt

JansenHFK GAV TOPPLAGET VALDRES HARD KAMP OM POENGENE

Postet av Hallingdal menn senior A den 6. Sep 2015

HFK GAV TOPPLAGET VALDRES HARD KAMP OM POENGENE

Valdres – HFK (3-0) 4-2

VFK: 34 min 1-0 min Simen Høglien, 36 min 2-0 Haris Heremic, 43 min 3-0 Dan Monell 81 min 4-2 Monell

HFK: 62 min 3-1 Pawel Kaczorwski(Linus Heldund) og 3-2 68 min 3-2 Stian Bråten (Pawel)

Gule kort:

VFK:

HFK: 88 min Anders Golberg.

Rødt kort: Cornere: (2-1) 5-7

Sjanser: (7-2) 9-5

Tilskuere: 342

Dommer: Neco Darian, Klemetsrud AD 1 Rene Nahas, Hauketo IF og AD 2 Kim Minh Nguyen Abildsø IL. Dømte en god kamp, godt med en dommer som ikke brukte kortene for moro skyld.Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og sondre Dokken (kap) (VB) Jesper Taaje (Mikkel Storeskar 59 min)(Def MB) Kyrre Sataøen(Anders golberg 83 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist(Kristian Svenkerud 45 min), Pawel Kaczorowski og Jonas Bergane (Spiss) Stian Bråten Reserver: Tord Magnus Fagermo, Ahmed Ahmed, August Fosse og Abdikafi Ahmed.

Dette er kamper som det virkelig er artig å spille. Bra trøkk, gode dommere og full fart på tribunen. Vi har siden 2007 nærmet oss Valdres skritt for skritt. Fra å være naboen Valdres FK ikke «gadd» spille treningskamper mot til at vi er i nærheten av å ta poeng mot dem på bortebane i seriespill. Vi har nærmet oss kraftig hvert eneste år siden restarten vår i 2007 med i all hovedsak egenproduserte spillere. Selv med tapet lørdag på Blåbærmyra er det gøy at vi med 9 juniorspillere i troppen gir Valdres hard kamp om poengene. Valdres har bare den siste tiden hentet inn 4 kraftige forsterkninger fra inn og utland, noe som gjør dem bedre rustet før den tøffe opprykkstriden i høst. Det er 5 lag innenfor 2!! poeng som kjemper om opprykk, kun 7 runder før slutt.

Vi ønsker Valdres lykke til resten av sesongen, MEN at de ikke rykker opp. Vi vil helst møte dem til neste år også og da skal vi ta rotta på dem.

KAMPREFERAT

HFK gikk rett i strupen fra start og på avsparket til Valdres, snappet en meget frisk Stian Bråten ballen og spilte først en tunnel før han nærmet seg 16 meteren, der han tredde ballen i mellom beina på nok en Valdres forsvarer før han fra litt skrått hold skjøt like utenfor Valdresmålet. I det 5 minutt er Valdres i nærheten på en corner som fører til litt kaos i HFK forsvaret får en presset Valdres spiller skutt, men heldigvis høyt over. Det samme gjentar seg etter 10 minutter. HFK er hakket bedre enn Valdres innledningsvis, men er skjøre defensivt. Utover omgangen kommer Valdres mer inn i det, men kampen er jevnspilt. I det 20 minutt er det Thorberg som la ned et solid stykke arbeid på HFK sin midtbane som kom seg til en god mulighet, men skuddet ble dessverre blokkert på vei mot mål. I det 23 minutt kommer Valdres spissen Heremic alene igjennom mot Jarle Stanes men han varter opp med en klasseredning og avverger scoring. Det var ingenting som tydet på at resultatet fra vårkampen skulle gjenta seg, men så kom det et kvarter fra helvette. Valdres var i ferd med å feste grepet da de fikk frispark på ca 30 meters hold litt ute på vår venstre side. Simen Høglien får godt treff på ballen som med litt ekstra medvind fyker over en feilberegnende men ellers gode sisteskanse og 1-0 til Valdres. Det skaper litt uro i laget og da vi veldig unødvendig mister ballen et par minutter etterpå til Heremic som sekundet etter banker ballen i mål fra 16 meter til 2-0 ser det stygt ut. Et meget effektivt Valdres lag har mye spisskompetanse på topp og når HFK forsvaret åpner seg som en låvedør rett før pause så toppscorer Dan Monell kan spasere ballen helt inn til 5 meteren før han dundrer ballen i mål og 3-0 ser det unektelig stygt ut. Det blir også pauseresultatet. Et resultat Valdres bør være meget fornøyd med for ut i fra spill så var de langt fra 3 mål bedre.

I pausen blir vi enige om å stå opp igjen å kline til. HFK gjør også et par endringer, debutanten Kristian Svenkerud(født 98) kommer inn og spiller en meget god kamp på ankeret, mens Pawel Kaczorowski skyves opp på venstre kanten. En posisjon han kjenner godt fra sin proffkarriere. HFK tar tak i kampen fra starten av første omgang, mot et noe mer forsiktig Valdreslag. HFK åpner med et ok press og et par resultatløse cornere. I det 15 minutt kommer Pawel seg fri på vår venstre og dribler seg helt inn til 5 meteren før han slår ballen 45 grader, der går ballen dessverre forbi alle HFK spillerne og muligheten renner ut i sanden. I det 63 minutt får HFK kast på høyden av 16 meteren til Valdres og Fredrik Garnås kaster langt til Hedlund som stusser til Pawel som tar den på halvvolley rett i mål 3-1. Det gjør Valdres usikre og HFK fortsetter trøkket. I det 65 minutt blir Markus Thorberg satt opp av Pawel som hadde en meget god andre omgang, Thorberg drar seg fint fremover og skyter fra 20 meter like utenfor. I det 68 minutt blir Bråten satt fint opp av Pawel og med en meget fin avslutning fra 20 meter som han curler ned i venstre hjørnet for en sjanseløs Valdreskeeper står det plutselig 3-2. Når var det stor usikkerhet i Valdresforsvaret. HFK trøkker på med en del cornere uten at ballen vil i mål. HFK styrer kampen, men Valdres er hele tiden farlig på kontringer. I det 81 minutt mister vi ballen litt for lett på midten og Monell kommer alene mot en av våre forsvarere og han får kranglet ballen forbi før han alene mot Stanes setter ballen i mål 4-2. Det var spikeren og ekstra surt med tanke på at de scorer på sin første sjanse i omgangen. Etter den scoringen bølger spillet noe mer uten at noen av lagene får puttet ballen i mål. Det endte med 2-4 tap mot et av topplagene på bortebane, selv om det er meget surt å sitte igjen med 0 poeng. Må vi si oss godt fornøyd med prestasjonene. Det var et kvarter i første omgang som ødela kampen for oss.

Det var mange gode på HFK denne lørdagen, men Kyrre Sataøen spilte nok sin beste kamp for året. Han i tillegg til Stian Bråten og Markus Thorberg var nok de aller beste. Men Pawel sin andre omgang luktet det svidd av. Det må også nevnes at Mikkel Storeskar som har hatt mye motgang på skadefronten i år kom meget godt fra sin første ordentlig ilddåp for året. Debutanten Kristian Svenkerud kom også godt fra det. Dette lover godt før fredagens neste «lokaloppgjør» mot Jevnaker. Det ser ut som vi for første gang i høst kan stille tilnærmet fullt lag og det skal Jevnaker få merke!! Kom og hei oss frem i kampen om tre nye poeng hjemme på Gol fredag kl. 1930 mot Jevnaker.

Se link til Valdres sin nettside http://valdresfk.no/nyheter/2015/9/seks-maal-og-god-underholdning!.aspx

Hallingdølen http://hallingdolen.no/article/20150905/ARTIKKLER/150909834/1005

Jansen


UKESYKLUS 37 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 5. Sep 2015

HFK A gjennomførte en god kamp borte mot Valdres men forble dessverre poengløse. Vi bygger nå opp inn mot fredagens hjemmekamp mot Jevnaker. De skal vi ta.
B laget har i skrivende stund ikke spilt(spiller mandag mot Austad) det samme gjelder junior som spiller borte mot DBK på søndag.

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: Kl. 1545-1745 TEMA: Pasningsspillet, koordinasjon, basis og spill med fokus på hurtig pasningsspill for A+B(de som ikke ble tatt ut til b kamp) med lunsj

B kamp borte mot Austad kl. 1830

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120 TEMA: Basisferdigheter

Kl. 1545 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

Kl. 1930 for a og b. TEMA: Førsteforsvarer, off markering og press. Hard økt.

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening

Jr kamp mot Hønefoss SK kl. 1930 (oppmøte kl. 1815)

Pawel på klubb besøk i LSK


TORSDAG: Kl. 1930 for ALLE. Tema: a: basis, + spill og taktikk før JIF kampen. Kortere økt. B og jr trener vanlig.

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500, de som spille A står over. TEMA: Pasningsspillet, basis og litt spill

A kamp hjemme mot Jevnaker kl. 1930 (oppmøte kl. 1815)

LØRDAG: Fri

SØNDAG: Geilo/HFK 2 - Hønefoss SK kl. 1500 (oppmøte kl. 1345)


TrenerneUTTAK BORTEKAMP MOT VALDRES

Postet av Hallingdal menn senior A den 3. Sep 2015

Lørdag går turen over til Fagernes for å møte Valdres FK. De vil i denne kampen være storfavoritter som en av de opprykksjagende lagene, i tillegg til at de slo oss ganske lett i vårkampen i Hallingdal (0-4). De har også styrket laget kraftig i det siste med spillere fra inn og utland. Det gjør dette til en stor utfordring for våre lokale unggutter. Men vi reiser over med intensjon om å lage en liten skrell.

Vi tar biler over, men reiser felles fra Gol kl. 1345. De som kjører direkte fra Hemsedal møter senest 1445 i garderobene på Blåbærmyra.

Følgende spillere møter, tar ut noen ekstra i morgen;

Keepere: Jarle Elvesveen Stanes og Tord Magnus Fagermo
Utespillere: Linus Hedlund, Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Sondre Hole Dokken, Pawel Kaczorowski, Kyrre Sataøen, Christian Nesselqvist, Markus Thorberg, Jonas Bergane, Stian Bråten, Abdikafi Ahmed, August Fosse, Mikkel Storeskar, Kristian Svenkerud og Anders Golberg og Ahmed Ahmed. Troppen er nå fulltallig.


JansenUAVGJORT SOM FØLTES SOM TAP

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Sep 2015

UAVGJORT SOM FØLTES SOM TAP

HFK – Oslo City (2-1) 2-2HFK:1-1 27 min Jesper Taaje (corner fra Renslo) og 2-1 30 min Joachim Havikhagen (Christian Nesselqvist)

Oslo City:16 min 0-1 Nakkash Afzal og 92 min 2-2 Imad Essaouiqui

Gule kort:

HFK:38 min Kyrre Sataøen, 45 min Simen Renslo, 53 min Fredrik Garnås, 67 min Jesper Taaje.

Oslo C: 28 min Mohammed Ashraf

Rødt kort: 79 min andre gule Joachim Havikhagen

Cornere: (2-3) 4-3

Sjanser: (4-1) 8-3

Tilskuere: 60

Dommer: Mohammed Hafezi Vind IL, Nils Gunnar Bjerke, Modum FK og AD 2 Aleksander Bjørkeslett Holeværingen. Kunne forventet noe mer av hoveddommeren på dette nivået.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Kyrre Sataøen(Stian Bråten 85 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist(Christian Nesselqvist 89 min), Pawel Kaczorowski(Alfred Scriven 81 min) og Jonas Bergane (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver: Tord Magnus Fagermo, Ahmed Ahmed, Mikkel Storeskar og Abdikafi Ahmed.

HFK gjennomførte en god kamp men ble dessverre bare sittende igjen med et poeng av ulike årsaker.

KAMPREFERAT

Kampen var ganske jevn innledningsvis og Oslo City viste tidlig at de var et lag med gode basis og dribleferdigheter. Vi er like ved å få et gjennombrudd på Havikhagen allerede etter 4 minutter, men ballen sklir inn til keeper. HFK tar etter hvert over, det var derfor kjedelig at City tok ledelsen på en kontring etter 15 minutter. Vi blir straffet på feilpasning på vår egen tredel og City takker og bukker. De kjører raskt mot mål og alene med Stanes blir det mål og 0-1. HFK styrer allikevel kampen og utligner fortjent etter 27 minutter på en flott corner av Renslo som Jesper Taaje pirker i mål fra kort hold. Det går ikke mange minuttene før HFK er i ledelsen med 2-1 en rask kontring og bra spill av HFK sin beste spiller for dagen Christian Nesselqvist gjør at han kommer alene med keeper litt skeivt på, uselvisk slår han inn til Havikhagen som triller ballen i det åpne målet. Etter det kontrollerer HFK kampen og er nær ved å øke til 3-1 ved Nesselqvist, men keeperen får avverget og på den påfølgende corneren header Garnås like utenfor. Men stillingen står seg til 2-1 til HFK til pause.

I andre omgang er HFK klart best og har etter 52 minutter har HFK en stor dobbelsjanse først ved Nesselqvist og deretter Sataøen som brenner ballen like over. I det 57 minutt spiller HFK fint kombinasjonsspill fra Taaje til Kaczorowski som spiller Bergane fri på siden han slår inn til Havikhagen som ikke får treff på avslutningen og en liggende City keeper får ballen midt i fanget. Vi hadde ved flere anledninger gode overganger vi ikke fikk utnyttet bra nok i tillegg til de store sjansene vi brente. Hva med City, de hadde fint litt å stille opp med men var nærme en utligning i det 63 minutt, et godt innlegg ble flikket like utenfor. Bare et par minutter etterpå er Nesselqvist på farten igjen og en god avslutning blir avverget til Jonas Bergane som slår inn igjen til Nesselqvist som på hel volley skyter like over fra kort hold. I det 78 minutt er Taaje nærme scoring etter corner, men en City spiller redder på streken. I det 79 minutt blir Havikhagen utvist etter en lite heldig takling innenfor 16 meteren til City etter en corner. Han pådrar seg et nytt gult kort og dermed rødt. Vi må avslutte med 10 mann. Vi forventer tøffe tak, men City kommer aldri med en sluttspurt. HFK spiller disiplinert og slipper ikke City til. Det var heller HFK som virket farligst med en mann mindre på banen. Men så skjer det i det 92 minutt blir en ball slått opp i boksen og en av HFK sin forsvarsspillere strekker opp armen og handser i en ufarlig sone. Dommeren dømmer straffe og den setter City i mål, selv om Stanes var nærme på å redde den. 2-2, det føltes blodig urettferdig og som et tap. De siste minuttene ebbet ut uten de store sjansene. Men det var mye positivt å ta med seg fra kampen inn i høsten.

Best på HFK var Christian Nesselqvist og Fredrik Garnås.

TID FOR LOKALOPPGJØR

Vi har ikke vært bortskjemt med lokaloppgjør de siste årene, men nå har tiden kommet for slaget om dalførene del 2 på lørdag kl. 1600 på Blåbærmyra. Det ser vi virkelig frem til selv om vi mangler Simen Renslo (3 gule) og Joachim Havikhagen (rødt kort). I tillegg tyder det på at Fredrik Garnås må jobbe. Men vi stiller et slagkraftig lag og klare for å slite for poeng i Valdres.

Jansen
PROFFSKOLEN I HØSTFERIEN

Postet av Hallingdal menn senior A den 1. Sep 2015

I høstferien børster vi støvet av et gammelt, men den gang meget populært tiltak. Fotballskole for litt eldre spillere. Det blir et meget proft opplegg med trenere med UEFA A lisens + spillere fra HFK. Kanskje vi har en eller annen overraskelse på gang.

Denne fotballskolen passer best for de som vil litt ekstra med fotballen, MEN man trenger ikke være supergod for å være med. Målet vårt er å kjøre seriøse og gode økter som gjør alle litt bedre. Vi ønsker også å gi dere noen tips om hva som kreves for å bli god. Samt at dere får noen arbeidsoppgaver for å bedre spillet deres. Det blir eget opplegg for keepere.


Alder 12-16 år

Pris inkludert lunsj 500 kr pr pers.

Program mandag 28/9

Start kl. 0930-1130 økt 1
kl. 1130-1230 lunsj, med fotballfilmer
kl. 1230-1330 Pawel forteller om sin proff og landslagskarriere, hva som kreves for å bli proff.
kl. 1330 -1530 økt 2

Program tirsdag 29/9

Start kl. 0930-1130 økt 1
kl. 1130-1230 lunsj, med fotballfilmer
kl. 1230-1330 Arek Bak forteller om hvordan det var å spille VM i fotball i Sør Korea
kl. 1330-1515 økt 2
Kl. 1515-1600 Tilbakemelding til hver enkelt spiller. Med lekser ;)Påmeldingsfrist 23 september, minimum 15 deltagere
Påmelding til hallingdalfotballklubb@gmail.com. Ved spørsmål; Jansen på tlf. 90053225
Navn, alder, klubb, navn foresatte, epost adresse og om du eventuelt er keeper.

Ledere: Arek Bak, Pawel og Jansen + HFK spillere. All aktivitet foregår på Hallingmo Gol.

Det vil bli arrangert et eget IFO opplegg hele denne uken for yngre deltagere.

HFK akademiet første del starter i slutten av oktober.

UKESYKLUS 36 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 29. Aug 2015

Veldig surt poengtap på overtid for A-laget hjemme mot Oslo City, vi hadde fortjent så mye mye mer. Men mye positivt i kampen og nå retter vi fokus mot Valdres og neste kamp på Blåbærmyra kl. 1600 til lørdag. Der skal vi ha revansje!!

B laget har i skrivende stund ikke spilt(spiller på Geilo i morgen kl. 1500 mot Åmot/Modum 2), mens juniorkampen dessverre ble utsatt siden Hokksund ikke greide å stille lag. Nok engang opplever vi at det er fryktelig langt til Hallingdal!!

Husk å meld forfall i god tid til rett trener, minner også om at dere sjekker kampoppsettet ordentlig, gjelder spesielt de som spiller junior. Det er noen for sløve forfall.
Med godt oppmøte og gode treninger fremover kan jeg garantere at vi skal bite godt i fra oss på alle arenaer fremover.

Se link 3 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link 5 div http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...
Se link jr http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS

MANDAG: Kl. 1545-1745 TEMA: Pasningsspillet, mange ulike spillsekvenser for A+B med lunsj

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1120 TEMA: Basisferdigheter

Kl. 1545 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

MERK tiden!! Kl. 2000 for a og b. Husk joggesko TEMA: Overganger F-A og A-F + avslutninger i rolle

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening

TORSDAG: Kl. 1930 for ALLE. Tema: se tirs a+b. Kampforberedelser inn mot Valdres.

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500 TEMA: Pasningsspillet, basis og litt spill

LØRDAG: A kamp borte mot Valdres kl. 1600 oppmøte Gol kl. 1330

SØNDAG: DBK - Jr kamp kl. 1500 info om avreise kommer litt senere.

MANDAG: NB! B laget har ikke kamp før mandag 6 september, merk også tiden kl. 1830 på Austad. Mer info om avreise og uttak kommer.

UTTAK LØRDAGENS A KAMP HJEMME MOT OSLO CITY KL 1600 PÅ GOL

Postet av Hallingdal menn senior A den 28. Aug 2015

Lørdag kl. 1600 kommer Oslo City på besøk til oss på Gol. Etter en god trening på torsdag er vi veldig sugne til å gi alt mot dem på lørdag. Vi er veldig klare for å revansjere det stygge tapet borte mot dem i vår (2-5) hvor vi ble tatt skikkelig på senga i første omgang.

Litt vanskelig å si hvem de kommer med siden de har variert laget kraftig fra kamp til kamp, men uansett blir det et ballsikkert lag. Vi kommer til å gå hardt ut fra start og skal ta dem på godt gammeldags Hallingtrøkk.


Følgende spillere møter kl. 1445 i klasserommet; Vi mangler Markus Thorberg med karantene og Chris Magnetun(skade, men kan bli klar til Valdreskampen)

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Sondre Dokken (kap), Fredrik Garnås, Simen Andreas Renslo, Christian Nesselqvist, Blazej Jankowski, Stian Bråten, Abdikafi Ahmed, Pawel Kazorowski, Jesper Taaje, Linus Hedlund, Alfred Scriven, Joachim Havikhagen, Ahmed Ahmed, Kyrre Sataøen, Mikkel Storeskar og Jonas Bergane. Hospitant som møter med klær og tar plass i troppen ved forfall, vi har et par usikre kort. Kristian Svenkerud
JansenREADY FOR STERKE FOR HFK

Postet av Hallingdal menn senior A den 23. Aug 2015READY FOR STERKE FOR HFK

Ready - HFK (3-0) 7-3Ready: Øystein Lundblad Næsheim(9, 46, 53, 77 min) og Kristoffer Holtung Bugge (16 og 23 min) og Ole Jørgen Sylling Berg 79 min

HFK:68 min Joakim Havikhagen, 84 min Markus Thorberg (str, Renslo felt) og 89 min Jesper Taaje (Linus Hedlund corner)

Gule kort:

Ready:48 min Ole Jørgen Sylling Berg

HFK:27 min Markus Thorberg og 54 min sondre Dokken

Rødt kort:

Cornere: (1-2) 2-7

Sjanser: (7-3) 14-7

Tilskuere: 60

Dommer: Resa Hauge, Kjelsås IL, AD 1 Christian Turc AD 2 Agron Trena Bærum. Følte litt mye gikk I mot I starten, men alt alt en god trio.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Blazej Jankowski ( Joakim Havikhagen 36 min) og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Markus Thorberg og Simen Renslo (Off MB). Kyrre Sataøen (Christian Nesselqvist 24 min) Pawel Kaczorowski (Abdikafi Ahmed 24 min) og Jonas Bergane (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Tord Magnus Fagermo

Det ble en tøff kamp for HFK mot et godt Ready lag. De har brukt sommeren til å forsterke et allerede godt lag og kommer nok til å kjempe om opprykk ut sesongen. Vi hadde tidvis bra spill, men alt i alt fikk vi for første gang en solid leksjon i hvordan man bør spille. Vi blir litt lette og urutinerte mot et såpass voksent lag som Ready. Vi ønsker dem lykke til med resten av sesongen. Vi må nå jobbe hardt denne uken så vi klare til å ta i mot Oslo City i en særdeles viktig kamp til lørdag kl. 1600 på Hallingmo.

KAMPREFERAT

HFK åpnet best og kom også til kampens første sjanse allerede etter et minutt. HFK ruller opp fra venstre til høyre. Thorberg spiller Dokken fint igjennom på høyre kanten og slår et bra innlegg inn til Alfred Scriven som header like over fra 8 meters hold. Her burde vi tatt ledelsen. Etter den sjansen fortsetter vi å styre kampen frem til de får sin første mulighet ette 9 minutter. De setter den i mål ved toppscorer Øystein Nesheim (imponerende 29 mål så langt i årets sesong) og 0-1. Etter den scoringen tar Ready over og vi sliter med å henge med. De går opp til 0-2 etter 15 minutter etter at vi slipper i løpene og markerer dårlig inne i boksen. Et lignende angrep fører til 3-0 i det 23 minutt. På Readys fire første sjanser så ledet de 3-0, det er veldig tungt. Men de har to effektive og gode spisser. Etter den scoringen heiser HFK seg litt igjen og det er forholdsvis jevnspilt ut omgangen. Nærmest mål er Thorberg og Kaczorwski på to langskudd som keeperen må slå til corner.

Gutta var ikke fornøyd i garderoben i pausen og gikk utpå for å kline til i andre omgang. Det ble da ekstra tungt at de scoret allerede etter 1 minutt på en kontring 0-4, da var kampen helt kjørt. Ready har et par gode muligheter til men Stanes avverger. Det som er bra med HFK at de aldri stopper opp å spille, så det gav også uttelling den siste halvtimen da HFK endelig fikk hull på byllen. Ett flott angrep rullet opp ved Thorberg som finner Sataøen på kanten, Sataøen slår inn til Havikhagen som header ballen i mål 1-5. Så kom det to kjappe Ready mål i det 77 og 78 minutt 1-7. Etter de målene tok HFK over de siste 13 minuttene og reduserte to ganger, først på straffe ved Thorberg etter at Renslo ble taklet, så i det 89 minutt ved Jesper Taaje etter en flott corner av Linus Hedlund.

Selv om Ready var fryktelige effektive så var de en klasse over oss, vi får håpe læringseffekten for oss var stor så vi kan dra det med inn i høstens øvrige kamper. Vi må også ta med lyspunktene, de var det tross dette stortapet en del av.

Best på HFK var Markus Thorberg og Linus Hedlund.

Neste kamp er mot Oslo City lørdag på Gol. Den må dessverre Thorberg stå over på grunn av gule kort, men vi får Fredrik Garnås tilbake og kanskje Chris Magnetun (etter skade). Det er veldig viktig å ta Oslo City til helga og vi skal gjøre alt for å greie det.

Jansen


UKESYKLUS 35

Postet av Hallingdal menn senior A den 22. Aug 2015

Nå kommer vi endelig inn i en normaluke. Se nøye over hvilke grupper du er plassert inn i og hospitering. Nytt fra høsten er tirsdags skoleøkter 3-4 time. Den er for alle HFK spillere, så forventes at man møter opp der.
Alle må ta et tak i forhold til å passe på utstyret. Vi roter bort for mange baller!!

Nå skal det trenes bra fremover så vi får mange fine stunder utover høsten.

DRAKTER

De som har flyttet eller sluttet av en eller annen grunn må levere inn draktene raskest mulig. Hvis ikke får dere en faktura på 500 kr.

De som har vikedrakter må levere draktene kjapt.

Dette gjør dere til Jansen.


HOSPITERING

A-laget man, tir og tor

Magnus Bekketun – tir og tor

Lasse Moen – man - tir a – tor b

Bendik Strand – Jørgen Toppen Moen – tors a. Keeper

Noen fra b gruppen hospiterer opp når vi trener likt eventuelt noen fra A ned så det blir hensiktsmessige antall på begge treningsgrupper.

B-Laget tir og tors

Jørgen Hesla Berget – Tors

Olav Myksvoll – Tors

Syver Eidsgard – Tors

Sondre Rodegård - Man

JR-Laget

Sander Kirkebøen – tir

Vebjørn Brusletten – tir

Tor Olav Eriksen – tir

Gaute Trøim – tir

I hospiteringsgruppen vil det komme til noen til fra våre moderklubber. Det er også en del spillere som skal hospitere inn på Gol/Nes G 16 lag.

STALLER

A-TROPPEN

Keepere: Jarle Stanes, Marius Lerberg og Tord Magnus Fagermo

Kyrre Sataøen, Pawel Kaczorowski, Sondre Hole Dokken, Markus Thorberg, Fredrik Garnås, Torleif Rullestad, Jonas Bergane, Simen Renslo, Andres Hammersbøen (til sept), Chris Magnetun, Mikkel Storeskar, Jesper Taaje, August Fosse, Anders Mastrup, Alfred Schriven, Stian Bråten, Ahmed Ahmed, Birk Stian Bjerkrheim, Blazej Jankowski og Abdikafi Ahmed

Carl Linus Hedlund(På folkehøyskole kommer tor) Christian Nesselqvist (Folkehøyskole kommer tor),

B-TROPPEN

Keepere: Thi Phanwat, Erlend Rygg og Marius Lerberg

Jonas Rodegård, Arild Slåtto (når han kommer tilbake) Tobias Grangård, Adrian Aaserud, Anders Golberg, Kristian Svenkerud, Abdirizak Isak, Simen Brenna, Ole Cato Stubberud Haugen, Teodor Brekke, Kjell Sung, Kalle Sjøli, Håvard Gåsterud, Paul Brevig, Torbjørn Brusletten og Steffen Haugstad


JR-TROPPEN

Gjermund Kvarteig, Viljar Dahl, Mathias Fleten, Sondre Rodegård, William Thorset, Frits Gerhardsen, Nils Olav Tuv, Håkon Jordheim, Andreas Finnerud, Bjørn Bakkan Fjellheim, Simen Markussen, Jan Åge Hermudsgård,Henrik Søgard, Vemund Lien, Simen Smestad, Idar Fyksen Øyo, Olav Drønen Kaupang og Tom Erik Andersen.

FORFALL
Hovedansvarlig A Jansen 90053225
B Jørund 90861586
C Stian 90572582

UKESYKLUS


MANDAG: Kl. 1545-1745 TEMA: Pasningsspillet, mange ulike spillsekvenser for A+B med lunsj

TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1130 TEMA: Basisferdigheter

Kl. 1545 for C med lunsj TEMA: Pasningsspillet + basis med tempo.

MERK tiden!! Kl. 2000 for a og b. Husk joggesko TEMA: Overganger F-A og A-F + avslutninger i rolle

ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t. TEMA: Basisferdigheter og rolletrening

TORSDAG: Kl. 1930 for ALLE. Tema: se tirs a+b

FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500 TEMA: Pasningsspillet, basis og litt spill

LØRDAG: A kamp hjemme mot Oslo City kl. 1600 oppmøte kl. 1445

SØNDAG: Jr kamp - Hokksund/MIF kl. 1300 og B mot Åmot hjemme kl. 1500

Dette vil bli standardukene fremover, men vi håper å trene litt før tirsdager.UTTAK BORTEKAMP MOT TOPPLAGET READY

Postet av Hallingdal menn senior A den 20. Aug 2015

Mer info kommer i morgen. Men avreise kl. 1400 kampstart kl. 1800

vi mangler dessverre følgende spillere; Fredrik Garnås (5 gule kort), Chris Magnetun (ankel), Stian Bråten, Torleif Rullestad (kne).

Følgende spillere tas ut;

Jarle Stanes og Tord Magnus Fagermo er keepere

Utespillere: Sondre Dokken, Jesper Taaje, Blazej Jankowski, Linus Hedlund, Simen Renslo, Kyrre Sataøen, Markus Thorberg, Pawel Kaczorowski, Jonas Bergane, Alfred Scriven, Joakim Havikhagen, Christian Nesselqvist og Abdikafi Ahmed.
Hjemmeværende reserver: Mikkel Storeskar, August Fosse og Ahmed Ahmed.

JansenBITTERT HJEMMETAP MOT HASLE LØREN

Postet av Hallingdal menn senior A den 16. Aug 2015

HFK – Hasle Løren (0-1) 0-1


HFK:

H/L:31 min 0-1 Mohamed Hejasi

Gule kort:

HFK:74 min Fredrik Garnås

H/L:80 min Shaker Jaghori?

Rødt kort:

Cornere: (2-4) 8-8

Sjanser: (3-4) 8- 4

Tilskuere: 94

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier, AD 1 Espen Eriksen og AD 2 Geir Forsberg DBK. Til tross for enkelte diskutable situasjoner må vi si at det var en god trio og vi kan dessverre ikke skylde på dommerne ;)Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken(Stian Bråten 14 min) (kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Blazej Jankowski og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist (Abdikafi Ahmed 35 min),Markus Thorberg og Jonas Bergane(Pawel Kaczorowski 18 min) (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Tobias grangård, Torleif Rullestad (slo dessverre opp en skadet på oppvarmingen) og Ahmed Ahmed.

Til tross for tapet gjennomførte HFK en god kamp. Spesielt andre omgangen dominerte HFK. Men vi var ikke dyktige nok foran mål. Vi skapte flere sjanser og noen til dels store i denne kampen, flere enn vi gjorde i de to foregående kampene vi vant. Men slik er dessverre fotballen, vi manglet dyktigheten i den avgjørende fasen. Hasle Løren var et godt lag og spesielt i første omgang var de godt med og kanskje litt bedre. I andre omgang gikk de tom, men forsvarte seg godt og fikk med seg tre viktige poeng hjem til Oslo.

Vi må nå jobbe hardt denne uken så vi er godt forberedt til møte mot topplaget Ready førstkommende lørdag kl. 1800 på Gressbanen kunstgress ved Holmen

KAMPREFERATKampen åpner forholdsvis jevnt, men det er Hasle Løren som kommer til kampens første sjanse etter 5 minutter. Men Jarle Stanes redder mesterlig. Hasle Lørens gode spiss Mahamed Hejazi er aktivt fremme der gang på gang. I det 11 minutt fyrer samme mann av et ok skudd som Stanes har god kontroll på. Etter en god H/L periode tar HFK gradvis mer over og HFK ruller opp flere gode angrep rundt på kantene. I det 17 minutt er det Thorberg som drar seg fint igjennom på vår venstre side alene mot keeper, men avslutningen fra litt skrått hold får Hasle Løren meget gode keeper avverget med en flott beinparade til corner som ble resultatløs. Like etter kommer HFK nesten til en megasjanse da Alfred Scriven vinner ballen i duell med keeperen rundt 25 meter. Ballen ender opp hos Christian Nesselqvist som ikke får helt oversikt så han kunne forsøkt en lobb. I mange minutter etterpå er keeperen i fokus igjen, denne gang får han med seg ballen utenfor 16 meteren, men ved hjelp av hånden. Her skulle det strengt tatt blitt avblåst for hands. Men trioen fikk ikke helt med seg den dessverre. I det 30 minutt blir Dokken dyttet i ryggen og skulle hatt frispark, men dommeren lot spillet gå videre og H/L kommer til en stor sjanse som Stanes nok engang avverger. I det 32 minutt kommer avgjørelsen. Det var veldig bittert å slippe inn det målet, spesielt siden man først hadde to gode muligheter til å avklare situasjonen. Men tidligere nevnte Hejazi kom seg på skuddhold innenfor 16 meteren og en noe dekket Stanes måtte dessverre gi tapt og 0-1. Etter scoringen legger H/L seg litt mer bakpå og HFK styrer det meste. I det 38 minutt tror alle at utligningen kommer og nærmere er det vanskelig å komme. HFK ruller raskt opp på vår høyre side og slår et perfekt innlegg til Linus Hedlund som kommer på bakre. Han stupheader ballen som stusser ned i bakken og i tverrliggeren og over. Det angrepet og den flotte avslutningen hadde fortjent en bedre skjebne. I det 41 minutt kommer Hasle Løren på en god sjanse etter en kontring, men Stanes har god kontroll. Rett før pause har både H/L og HFK ved Alfred Scriven mulighet til å score men det står seg med 0-1 til pause.

Andreomgang dominerer HFK ganske kraftig mot et lavtliggende og noe slitent H/L. Allerede i det 46 minutt er HFK meget nærme utligning. Etter corner kommer Thorberg i returen og fyrer av et godt skudd men den spenstige H/L keeperen får fistet ballen over. På neste corner header Jesper Taaje, men avslutningen blir reddet på streken. HFK fortsetter å trøkke på men sliter med spillet på siste delen av banen. Selv med til tider stor dominans greier ikke HFK å få ballen i mål. På slutten blir trøkket ekstra stort og i det 82 minutt er Pawel nærme på et skudd fra 14 meter. Minuttet etterpå skyter Thorberg nok engang og nok engang får H/L keeperen avverget så vidt det er. Det vil seg ikke og da Taaje stormer oppover vår høyreside og slår perfekt inn til en umarkert Abdikafi på bakre ser alle ballen i mål. Men Kafi skyter på direkten og treffer dessverre en H/L forsvarer som på streken avverger utligningsmålet med hælen. Selv om det var til kaos i H/L boksen på slutten så ble Kafi sin sjanse kampens siste store mulighet og Hasle Løren fikk med seg tre poeng til Oslo. Vi føler vi burde hatt alle poengene i kampen basert på spill og sjanser, men all ære til H/L som fightet knallhardt. Slik vi ser det blir det mange poeng på Hasle Løren utover høsten.

Best på HFK var Blazej Jankowski og Jesper Taaje. Pawel Kaczorowski hadde også et godt innhopp. Han er i ferd med å finne formen og blir viktig i høst.


Neste kamp nå er borte mot topplaget Ready, det blir selvfølgelig en tøff utfordring. Men laget og spillerne virker i god form om dagen og vi skal ned til Oslo for å kjempe med oss tre poeng hjem til Hallingdal.

Jansen
UKESYKLUS 34

Postet av Hallingdal menn senior A den 15. Aug 2015

Dette blir siste uken før vi trer inn i normalukene fra og med uke 35


MANDAG: Kl. 1930 ALLE. Pawel og Stian.
TIRSDAG: Kl. 1930 på Gol A+ B + Junior kamp borte mot Modum kl. 1900 Stian og Kafi.
Uttaket kommer søndag. Jørund og Jansen
ONSDAG: Egentrening
TORSDAG: Kl. 1930 på Gol. ALLE. Alle trenere
FREDAG: Topp kl. 1340-1500. Pawel og Jansen
LØRDAG: A kamp Ready - HFK NB!! Kl. 1800 avreise kl. 1400 fra Nesbyen
SØNDAG: B kamp borte mot Haugsbygd kl. 1500 mer info kommer.


UKE 35 vil bli ca sånn, staller med hospitering blir også klar i midten av neste uke.

MANDAG: Kl. 1545 for ALLE med lunsj
TIRSDAG: Skoleøkt kl. 0950-1130, Kl. 1545 for C med lunsj og Kl. 1930 for a og b
ONSDAG: Skoleøkt 1-2 t eller 7-8 t.
TORSDAG: Kl. 1930 for ALLE
FREDAG: Skoleøkt kl. 1345-1500
LØRDAG: A kamp hjemme mot Oslo City kl. 1600 oppmøte kl. 1445
SØNDAG: Jr kamp - Hokksund/MIF kl. 1300 og B mot Åmot hjemme kl. 1500

Dette vil bli standardukene fremover.

Hilsen trenerne
UTTAK TIL LØRDAGENS A KAMP MOT HASLE LØREN

Postet av Hallingdal menn senior A den 13. Aug 2015

Lørdag kl. 1600 kommer Hasle Løren på besøk til oss på Gol. Hasle Løren har forsterket laget bra den siste tiden og har vunnet de fire siste kampene. Men det spiller ingen rolle, hjemme i Hallingdal på vår hjemmebane skal vi være best!! Vi kommer til å gå hardt ut fra start.


Følgende spillere møter kl. 1445 i klasserommet; Vi mangler Kyrre Sataøen med karantene og Joakim Havikhagen (skole)

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Sondre Dokken (kap), Fredrik Garnås, Simen Andreas Renslo, Christian Nesselqvist, Blazej Jankowski, Stian Bråten, Abdikafi Ahmed, Pawel Kazorowski, Jesper Taaje, Markus Thorberg, Linus Hedlund, Alfred Scriven, Torleif Rullestad, Ahmed Ahmed, Tobias Grangård og Jonas Bergane. Troppen blir supplert med en spiller i morgenVIKTIG BORTESEIER FOR HFK

Postet av Hallingdal menn senior A den 10. Aug 2015VIKTIG BORTESEIER FOR HFK

Lyn 2 – HFK (0-1) 0-2

Lyn 2:

HFK:45 min 1-0 Alfred Scriven (Fredrik Garnås) og 64 min 2-0 Markus Thorberg(Simen Renslo Corner)

Gule kort:

Lyn 2:28 min Eirik Bækkelund

HFK:36 min Kyrre Sataøen, 43 min Simen Renslo og 87 min Alfred Scriven

Rødt kort:

Cornere: (0-1) 0-4

Sjanser: (1-3) 2-5

Tilskuere: 50 og derav 35 fra Hallingdal ;)Dommer: Espen Ramiro Kallerud, Bækkelagets SK, AD 1 Stian Drake, Nordstrand IF og AD 2 Ali Mohammed Khalig Furuset IF.Lettdømt kamp som de hadde meget god kontroll på.Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Fredrik Garnås ( Blazej Jankowski 24 min) og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Kyrre Sataøen(Pawel Kaczorowski 15 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist (Joakim Havikhagen 30 min),Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Tord Magnus Fagermo og Lasse Fjeldstad.

Veldig sterk og viktig borteseier søndag ettermiddag. HFK vant fortjent mot et langt eldre og sterkere Lyn lag enn de vi slo på Gol. Lyn spilte til tider god teknisk fotball, men manglet gjennombruddskraft. HFK på sin side gjennomførte en god bortekamp, selv om det var mye som kunne blitt gjort bedre.

Med denne seieren lukter vi på topp 5 plassering og det jobber vi for fremover. Vi er 11 poeng fra opprykk og 11 fra nedrykk.

KAMPREFERAT

HFK kom godt i gang, jobbet knallhardt i sterk varme og på en forferdelig kunstgressbane. Men fokuset var bra. Allerede etter 4 minutter kommer HFK til en god mulighet. Først blir Markus Thorberg sitt dribleraid stoppet med en felling på Ca 20 meter rett på mål. Frisparket skyter Simen Renslo rett i stanga. Rett etterpå har HFK corner og den får Fredrik Garnås ganske uforstyrret gå opp på. Men headingen går like over. Kampbildet er ganske likt hele tiden. Lyn har ballen mest, men sliter med å skape noe på vår banehalvdel. Vi virker farligere i alle faser av spillet mot dette pentspillende laget. Det skjer ikke mye før Lyn får et frispark i det 43 minutt, det ble et bra skudd som Jarle Stanes gir retur på. Returen blåser Lyn spilleren over fra skrått hold. Like etter er bryter vi Lyn og med 5 mot 2 kjører vi på. Alfred Scriven blir spilt fri av Fredrik Garnås og skyter et skudd som keeperen får fingrene på. Ballen går i mål, men den er hårfin. En Lyn spiller rekker tilbake og kliner ballen utover, men da har Ad markert for scoring. Til tross for noen protester blir målet stående og HFK tar en fortjent 1-0 ledelse til pause.

Kampbildet er likt i andre omgangen. HFK øker til 2-0 etter en flott corner av Simen Renslo som Markus Thorberg header i mål. Det går ikke mange minuttene før Joakim Havikhagen har en stor sjanse etter et frispark, men headingen til massive Havikhagen går like utenfor. HFK sløser på slutten bort noen gode overganger, mens Lyn kun kommer til en god mulighet når Simen Høglien (eks Valdres) skyter rett på Stanes fra en god posisjon.

Det ble en solid gjennomføring av HFK og best på laget var Linus Hedlund, Markus Thorberg og Fredrik Garnås.

Neste kamp nå er hjemme mot et meget forsterket og formsterkt Hasle Løren. Det blir en jevn og tøff kamp, men den skal vi ha. Dessverre blir kampen uten Kyrre Sataøen og Simen Renslo som begge fikk sitt tredje gule kort i går.

JansenUKESYKLUS 33

Postet av Hallingdal menn senior A den 8. Aug 2015

Ny uke og nye muligheter. Kommende og uken deretter blir litt annerledes før vi vi kommer i gjenge med skolen igjen. Det er derfor viktig at man tar tak i egentreningen i denne perioden siden det blir litt færre økter enn normalt.


MANDAG: Kl. 1930 B og junior. + A som ikke spilte søndag. Øvrige A er også velkomne eller tar egentrening for å løsne opp etter kampen.
TIRSDAG: Kl. 1930 på Gol A+ B
ONSDAG: Egentrening
TORSDAG: Kl. 1930 på Gol. A+ B + C
FREDAG: Egentrening
LØRDAG: A kamp HFK - Hasle Løren kl. 1600 på Gol. Oppmøte kl. 1445 i klasserommet.
SØNDAG: B kamp borte mot Heradsbygda kl. 1600 mer info kommer.

Litt mange forfall fra trening forrige uke, spesielt på juniorgruppen. Det må skjerpes!!


Hilsen TrenerneUTTAK BORTEKAMP MOT LYN 2

Postet av Hallingdal menn senior A den 6. Aug 2015

Meget viktig kamp søndag borte mot Lyn 2

Vi står ovenfor en meget viktig kamp borte mot Lyn 2 søndag. Alle spillere må lade opp på best mulig måte, vi skal heimat med tre poeng!!

Litt vanskelig å si hva Lyn kommer med, da de er i ferd med å styrke stallene sine før høsten.


Avreise kl. 1145 fra Nesbyen, de som møter direkte er der senest kl. 1454 kampstart på Kringsjå kl. 1600.

Følgende spillere er foreløpig tatt ut;

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Fredrik Garnås, Simen Andreas Renslo, Christian Nesselqvist, Blazej Jankowski, Joakim Havikhagen, Pawel Kazorowski, Jesper Taaje, Markus Thorberg, Linus Hedlund, Alfred Scriven og Jonas Bergane. Abdikafi Ahmed er også høyaktuell, men spiller på lørdag så tar vi det derfra.

Lasse Fjeldstad super assistent.

Hjemmeværende reserver er Stian Bråten, Mikkel Storeskar og Ahmed Ahmed.OPPSUMMERING NORWAY CUP 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 5. Aug 2015

OPPSUMMERING NORWAY CUP 2015Det er ingen tvil om at grunnlaget til Norway cup suksessen har blitt lagt gjennom god trening over flere år. Både i klubb og via «Toppidrett» tilbudet vi har på Gol vgs. Dette er gutter som trener mye og har lagt ned mange harde økter for å prøve å nå sine mål. Når det er sagt må man si at treningsleiren uka i forveien også var viktig. Her la gutta grunnlaget både sosialt og sportslig for det som skulle komme. Vi kjørte 3 lange økter, samt spilte en treningskamp mot Karanba guttelag i løpet av den uken. Det satte oss i Norway cup modus.

En annen faktor er drivet til trenere og spillere, hele veien har målet vært å vinne Norway cup og selv om vi vet det er vanskelig har gruppa hatt et vanvittig «GO» for å nå dette målet. Det så vi var spesielt viktig i cupspillet da vi i flere kamper møtte lag som var fornøyd med å komme dit de hadde kommet, mens vi var veldig bestemte på at vi skulle videre.

Det sosiale og oppførselen av våre spillere og lag har under hele uka vært eksemplarisk. Spillerne har vært i sin boble i forbindelse med trening og kamp, mens de ellers har blandet seg godt med både junior 2 og juniorjentene. De har også vært gledelig for oss ledere å se den enorme støttene vi har gitt til våre og moderklubbenes lag i kampene på sletta. Det viser at HFK har et fantastisk miljø på tvers av lag og klubber, noe som vi føler ikke er tilfelle i mange klubber. Det må også nevnes at med spillere fra hele Hallingdal, så kunne det vært en del utfordringer på det sosiale, men det virker som spillerne ikke tenker de tankene i det hele tatt. Her tenker de Hallingdal og HFK sitt beste, dette kan vi Hallinger lære mye av i andre fora. De tar godt vare på hverandre og er inkluderende til våre «nye hallinger» som Paul Brevig fra Nummedal. Det er også et stort pluss at vi har utenlandske spillere med sine supplerende sportslige og sosiale ferdigheter som har blitt integrert på en meget god måte inn i gruppa. Alfred Scriven med U.K statsborgerskap fra Kenya og Ahmed gutta fra Somalia er utrolig bra integrert i spillergruppa og klubben. I Alfred sitt tilfelle etter veldig kort tid. Det sier selvfølgelig mest om hvor fantastiske de gutta er selv, men også om et varmt og inkluderende HFK miljø.

Vi hadde heller ikke greid dette uten god støtte fra våre sponsorer, så håper vi med den vanvittige dekningen på Norway cup har fått gitt litt tilbake. Vi er helt avhengig av de sponsorkronene vi får inn og hadde ikke kunne hatt et så godt tilbud med høyt utdannende trenere uten dem. Men får å ta ytterligere steg håper vi enda flere har lyst å være med på reisen med HFK. Vi vil gjerne ha med flere samarbeidspartnere.

På Norway Cup har vi alltid vært litt få ledere, men i år hadde vi i tillegg fått med oss Are Fosse. Hans innsats gjorde at vi i trenere kunne fokusere mer på det sportslige, noe som er en befrielse. I tillegg er Fosse en nyttig diskusjonspartner som er lidenskapelig opptatt av Hallingdal og fotball. Vi jobber også som en team og når andrelaget hadde kamp prøver Jørund Brekke og Jansen å bidra inn på andrelaget og vis a vis Stian Bråten og Pawel Kaczorowski. Så når andrelaget ble slått ut ble trenerteamet styrket, noe som var meget nyttig. Det ble flere trenere til å tipse og prate med spillere om en allerede innarbeidet spillestil. I motsetning til mange andre klubber har vi en rød tråd forankret i en sportsplan fra A-laget og nedover. Det gjør det lettere for både trenere og spillere å jobbe mot våre felles mål. Må spesielt berømme «junior» Stian Bråten som med stor tydelighet og faglig dyktighet formidlet nyttig kunnskap på en meget god måte til alle spillere. Vi har også en fin fordeling fra oppmøte og frem til kamp, der Jørund Brekke og Pawel Kaczorowski utførte sine oppgaver på en meget god måte.

Skader er alltid noe forbanna herk. Vi var heldig på Norway Cup og fikk bare noen småtrøkker, med unntak av Chris Magnetun. Chris som er en meget sentral spiller mistet vi allerede i første kampen. Da tenkte nok enkelte spillere om at drømmen om å nå en finale røyk der. Det er lett for skadede spillere å bli deprimert og skape litt uro i en gruppe. Men der opptrådde Chris på en forbilledlig måte. Han var positiv og backet opp sine medspillere på en meget god måte. Han bidro også taktisk på spillermøter og i kamper. Han er nok klar til å heve pokalen til neste år, det er bør være et mål for Chris og hele gruppa!! Chris kårer vi til Årets Norway cup gutt.

I en så stor og konkurransepreget gruppe er det med spilletid en utfordring, men i reglene til HFK står det at alle skal få spille. På førstelagets ferd mot finalen ble det veldig mye spilltid på alle. Etter innledende hadde alle spilt minst 45 minutter og selv om det ble litt mindre spilletid på enkelte etter hvert så må vi si at alle fikk delta på en god måte. Det er også viktig å involvere alle på en god måte og de som til enhver tid var reserver opptrådde på en fantastisk måte. De bidro inn i gruppa, samt at de jobbet livet av seg om det var 2 eller 30 minutt de fikk spille.

Tidligere hadde vi spillere sentrert fra få klubber i dalen og vi hadde også en utfordring med å samle dalen. Men det har endret seg gradvis de siste årene. Vi føler en sterkere støtte fra alle klubber, samt at alle klubber bidrar med mange spillere inn i HFK. På årets finale lag hadde vi spillere fra hele dalen, med unntak av Flå (naturlige årsaker, siden de som var i denne gruppen flyttet til Drammen). Støtteapparatet kom fra Geilo, Ål, Gol og Nes. Det er også god spredning. Vi greier ikke å videreføre denne suksessen hvis vi ikke samarbeider på spiller og ledersiden. Jeg tror også at den voksende interessen i alle klubber er med på å utvikle HFK i riktig retning, det gir også enorm energi av å føle at alle jobber på lag mot felles mål.

Det er klart at overnevnte punkt har vært enormt viktig for HFK sin flotte utvikling, men det må også nevnes spesielt at Geilo IL ved Knut Hallingstad og Roger Espeli har gjort at vi har fått en veldig bratt kurve de siste årene. Det er ikke til å legge skjul på at samarbeidet med Geilo har vært meget utviklende.

Det at vi er et lag med Hallinger som er spredt utover alle kommunene gjør at vi får en voldsom oppfølging av supportere som støtter oss. «Alle» kjenner en på laget og det gjør det lett å identifisere seg med oss. De har vært en stigende interesse opp igjennom årene og mye av grunnen er at vi satser lokalt. Vi blir ikke fristet til å hente inn forsterkninger for kortvarig suksess. Vi satser egenproduserte. Selvfølgelig tar vi imot innflytter og spillere av annen etniske opprinnelse, for vi i HFK ønsker å være en åpen, inkluderende og imøtekommende klubb. En ting til som er viktig for oss er at når du tar på deg HFK drakta så er du Halling. Ikke en fra Nes, Gol eller Ål. Vi ønsker å markere Hallingdal som en region og ikke henge oss opp i kommunegrenser. Det er i våre øyne helt klart at vi er sterkere sammen enn hver for en. HFK og Hallingdal for alltid!!

Vi er også nøye med valget av overnatting på Norway cup. Vi bor på Thon Hotell Ullevål stadion. Det er mange grunner til det. Først og fremst er det å hvile ordentlig viktig når man skal presentere. Det gjør vi under rolig og trygge forhold på Ullevål. Mat er også meget viktig og frokosten på Ullevål er meget bra. Dette i tillegg til å bo i en atmosfære som oser toppfotball er fantastisk. Sitte der å spise frokost mens man skuer over Ullevål stadion er en god og motiverende følelse for oss i HFK. Vi har også veldig kort vei til alle fasiliteter og til de ulike kamparenaene på Norway Cup. Det må også nevnes at personalet på hotellet er veldig trivelig.

Feiring ble det dessverre liten tid til siden vi måtte i full fart oppover til 3 divisjonskamp mot Grei på Gol. Så vi får spare feiringen til senere i år.

Det har blitt tatt enormt mange bilder, håper at fotografen vår Morten Mastrup kan få samlet en del som vi kan bruke som historisk dokument, samt som en kavalkade på fotballfesten.

Det var selvfølgelig veldig surt å tape finalen og spesielt på denne måten, men det gjør oss også mer bestemte på at neste år skal vi ta pokalen hjem til dalen. Vi har nesten samme lag, samt om at vi er hellig overbevist om at flere av de på andrelaget og øvrige spillere i klubben har en enorm motivasjon for å prøve å bli en del av dette. Norway Cup pokalen 2016 skal bli vår !!

Vi gleder oss til 2016 når vi nok engang skal høre HFK sangen ljome over Ekeberg sletta. Det gjør oss stolte at vi kan representere HFK og Hallingdal på denne måten.

En ekstra takk til Tord Magnus Fagermo og Abdikafi Ahmed som på grunn av alder helt sikkert er uaktuelle som spillere neste år. Men kjenner jeg gutta rett, så kanskje de er med på trenersiden ;)

Det var ikke lett å sette opp stallene, siden det var mange om beinet. Vi håper det som skjedde på sletta var motiverende for treningen fremover. På Hallingdal/Geilo 1 spilte følgende:
Kaptein var Jesper Taaje
Tord Magnus Fagermo, Mikkel Storeskar, Simen Markussen, Carl Linus Hedlund, Anders Mastrup, Andres Hammersbøen, Ahmed Ahmed, Alfred Scriven, Abdikafi Ahmed, Markus Thorberg, Jonas Bergane, Chris Magnetun, Teodor Brekke, Lasse Fjeldstad, August Fosse, Håvard Gåsterud og Paul Brevig

På Hallingdal/Geilo 2 spilte følgende;

Kaptein var Henrik Jordheim,
Thi Phanawat, Erlend Rygg, Sondre Rodegård, Idar Øyo, Jan Åge Hermudsgård, Simen Brenna, Simen Smestad, Steffen Haugstad, Bjørn Bakkan, Adrian Aaserud, Kristian Svenkerud, Birk Stian Bjerkreim, Gjermund Kvarteig, Torbjørn Brusletten, Frits Gerhardsen, Henrik Søgård, Wilhelm Thorset og Tobias Grangård.

Helt avslutningsvis må vi også si oss stolte av andrelaget og damene innsats. Andrelaget kom til A-sluttspillet der de tapte på dramatisk måte på straffekonk mot Bergen Nord, mens jentene tidvis viste godt spill. Vi tror at med mer trening så vil vi oppleve enda mer suksess neste år for begge lag.HER KOMMER DET INN OPPSUMMERING FRA STIAN VEDRØRENDE JR 2RESULTATER OG KORT OPPSUMMERING

Det blir alltid så hektisk på Norway cup så det er vanskelig å legge ut referater fortløpende. Heldigvis var oppdateringen god på Facebook. Under følger en oversikt fra kamp til kamp og totalt.GRUPPESPILL FØRSTE KAMP HFK – IDD 11-0

HFK –IDD (4-0) 11-0

Mål: Jonas Bergane (Chris Magnetun), Alfred Scriven (Magnetun), Linus Hedlund (Markus Thorberg fri), Thorberg (Scriven), August Fosse (Thorberg), Scriven (Abdikafi Ahmed), Scriven (ingen), Abdikafi (Lasse Fjeldstad), Fjeldstad (Håvard Gåsterud), Fjeldstad (corner Abdikafi) og Gåsterud (Ahmed Ahmed)

Sjanser: (7-0) 19-0

Corner: (5-0) 10-0

Et effektivt HFK lag dominerte fra start til slutt.

GRUPPESPILL ANDRE KAMP HFK – OS 3 3-0

Mangler stats fra denne kampen.

Men dette var en kamp vi dominerte fra start til slutt.

1-0 Alfred Scriven (Ahmed Ahmed), 2-0 Markus Thorberg (Abdikafi Ahmed) og Alfred Scriven (Linus Hedlund)GRUPPESPILL TREDJE KAMP HFK – NESODDEN 2 6-0

HFK – Nesodden (2-0) 5-0

Mål: Markus Thorberg str (Jesper Taaje felt), Jesper Taaje (corner Mikkel Storeskar), Taaje (Kafi frispark), Taaje Str (Alfred Scriven felt), Håvard Gåsterud (Scriven).

Sjanser: (13-1) 21-2

Corner: (6-1) 9-1

HFK dominerte totalt fra første spark på ballen. Men sløste massivt med sjansene.

Gule kort: 4 til Nesodden.

32 DELS FINALE WALK OVER

Siden vi ble klare puljevinnere hadde vi Walk over i første sluttspill kamp og fri på onsdagen. Den dagen benyttet vi til trening, se på lokale lag og heia på HFK/Geilo 2 laget i deres dramatiske kamp mot Bergen Nord. 9-10 på straffer.

16 DELS FINALE BERGEN NORD 2-1

HFK-Bergen Nord (2-1) 2-1

HFK: Alfred Scriven(ingen) og Markus Thorberg (corner Mastrup)

2 gule Bergen Nord

Sjanser: (3-1) 8-1

Dette ble en litt tammere kamp fra HFK mot et lag som la seg veldig lavt. Vi slet med å bryte igjennom og da vi i tillegg hadde en dommer som var sterkt imot oss ble det tungt. Vi hadde på Norway Cup svært gode dommere, med unntaket av denne kampen. Vi fikk annullert to mål på en uforklarlig måte i tillegg snyt for minst en straffe. Samtidig spilte ikke vi noen god kamp i varmen på den store men gode Bjølsen banen. Uansett så var det en meget fortjent seier mot en svak og destruktiv motstander.8 DELS FINALE ASKØY 2-0

HFK-Askøy (1-0) 2-0

Sjanser: (3-0) 8-0

Corner: (4-0) 6-0

Gult: 3 Askøy og Markus Thorberg og Linus Hedlund

Mål: Abdikafi Ahmed (Jesper Taaje) og Jonas Bergane (Tord Magnus Fagermo)

Nok en kamp vi dominerte ganske kraftig. Men slet med å skape sjanser, selv om det ble ok tilslutt. Kampen huskes nok best for Kafi sitt perleskudd i krysset.

KVARTFINALE HFK – KARRA 3-0

HFK-Karra SVE( 1-0) 3-0

Sjanser: (4-2) 8-2

Corner: (3-3) 4-4

Mål: Jonas Bergane (August Fosse fri), Alfred Scriven (Fosse) og Anders Mastrup (Fosse corner)

Svenskene ble etter hvert slitne, men bøy på god kamp i første omgang. I andre omgang dominerte vi veldig og alle fikk spille i denne etter hvert meget fortjente 3-0 seieren.SEMIFINALE HFK – BERGSØY 1-0

HFK –Bergsøy (0-0) 1-0

Mål: Jepser Taaje (August Fosse)

Sjanser: (4-0) 7-1

Corner: (3-1) 4-2Seminfinalen ble en kamp HFK dominerte totalt fra start til slutt, men vi slet med å få ballen i mål. Alerede i det første minutten er vi nærme med Jonas Bergane, skuddet fra 20 meter slår så vidt borti en forsvarer og går i tverrliggeren og over. Like etter har Bergane en ny sjanse uten å lykkes. Alfred Scriven kommer også veldig nærme på et par dødballer. Bergsøy har ingenting annet en enn corner i første omgang. Vi er over dem hele veien og vinner nesten alle duellene. Andre omgangen blir ganske lik. Bergsøy prøver å drøye tiden og lykkes nesten med taktikken. Heldigvis scorer HFK ved Jesper Taaje like før slutt. Det lignet litt på offside, men bilder fra kamper viser Bergsøy spiller innenfor. Veldig fortjent seier, men litt for spennende ble det.

FINALE HFK – KURDISTAN TAP ETTER STRAFFER

HFK-Kurdistan (1-0) 1-1 2-4 e str

Sjanser (2-0) 4-3 eo 4-5

Corner (2-5) 2-5

Gule Linus Hedlund og?

Jonas Bergane (???)

Denne kampen er omtalt så mye alle andre plasser. Men vi er stolte av gutta som absolutt kjempet til siste åndedrag.

Stats

Toppscorer

Alfred Scriven 7, Markus Thorberg, Jesper Taaje og Jonas Bergane alle med 4, Abdikafi Ahmed, Lasse Fjeldstad og Håvard Gåsterud 2 mål, August Fosse og Anders Mastrup et mål hver.

Hele 9 spillere tegnet seg på scoringslisten, STERKT!!

Ass

August Fosse og Abdikafi Ahmed 4 hver. Alfred Scriven 3, Chris Magnetun, Markus Thorberg, Ahmed Ahmed og Jesper Taaje 2 hver. Linus Hedlund, Lasse Fjeldstad, Håvard Gåsterud, Mikkel Storeskar, Anders Mastrup og Tord Magnus Fagermo et hver.

Hele 13 spillere med assist. Hele laget i angrep ;)

Gule kort

Linus Hedlund 2, Simen Markussen og Markus Thorberg

Andre lagene mangler litt oversikt men rundt 16.

Tilskuere

Vi føler oss beæret av å ha så mange tilskuere på våre kamper, en hel haug med hallinger det varmer. Selve finale vil vi anslå til mellom 12-1500 tilskuere

Sjanser se om vi får på plass Os kampen

Cornere Se over

Dødballmål Se over.

Spilletid

Alle spillerne med unntak av Chris spilte bortimot minimum 60 minutter. Mest var tord Magnus Fagermo som spilte alle kampene helt ut.Are, Jørund og Jansen


UKESYKLUS 32

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Aug 2015

Vi har vært igjennom en hard periode og tar det litt roligere til uken. MEN det er viktig at alle kommer på de fellestreningene vi har og at dere gjennomfører egentrening!!

MANDAG: Egentrening
TIRSDAG: Kl. 1930 på Gol, det blir også en liten markering av Norway cup innsatsen.
ONSDAG: Fri
TORSDAG: Kl. 1930 på Gol
FREDAG: Egentrening
LØRDAG: B kamp Geilo/HFK 2 - Vikersund Kl. 1500 på Geilo. Klatringen skal begynne!!
SØNDAG: A kamp borte mot Lyn 2 kl. 1600 i Oslo. Avreise kl. 1200 fra Nes.

Stå på nå, vi skal ha en fantastisk høstsesong!!

Hilsen TrenerneSTERK START PÅ HØSTSESONGEN

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Aug 2015

STERK START PÅ HØSTSESONGEN

HFK-Grei (1-0) 2-0

HFK:

Grei:

Gule kort:

HFK:52 min Tobias grangård og 89 min Christian Nesselqvist

Grei:2 gule

Rødt kort:

Cornere: (3-0) 7-4

Sjanser: (3-3) 8-5

Tilskuere: 138

Dommer: Kristoffer Helgerud Lier IL, Nesbyen Ad 1 Ole Johnny Ullberg Skrim og AD 2 Jan Robin Antonsen. God kontroll på en lettdømt kamp. Fin tone med gutta på og utenfor banen. Men spørs om keeperen til Grei skulle vært utvist. Men når det er sagt så har ikke dommerne hjelp av tv bilder i etterkant!!Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Tobias Grangård (MS) Sondre Dokken (kap) og Blazej Jankowski (VB) Ole Cato Stubberud Haugen (Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Pawel Kaczorowski (Markus Thorberg 84 min) og Christian Nesselqvist (Spiss) Joakim Havikhagen (Jesper Taaje 78 min) Reserver: Kristian Svenkerud, Birk Bjerkrheim, Jonas Bergane, Alfred Scriven og Paul Olav Brevig.

Etter en meget hektisk uke så smakte denne seieren meget godt. All ære til gamlegutta som tok tak på og utenfor banen, b -lagspillerne som spilte en fantastisk kamp. Jeg er også meget imponert over debutant som bokstavelig blir kastet i det, samt Christian Nesselqvist som virker å være i storform.

Jeg har bevisst ikke fokusert på viktigheten av denne kampen, men den var særdeles høy. Så tre poeng her betyr mye for høsten!!

Selv om Grei hadde sine sjanser føler jeg at det var en fortjent seier.

KAMPREFERAT

HFK var på fra første sekund og allerede etter et minutt satte vi et støkk i Grei. Pawel som virket i god form etter mye sykdom i vår vant ballen høyt i banen og satte opp Joakim Havikhagen som var nærme å føre HFK opp i ledelsen. Selv om man ikke lyktes der så satte dette standarden. HFK lå litt lavere enn vanlig og det var nok lurt mot et ballsikkert Grei lag. Det var ingen tvil om at vårsesongens 0-4 tap skulle revansjeres. Det ble en sjansefattig innledning og neste sjanse kom i det 18 minutt. Denne gang er det Christian Nesselqvist som blir satt opp av Pawel, men fortsatt står det 0-0. Grei skaper sin første farlighet når vi sover litt på en corner og nesten 0-1. Like etter er vi veldig nærme på en corner. I det 33 minutt går HFK opp i ledelsen ved Joakim Havikhagen, først har Blazej en stor sjanse på corneren som like etter blir avklart. Returen blir slått rett inn igjen av Sataøen og Havikhagen stanger ballen i mål 1-0. Det sto seg til pause og HFK ledet etter en jevnspilt første omgang.

I andre omgangen opptrer HFK på en veldig solid måte. I det 52 minutt har debutanten Tobias Grangård en stor sjanse etter frispark, men avslutningen gikk rett på keeper. Tobias var for øvrig eneste junior på banen fra start av naturlige årsaker og i min tid som hovedtrener har vi aldri sent utpå et så «gammelt» lag. Like etter drar samme mann på seg gult kort etter en sein takling. I det 55 minutt har Sataøen sjansen til å øke til 2-0. Han tok stort ansvar på og utenfor banen i denne kampen og fortjener ekstra honnør for det. I det 69 minutt blir en MEGET sterk Havikhagen slått igjennom av Pawel etter at Sataøen først hadde vunnet ballen høyt i banen. Han fighter seg forbi backen til Grei og går forbi keeperen før han blir dratt ned. Straffe!! Keeperen slapp unna med gult kort. Men straffen gikk heldigvis i mål ved Sataøen 2-0. Litt ekstra nervøs der vi på siden etter dramaet på Norway cup fra litt tidligere på dagen. Etter den scoringen åpner det seg veldig i forsvaret til Grei og HFK får noen store overgangsmuligheter. Den største sjansen kommer i det 78 minutt når Sataøen og Renslo kommer alene med keeperen. Dessverre velger Sataøen å drible keeperen, men i den duellen kommer Grei keeperen seirende ut. Her burde du passet til Renslo på åpent mål!! I sluttminuttene kom Grei seg til to megasjanser og hadde nok fortjent en redusering. På slutten kom også cupheltene Jesper Taaje og Markus Thorberg innpå. Det ble tilslutt 2-0 og alt i alt en fortjent seier til Hallingdal. Dette gir oss trua på en god høstsesong og at vi kan klatre litt fra vår sterke 7 plass.

Synes det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere i en sånn kamp alle leverer varene ut i fra sine forutsetninger. Sterk innsats og lagmoral.

Neste kamp nå er borte mot et Lyn 2 lag som på slutten av våren tok en del poeng. Men det er et lag vi skal slå og vi reiser ned til Oslo neste søndag med trua på tre poeng. Håper supporterne stiller opp i samme grad som sist vi var i Oslo ;)

Jansen


UTTAK LØRDAGENS A - KAMP MOT GREI KL. 1600 PÅ HALLINGMO

Postet av Hallingdal menn senior A den 31. Jul 2015

UTTAK A KAMP MOT GREI

Grei tok oss skikkelig på Grei banen i vår og slo oss hele 4-0, vi er veldig sugne på revansje. Grei ligger ganske likt med oss på tabellen og er et lag vi skal ha en god mulighet mot.
På grunn av suksessen på Ekeberg blir troppen supplert litt mer i kveld. Flere er varslet om mulig uttak og det gjelder fortsatt.

Oppmøte i garderoben kl. 1445

Følgende spillere er foreløpig tatt ut;

Jarle E Stanes, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Kjetil Lien, Stian Bråten, Simen Andreas Renslo, Christian Nesselqvist, Blazej Jankowski, Joakim Havikhagen, Ole Cato Stubberud Haugen, Pawel Kazorowski, Kristian Svenkerud, Thi Phanawat, Tobias Grangård og Birk Stian Bjerkreim. Reserver blir hvis alt går som forventet Jesper Taaje, Markus Thorberg, Alfred Scriven og Jonas Bergane. Hvis ikke må tidligere annonserte reserver være klare.Dette blir tidenes dobbel gutter

Pawel, Stian, Jørund og Jansen
OPPSTART HØST OG NORWAY CUP 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 16. Jul 2015

OPPSTART HØST OG NORWAY CUP INFO 2015

Da har vi gjennomført en grei treningsuke, vi er ikke helt i mål i forhold til våre ambisjoner i Norway Cup, men regner med at vi blir vanskelig å møte etter et par kamper i beina.

AVREISETIDER

Geilo (Geilojordet) kl 1300
Hagafoss 1315...
Ål Statoil kl 1330
Lienkrysset Torpo kl 1340
Maxbo Slaatto Gol kl 1355
Gol skysstasjon kl 1400
Nes Rimi/Elveshell kl 1430
Bromma Ro Kro kl 1450


PROGRAM LØRDAG, SØNDAG OG MANDAG

Lørdag:

Spillermøte kl. 2100. På hotellet, generell del først, så lagvis.
Ro kl. 2300

Søndag:

Frokost ferdig spist før kl. 0930 for førstelaget
Spillermøte kl. 0945 for førstelaget. Utenfor hotellet. Alle skal ha utstyret klart. Vi tar teiping m.m
Avreise til Ekeberg kl. 1030.
Vi tar med frukt og litt ekstra mat.
HFK/Geilo 1 - Idd kl. 1200 på bane 9
Samlet lunsj etter kampen, så avreise til hotellet rett etterpå.
Fint om andrelagspillerne reiser opp og ser på kampen.


Spillermøte for andrelaget kl. 1530. Utenfor hotellet. Alle skal ha utstyret klart. Teipes++ her.
Avreise til Rustad kl. 1600
Åsane - HFK/Geilo 2 kl. 1730 på Rustad 1. Kunstgress
Fint om førstelagsspillerne tar turen for heie, eventuelt se jentene på Bjølsen kl. 1730 mot Molde.
Reiser på Ekeberg etter kampen og spiser middag

Ro kl. 2300

Mandag:

Frokost før kl. 0930
Kommer mer.
Men bilde kl. 1520 og VIF-LSK kl. 1900STALLER

Det var ikke lett å sette opp stallene, men vi har endt opp med følgende løsning;

Hallingdal/Geilo 1

Kaptein blir Jesper Taaje

Tord Magnus Fagermo, Mikkel Storeskar, Simen Markussen, Carl Linus Hedlund, Anders Mastrup, Andres Hammersbøen, Ahmed Ahmed, Alfred Scriven, Abdikafi Ahmed, Markus Thorberg, Jonas Bergane, Chris Magnetun, Teodor Brekke, Lasse Fjeldstad, August Fosse, Håvard Gåsterud og Paul Brevig

Hallingdal/Geilo 2

Kaptein blir Henrik Jordheim

Thi Phanawat, Erlend Rygg, Sondre Rodegård, Idar Øyo, Jan Åge Hermudsgård, Simen Brenna, Simen Smestad, Steffen Haugstad, Bjørn Bakkan, Adrian Aaserud, Kristian Svenkerud, Birk Stian Bjerkreim, Gjermund Kvarteig, Torbjørn Brusletten, Frits Gerhardsen, Henrik Søgård, Wilhelm Thorset og Tobias Grangård.
TRENER OG KAMPOPPSETT


Jørund og Jansen leder lag 1 se link til oppsett http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461...Stian og Pawel leder lag 2, se link http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461...Are Fosse blir med som lagleder for begge lag.


JUNIOR DAMELAGET


For damelaget blir det Ingvild Myksvoll og Henrik Thorset som leder dem.Se link til kampoppsett http://www.profixio.com/matches/norway-cup-2015/k/kl/994627/pulje/pulje_2974501

som du ser har de også fått tv 2 kamp på tirsdagen.REISEINFO

Avreise Norway cup blir nok lørdag fra Geilo kl. 1300. Vi tar et spillermøtet på hotellet på kvelden kl. 2100. Litt seint så alle eventuelt kan få med seg åpningsshowet og at de som jobber kan komme seg ned i tide.

Vi reiser hjem dagen etter siste lags kamp. Unntaket er hvis det blir kamp på lørdag.

HOTELL OG MÅLTIDER

Vi skal bo på Thon hotell Ullevål, sammen med damelaget. Se link http://www.booking.com/hotel/no/thon-ullevaal-stadion.no.html

Rominndeling får dere på mandag.

Frokost serveres på hotellet.

Lunsj kl. 1130-1500 og middagkl. 1700-2100 på Ekeberg

Se link for meny http://norwaycup.no/Nyheter/Middagsrettenes-innhold/

PROGRAM OG REGLEMENTET

Opplegget for kommende dag blir lagt ut på nettet kvelden i forveien.

Reglementet for uka blir gjennomgått på mandag

HUSKELISTE

Samtlige spillere må dokumentere sin alder ved å vise tilfredstillende legitimasjon med foto. Kopi av dette leverer du til Are Fosse.

Hvis dere ikke skal reise med bussen gi beskjed til Are raskest mulig med info om hvordan dere kommer dere til Oslo.

Vi lager ikke noe pakkeliste. Men alle må huske HFK utstyret og sko til både gress og kunstgress.

NETTSIDEN

Det står mye generell info på Norwaycup.noTRENINGSUKEN

Mandag 20/7GolKl. 1900-2130, et kort spillermøte først. De som kun skal trene kommer til kl. 1930

Tirsdag 21/7NesKl. 1930-2115, fokus på organisering og pasningstempo. Kamper siste del

Onsdag 22/7NesKl. 1930-2115, pasningstempo og dødballer. Internkamp siste 45 min.

Torsdag 23/7 Nes Kl. ?????, trening for b-laget og kamp mot Karanba(kl. 1900) for a- laget

TRENINGER NORWAY CUP UKA

Kommer mer info etter hvert, men Sataøen og Dokken er ansvarlige for at alle får seg en god treningsuke

SERIESTART HØST

Første kampen i 3. div er allerede 1 august kl. 1600 på Gol. Vi trenger alle seniorspillere i toppform til den kampen, regner med at slitasjen på våre juniorspillere har vært stor på NC.Are, Pawel, Stian, Jørund og Jansen
INFO OG OPPSUMMERING VÅRSESONGEN 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 9. Jul 2015

INFO OG OPPSUMMERING VÅRSESONGEN 2015

FØRST LITT INFO

INNLEVERING DRAKTER

Det er viktig at de som ikke skal være med lenger leverer inn drakten sin, det øvrige utstyret kan man beholde. De som ikke leverer drakten må betale en avgift på 500 kr. De må også melde ifra til Arve Rustbergard på kontoret hans mail er arve@golil.no

Trening i sommer se link

Se link for treningsopplegget i sommer. http://www.hallingdalfk.no/blog/post/43814/trening...

TRENINGSLEIR 2016

Med erfaring fra i år med en veldig stor gruppe, så blir det nok garantert mindre gruppe som reiser på treningsleir 2016. Vi vurderer også andre alternativer av ulike årsaker, kom gjerne med forslag. England, Nederland, Spania vil være aktuelle reisemål.

Faktorer som vil spille inn på hvem som får dra, er seriøsitet, forpliktelser på og utenfor banen, treningsoppmøte og oppførsel. Vi starter kartleggingen allerede i høst. Tanken er at A og B laget reiser sammen med damelaget. Vi ser også på en løsning for en mindre treningsleir for eventuelt jr. bredde og jr. damer.

STATS FOR VÅRE HERRELAG VÅREN 2015

Gi et hint hvis noe er feil eller mangler!!

OPPSUMMERING 3 DIVISJON VÅREN 2015

Vi føler at vårsesongen har variert kraftig, vi har i enkelte kamper prestert meget bra, mens i andre langt under pari. Vi har sjelden stilt fullt lag på grunn av mange skader, mye sykdom og karantener. Det har ødelagt innkjøringen av en fastere stamme. Vi er også noe urutinerte både på nivået, men også i form av at vi har et ungt lag. Vi har sammen med Lyn 2 det klart yngste laget i divisjonen. Det er også et nytt og høyere nivå. Lagene og spillerne holder et høyere ferdighet og taktisk nivå enn i fjerde divisjon, det gjør at vi litt for ofte blir straffet for «juniorfeil» i større grad enn tidligere. Vi drar også på oss noen flere kort som da gir oss ugunstige karantener.

Med dette i betraktning må vi si oss greit fornøyd med vårsesongen. Poengmessig ligger vi i rute, men vi føler at vi burde og kunne tatt flere poeng i vår. Den sterke cupinnsatsen gjør at vi er godt fornøyd med totalen i vår.

Les mer for stats og kommentarer rundt de ulike lagene.

A-laget ligger på 10 plass etter første halvdel av sesongen med 16 poeng etter 5 seiere, 1 uavgjort og 7 tap. Med målforskjellen 20-34. Vi ligger 13 poeng bak lederlaget Valdres og 6 poeng foran Lyn 2 som innehar siste nedrykksplassen. Vi ser for oss å kjempe om 6 plassen i høst. Der ligger pr dags dato Nordstrand med 20 poeng og bør være innen rekkevidde hvis vi får sving på spillet utover høsten. Det vi må jobbe videre med er å sette sjansene, vi skaper nok, men er ikke effektive nok. I tillegg må vi bli flinkere til å stoppe motstanderens overganger.

Se link for fullstendig tabell http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell...

Junior 1 laget med flere av A-lags juniorene tok seg til andre runde i jr. NM. Men røk der på et fryktelig unødvendig tap mot Gjøvik Lyn med 3-1 borte. I kvalifiseringen slo vi først Kongsberg 4-0, deretter Eiker Kvikk 6-0, så Mjøndalen 5-1 før vi avsluttet med en sterk 6-1 seier borte mot Hønefoss SK. I første ordinære runde slo vi Valdres 8-0. Toppscorer ble Markus Thorberg med 7 mål, Chris Magnetun var rett bak med 6 mål.

Vi føler at vi ikke har fått ut alt vi kan med juniorlaget og håper at vi etter en god oppkjøring skal kunne kline til i Norway cup.

Jørund har lagd en oversikt for Geilo/HFK 2 laget i 5 divisjon lenger ned i dette dokumentet.

Men se link for fullstendig tabell http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell...

Vi har i vår stilt med to junior breddelag, noe som har vært en utfordring både på trener/ledersiden, men også spiller logistikken på grunn av mange skader og mye sykdom. Stian Bråten har hatt hovedansvaret, med litt hjelp av Mikkel Storeskar og Abdikafi Ahmed. Vi har samarbeidet med Geilo noe vi er meget fornøyd med. Førstelaget har levert en grei vårsesong og kvalifiserte seg for kretsen pokal til høsten som var målet.

Andrelaget har variert noe i sine prestasjoner, men vi må si oss alt i alt fornøyd med lagets resultater.

Se link for tabell til junior 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell...

Junior 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell...

STATS 3. DIVISJON ETTER 13 KAMPER.

Vi ligger på 10 plass etter 13 kamper med 20-34 i målforskjell og 5 seiere, 1 uavgjort og 7 tap. Vi ligger 13 poeng fra førsteplassen og seks fra nedrykk. Vi har sju hjemmekamper som har endt med tre seiere, en uavgjort og tre tap målforskjell 12-14. Borte har vi spilt seks kamper; vunnet to og tapt fire, målforskjellen er 8-20

Vi går en spennende høst i møte, med alle muligheter til å klatre på tabellen. I år mister vi også svært få sentrale spillere i løpet av sommermåneden. Det bør borge for en super avslutningsdel av sesongen.

Gule kort til HFK:

Følgende spillere har dratt på seg gule kort; Fredrik Bjørnsen Garnås 4 gule, Jonas Bergane 2, Markus Thorberg, Pawel Kaczorowski 2, Kjetil Lien 2, Kyrre L Sataøen 2 og Blaxej Jankowski, Jesper Taaje, Stian Bråten, Sondre Dokken og Simen Renslo alle med et hver.

Vi har også pådratt oss hele 5 røde kort, to ved Jesper Taaje, et ved Chris Magnetun, Sondre Dokken og Fredrik Garnås. Alle fikk en kamp i karantene for det røde kortet.

Dvs. at vi har pådratt oss karantener ved seks anledninger. Det gjør situasjonen straks mye verre for å ta de poengene vi trenger, så til høsten må vi skjerpe betraktelig.

I fjor hadde vi 15 gule kort på 13 kamper. Det gav et snitt på 1.15 kort. I år har vi dratt på oss 19 som gir 1.47 gule i snitt. Så antall gule er ikke urovekkende mye.

Gule kort til motstander: Totalt 22 på 13 kamper gir 1,69 i snitt. Faktisk det samme som i fjor.

Flest mål: Kjetil Lien 7, Kyrre 3, Markus Thorberg 2, Sondre Dokken 2, Jonas Bergane 2 og Simen Renslo, Fredrik Garnås, Stian Bråten, Alfred Scriven et mål.

Dødballmål: Vi har fått to straffer og scoret på begge. Vi har scoret to mål etter corner, fire etter frispark og et etter kast.

Flest Ass: Markus Thorberg 7, Simen Renslo 3, Stian Bråten 3, Pawel Kaczorowski 2, Chris Magnetun 2 og Fredrik Garnås, Sondre Dokken og Jesper Taaje et hver.

Målforskjell:

Målforskjell (11-10) 20-34, Vi har vært noe svakere i andre omgang. Flere av baklengs målene har kommet helt på slutten av kampene når vi har satset mye på utligning. Målsnitt etter 13 kamper(0,85-0,77) 1,54 – 2,6 i snitt. Vi ser tydelig på tallene at vi scorer alt for lite, samt at vi også må redusere antall baklengs.

Sjanser HFK: Vi har hatt 32 sjanser til pause og scoret 11 mål. Det gir et snitt på 2,9 sjanser pr mål. Noe som i og for seg ikke er dårlig. Motstanderen har hatt 45 sjanser til pause og scoret 10. det gir et snitt på 4.5 sjanser pr scoring. Inkludert andre omgangen har vi hatt 75 sjanser noen som betyr at vi trenger 3,75 sjanser pr scoring, det betyr at vi er betydelig svakere enn i fjor(2,79). Mens motstanderen scorer 34 mål på sine 96 sjanser, som betyr at de trenger 2,82 i snitt på å score på oss. Første omgangen er grei i forhold til normal uttelling både baklengs og forlengs. Men i andre omgang har vi negativ utvikling både i forhold til utnytte sjanser men også at vi slipper for lett inn.

Cornere HFK: Vi har hatt 54 cornere. Vi scoret 2 mål på cornere noe som gir et snitt på 27 cornere pr mål, det er en del svakere enn i fjor. Men vi har derimot god uttelling på frispark/kast med 5 mål. Det med straffer gir oss 9 mål etter dødball, noe som må sies å være tilfredsstillende.

Tilskuere:

Vi har i serien spilt 7 hjemmekamper og trukket hele 1475 tilskuere, kampen mot Valdres trakk veldig opp med 750 i et øsende regnvær. Det gir et snitt på 206, noe er opp fra 140 etter vårsesongen i fjor. Borte er det noe mer tilskuere på kampene våre, men nesten brorparten har vært Hallinger!! I fjor hadde vi på våren 76 i snitt, mens i år har snittet økt til 96 etter å ha 575 tilskuere på 6 bortekamper.

BESTE SPILLER: Spillerne med flest poeng på «Jansens børs», antall kamper i parentes. I fjor hadde vi benyttet 27 spillere på de 13 første kampene. Et forholdsvis høyt tall, men noe av forklaringen er at vi kunne bytte inn 5 reserver i hver kamp, noen vi gjorde ofte siden kampene tidlig ble avgjort. Vi har i år hatt 29 spillere i troppen av de har vi benyttet oss av 26 spillere. Vi har et veldig ungt lag sammen med Lyn 2, sammenlignet med de øvrige lagene i vår avdeling. Vi har hatt hele 14 juniorspillere i troppen derav 14 av dem har vært benyttet. Tre av spillerne er født i 1998 og hele 7 født i 1997. Det høye antallet kommer av mye sykdom, skader og karantener.

Under følger de mest høyst poengsum totalt på børsen, her lønner det seg å ha spilt flest mulig kamper. Antall kamper står i parentes.

1. Simen Andreas Renslo 87 (13), Jonas Bergane 83,5 (13), Jarle Stanes 82 (12), Markus Thorberg 82 (12) 5. Kjetil Lien 76,75 (12).

Under følger de som har fått flest poeng i snitt på samme børs, her er ikke antall kamper like viktig. Men for å vinne denne børsen tilslutt i år må man ha spilt minimum 60 % av kampene.

HØYEST SNITT: 1. Jarle Stanes (12) 6.83 og Markus Thorberg (12) 6,83 3. Simen Renslo (13) 6,69 4. Fredrik Garnås (11) 6,66 (mmm merkelig tall??) 5. Linus Hedlund (10) 6,52. Det er veldig jevnt her, den som har vært best de siste kampene er Simen Renslo. I tillegg kommer flere spillere rett bak.STATS 5. DIVISJON ETTER 10 KAMPER.

Oppsummering vårsesongen 2015 for Geilo/HFK2 (B-laget). Vårsesongen har ikke gitt resultatene som vi håpet og ønsket. Spillet derimot er bedre enn i fjor, men vi får ikke uttelling på sjansene våre. Dette løsner på høsten..

Vi har spilt 11 kamper, tatt 12 poeng (1,1 i snitt). Skåret 27 mål, 2,5 i snitt Sluppet inn 24 mål, 2,2 i snitt. Jonas Rodegård er toppscorer med 8 mål. 3 på straffe, 3 på frispark og 2 spillermål.

35 spillere har fått prøvd seg på B, den yngste født i 1998, den eldste født i 1968. Den yngste har skåret mål, Birk Stian, den eldste gjorde det ikke….

11 spillere har skåret mål, Jonas nevnt, andre: Goldberg med 3, Kaafi med 2, Teodor med 2, Lasse med 2, August med 2, Anders M med 2, disse med 1: Birk Stian, Arild, Adrian, Ole Cato pluss et selvmål. ( Mangler 1 mål å gjøre rede for, noen som føler seg forbigått?)

Assister: Lasse 4 Teodor 4 Goldberg 3 (2 straffer) Jonas 2 Paul 2 August 2 Kalle 2 Ahmed Joachim Alfred Ole Cato Mastrup Mikkel

(Her mangler også, 2 assister anyone?)

Gule kort: 10 August 3 Lasse 2 Teodor 2 Adrian Kjell Marius

Ingen røde! Det er delt ut totalt 14 røde kort til våre motstandere.

JUNIOR

Håper vi å få plass etterhvert

FORVENTINGER TIL HØSTSESONGEN

Vi håper å få stigning i prestasjonene, som vi har hatt som vane å ha på høsten i de senere år. Vi har et godt håp om mer stabile trening og kamp prestasjoner. Vi ønsker å kjempe om en topp 6 plassering for A-laget. Det er ikke mye som skiller og vi har det innen rekkevidde. I forhold til B laget så er Topp 4 fortsatt realistisk. Vi har hatt lite flyt på dette laget i vår og med bedre uttelling på det spillemessige overtaket vi har hatt i de fleste kampene bør det vær meget realistisk. I forhold til juniorlaget så hadde det vært fantastisk gøy å tatt «Kretsens pokal» heimat.

NORWAY CUP

Vi har store forventinger til Norway Cup, men her spiller mye inn. Ikke minst flaks både i forhold til den enkelte kamp, men også trekningen. Men uansett føler vi oss trygge på at vi stiller to meget sterke lag i år. Geilo/HFK 2 bør ha mulighet til å kjempe om å nå a-sluttspillet, men Geilo/HFK 1 vil med litt hell kunne kjempe om seieren. Det hadde vært ufattelig gøy å dratt pokalen til Hallingdal. Spesielt siden vi var så nærme i 2013.

Men nå er det viktig at alle tar egentreningsperioden meget seriøst, hvis vi gjør det kan vi garantere en meget spennende høst!!

Pawel, Jørund, Jonas, Stian, Abdikafi og Jansen


MYE BRA, MEN TAP BORTE MOT KORSVOLL

Postet av Hallingdal menn senior A den 30. Jun 2015

FORSINKET REFERAT

MYE BRA, MEN TAP BORTE MOT KORSVOLL

Korsvoll – HFK (1-0) 4-0Korsvoll:14 min 1-0 Andreas Storsveen Moen, 72 min 2-0 Torbjørn Melhuus, 89 min 3-0 Trym Torbjørnsen og 90 min 4-0 Moen

HFK:

Gule kort:

Korsvoll:

HFK:

Rødt kort: 59 min Chris Magnetun

Cornere: (1-3) 3-5

Sjanser: (4-3) 10-4

Tilskuere: 70.

Dommer: Kim Thomas Klevengen, Nesodden IF, Ad 1 Tomaz Napeieraiczyk Kjelsås IL Og AD 2 Satha Sritharan Oppsal. En av de bedre trioene i år.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og Sondre Hole Dokken(kap) (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien(Paul Brevig 80 min), Jonas Bergane( Anders Mastrup 84 min) og Ahmed Ahmed(Christian Nesselqvist 46 min)(Spiss) Alfred Scriven Reserver: Mikkel Storeskar og Tord Magnus Fagermo.

HFK var fullt på høyde med lederlaget Korsvoll gjennom store deler av kampen. En utvisning ødela kanskje muligheten for poeng.

KAMPREFERAT

Kampen var forholdsvis jevn innledningsvis. Men Korsvoll scorer dessverre på deres første sjanse etter 14 minutter. Det var et hurtig angrep, men det luktet litt offside. Med 1-0 ledelse tror de fleste at Korsvoll skal ta tak i kampen, men det skjer ikke. I det 18 minutt er HFK nærme på et flott slått frispark av Simen Renslo som ender opp hos Kjetil Lien forholdsvis alene på bakre stolpe. Men fra 7 meters hold skyter han i nettveggen. HFK skaper deretter en del halvfarligheter på cornere, men målet uteblir. I det 23 minutt kommer Korsvoll på en kontring, men Jarle Stanes redder flott. I det 31 min header Jonas Bergane like utenfor etter en corner. I det 33 minutt er det Korsvoll som er på ferde, men heldigvis for HFK går avslutningen utenfor. Rett før pause er korsvoll nærme å øke til 2-0 etter en corner, men headingen går utenfor. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Korsvoll. Korsvoll var et lite hakk bedre, men HFK hang veldig godt med.

Andre omgang åpner HFK meget bra og presser Korsvoll bakover. De første 15 minutt er vi stort sett på Korsvoll sin banehalvdel og er rett ved gode sjanser ved flere anledninger. Men i det 58 minutt blir HFK redusert til 10 mann da Chris Magnetun får et korrekt rødt kort etter en krangel ved sidelinjen ved en kastsituasjon. Det gjorde selvfølgelig situasjonen mye verre, men HFK fightet heroisk med 10 mann på bortebane mot lederlaget i divisjonen. HFK vær nærme, mens Korsvoll var gode på overgangene. Det var på en kontring at avgjørelsen falt i det 67 minutt. På 0-2 ble det vanskelig selv om vi hadde en par muligheter på slutten. Korsvoll tok veldig over på slutten og scoret to på overtid så sluttresultatet ble hele 4-0. Det var fortjent at Korsvoll tilslutt vant men sifrene var langt i overkant. I tillegg hadde det vært spennende å se hvis vi hadde fått fullført med 11 mann.Best på HFK var Simen Renslo og Linus HedlundJansenUFORTJENT TAP HJEMME MOT RØA

Postet av Hallingdal menn senior A den 29. Jun 2015

HFK-RØA (0-0) 0-2

HFK:

Røa: 27 min Tom Sadeh og 89 min Mathias Ebbesen

Gule kort:

HFK:29 min Fredrik Garnås og 36 min Kyrre Sataøen

Røa:23 min Mathias Ebbesen, 90 min Tom Sadeh og 93 min Patrick Gran

Rødt kort: 88 min Fredrik Garnås. To gule

Cornere: (3-2) 7-7

Sjanser: (3-4) 7-9

Tilskuere: 105

Dommer: Vegard Woll, Nesbyen Ad 1 Ole Johnny Ullberg Skrim og AD 2 Håkon Magan Ål.


Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Linus Hedlund (Def MB) Kyrre Sataøen(Stian Bjerkan Bråten 74 min) og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien(Birk Stian Bjerkrheim 83 min), Markus Thorberg og Jonas Bergane (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Christian Nesselqvist, Ahmed Ahmed, Mikkel Storeskar, Tord Magnus Fagermo og Paul Brevig

For første gang i år gikk vi av banen med en følelse om at dette var en kamp vi burde hatt minst et poeng i. Vi spilte en god kamp, men Røa var dessverre bedre enn oss i begge boksene.

KAMPREFERAT

HFK åpnet kampen bra, men rotet litt i bakre rekker allerede etter tre minutter. Det førte til en god skuddmulighet fra litt skrå vinkel som Jarle Stanes slo til corner. Corneren headet Sataøen i egen tverrligger!! Minuttet etter kommer unggutten Alfred Scriven seg alene igjennom og forbi keeper, men får dessverre ikke avsluttet ordentlig. I det 7 minutt ser alle ballen i mål, Sondre Dokken slår et flott innlegg fra litt bak i banen, Fredrik Garnås angriper ballen, men fra 5 meter header han dessverre over. Den var stor. Bare minutter etterpå holder Røa på å ødelegge for seg selv når Røa stopperen nesten header i eget mål. I det 30 minutt oppstår det en veldig tvilsom og dessverre avgjørende situasjon. Etter en corner header Tom Sadeh for Røa ballen mot mål, «alle» i hvert fall de med hallingøyne ser at Stanes gjør en fantastisk redning, men dessverre ser Ad at ballen var over streken. Til tross for store protester blir målet stående og noe urettferdig tar Røa 1-0 ledelsen. Omgangen forløper seg relativt jevnt etter scoringen. HFK går til pause med 0-1 noe som føltes urettferdig. I andre omgang starter HFK meget bra og presser Røa bakover, men første sjanse er det Røa som får etter en kontring på vår corner. Men Røa spilleren bommer i god posisjon. I det 52 minutt slår Renslo et flott frispark, Garnås kommer alene på bakre, men skyter dessverre utenfor fra 3 meters hold. Sånne sjanser må vi sette hvis vi skal ha poeng i 3 divisjon. I det 55 minutt presser HFK voldsomt på og ballen faller ned på ca 14 meter til den vanligvis meget treffsikre Thorberg, men han bommer litt på ballen og ballen går rett på keeper som avverger greit. I det 60 minutt er det Røa som kommer til en ok sjanse. I andre omgang har HFK vært best, men til tross for spillemessig overtak greier vi ikke å utnytte det. HFK presser på videre og Røa greier ikke å etablere noe eget spill. De blir presset til å slå langt, men er samtidig også farlig på kontringer. I det 80 minutt går Bergane opp på et kast, men stussen går like utenfor. HFK presser på og kommer seg til en del halvfarligheter, men ballen vil ikke i mål. Det er dessverre ikke overraskende at Røa går opp til 2-0 på en av sine visitter. Det var ikke spesielt rettferdig. Men Røa er et godt lag som kommer til å kjempe i toppen, for vår del er det veldig mye positivt å ta med fra kampen. Vi hindrer Røa å få til sitt eget spill, skaper sjanser, kjemper bra og har mye å komme med. Så hvis vi i større grad greier å utnytte sjansene til høsten så skal vi bite godt fra oss i andre halvdel av sesongen.

Best på HFK var Simen Renslo som har tatt flere steg i vår, han kommer til å gå en stor i høstsesong i møte når han blir enda mer komfortabel i den nye rollen sin. Det var også gøy å se Jesper Taaje mer på hugget etter en lang periode med skadeproblemer. Vil også nevne Alfred Scriven som mangler lite på å ta steget til å bli en notorisk målscorer på 3 div nivå, det kommer til høsten og det trenger vi.

Vi har vel også kanskje med unntak av Lyn 2 det klart yngste laget i 3 divisjon og med debutanten Birk Stian Bjerkrheim har vi brukt hele 13 juniorspillere i vår og derav tre 98 spillere. Det betyr nok at vi i en del kamper har blitt litt lette, men samtidig har vi kanskje en tropp med størst utviklingspotensialet. Vi har benyttet oss av hele 28 spillere i større eller mindre grad i vår, det er i overkant mange. Men med den sykdom og skadeperioden vi har vært igjennom har det ikke vært lett. Vi har i de delene av våren rundt NM og nå i juni vist at vi kan konkurrere godt med de fleste lag i vår avdeling. Vi gleder oss til høsten, men det blir godt med en liten ferie, det trenger vi alle etter en innholdsrik, krevende og spennende vårsesong.Jansen


TRENINGSOPPLEGG SOMMEREN 2015 MED NORWAY CUP INFO

Postet av Hallingdal menn senior A den 28. Jun 2015

Viktig at vi bruker sommerukene godt, vi ser for oss at vi kan ta mange poeng til høsten hvis vi kommer tilbake i god form til oppkjøringen. Så ta dette på alvor!!

Vi tenker at tredje divisjons laget skal stabilisere seg på midten av 3 divisjons tabellen og at 5 divisjonslaget skal klatre på tabellen, Topp 4. Vi håper at juniorlaget kan bite godt fra seg i Kretsens pokal. Vi ønsker at dere lader opp og kommer i storform til en meget spennende høstsesong.

Vi tar fellestreningsfri i uke 27, 28 og 29, men med følgende egentrening. Dere må ikke gjennomføre dem på akkurat den dagen det står. Denne kommende perioden er også en gylden mulighet for de som ligger litt etter av ulike årsaker til å komme dere i toppform til høstsesongen.

Første økt på oppkjøringen til høstsesongen og Norway cup er 20/7.

Forslag til sirkeltrening

SIRKELTRENING: Arbeid 45 sek, hvile 30 sekunder. 3 serier 3 minutt pause imellom.

 1. Push ups. 2. Planken vanlig 3. Sit ups rette 4. Hundeøvelsen for ryggen 5. Tåhev 6. Telemark utslag (hoppnedslag) 7. Sit ups skrå 8. Triceps på benk 9. Planken variere med å løfte et og et bein 10. Sideplanke i stjerne 11. Sideplanke i stjerne andre siden 12. Robåt for ryggen. 13. Hoppe ut i stjerne.
Noen av øvelsene kan dere bruke vektbelastning på hvis det føles mest riktig. Har dere andre sirkelrunde eller at dere følger et styrkeprogram på studio så kan dere heller kjøre det.UKE 27: Første uken kobler vi av, trener alternativt og koser oss. Lader batteriene.28

0607

ET 1

Langkjøring

45 min ca.

puls 140-150

+ Sirkel

/styrke

0707

0807

ET 2

Langkjøring

45 min ca.

puls 140-150

+ Sirkel

/styrke

09071007

ET 3

«Pawels korva»

Varme opp 20 min rolig jogg, 10 min med noen drag med ulike bevegelser.

30 sek løp 80-90 % 30 sek hvile * 6

Tøyning imellom i 4 min pause

3 serier av 6 min

Stretching og sirkel.

1107

Alter-nativ økt

Sykling, svømming, tennis, fotball tennis o.l1207

29

1307

ET 4

«Pawels korva»

Varme opp 20 min rolig jogg, 10 min med noen drag med ulike bevegelser.

30 sek løp 80-90 % 30 sek hvile * 6

Tøyning imellom i 4 min pause

3 serier av 6 min

Stretching og sirkel.1407

1507

ET 5

Varme opp 20 min rolig jogg, 10 min med tempodrag. Med ulike bevegelser

10 sek løp i bane(ikke bare rett frem) 90-100 % 8 ganger

Pause 4 minutter

* 3 serier.Stretching og sirkel.

16071707

ET 6

Varme opp 20 min rolig jogg, 10 min med tempodrag. Med ulike bevegelser

10 sek løp i bane(ikke bare rett frem) 90-100 % 8 ganger

Pause 4 minutter

* 3 serier.

Stretching og sirkel1807

Alt

økt1807292007

Tren alle

GolKl. 19

2107

Tren alle

NesKl. 192207

Tren alleNes

Kl. 19

2307

Tren

Kl.

Nes

19

2407

2507

Avreise NC

Kl. 12 Spiller-møte på kvelden

2607

Oppstart Norway cup

30

NC

2707

2807A tren

Gol

Kl. 19

Kyrre

2907

3007A tren

Gol

Kl. 19

Kyrre3107

0108Serie-start

HFK –

Grei

Kl. 1600

Opp-møte

Kl. 1445

0208

Vi starter opp igjen med oppkjøringsuke til Norway cup, men dette er økter for hele HFK gjengen!! Hvis du er borte under oppkjøringen til Norway cup kan/vil det få konsekvenser for uttak til a eller b troppen på Norway cup. Hvis dere er allikevel er borte dere følge egentreningsprogrammet.

KAMPOPPSETT NORWAYCUP PR DAGS DATO

Vi stiller i år to sterke lag til Norway cup. Begge lag forventer vi mye av.

Vi blir til en dag etter at siste lag er slått ut. Det blir ikke mulighet til å være lenger uten voksne ledere tilstede. Unntaket er hvis det blir finalespill, da reiser vi hjem samme dag.

Vi skal bo på Thon hotell ved Ullevål stadion. Se link http://www.booking.com/hotel/no/thon-ullevaal-stad...

Oppsettet under kan forandres, se på norwaycup.no for mer info. Det er også mye annen interessant info på denne siden om Norway cup

Førstelaget har følgende oppsett, pulje 19: V = Valle Hovin kunstgress, B 5 er gress på Bjølsen.

Kampnr

Tid

Lag

Resultat

Bane

1 19 0 19 002

26.7 12:00

Hallingdal FK/Geilo

-

Idd SK

-

9

1 19 0 19 001

26.7 12:00

Nesodden 3

-

Os 3

-

15

1 19 0 19 004

27.7 12:00

Os 3

-

Hallingdal FK/Geilo

-

V1

1 19 0 19 003

27.7 12:00

Idd SK

-

Nesodden 3

-

A1

1 19 0 19 005

28.7 12:00

Hallingdal FK/Geilo

-

Nesodden 3

-

B5

1 19 0 19 006

28.7 20:30

Os 3

-

Idd SK

-

A4Andrelaget har følgende oppsett, pulje 3: R = Rustad gress, A = Abildsø gress.

Kampnr

Tid

Lag

Resultat

Bane

1 19 0 03 001

26.7 12:00

Nord, SK

-

Nordstrand 1

-

R5

1 19 0 03 002

26.7 20:30

Åsane 2

-

Hallingdal FK/Geilo 2

-

R3

1 19 0 03 004

27.7 12:00

Nordstrand 1

-

Åsane 2

-

B1

1 19 0 03 003

27.7 12:00

Hallingdal FK/Geilo 2

-

Nord, SK

-

A2

1 19 0 03 005

28.7 13:15

Åsane 2

-

Nord, SK

-

18

1 19 0 03 006

28.7 20:30

Nordstrand 1

-

Hallingdal FK/Geilo 2

-

17

Junior jenter pulje 4; Kampen mot Alta er Tv 2 sendt kamp

2 19 0 04 001

26.7 12:00

Alta IF

-

Fjellhamar

-

V2

2 19 0 04 002

26.7 20:30

Molde FK 1

-

Hallingdal FK

-

B6

2 19 0 04 004

27.7 12:00

Hallingdal FK

-

Fjellhamar

-

18

2 19 0 04 003

27.7 12:00

Alta IF

-

Molde FK 1

-

16

2 19 0 04 005

28.7 12:00

Fjellhamar

-

Molde FK 1

-

A4

2 19 0 04 006

28.7 15:20

Hallingdal FK

-

Alta IF

-

3HØSTSESONGEN

Nå er det viktig at dere ikke «tror» at det er ferie mellom Norway cup og seriestart, merk dere at seriestarten er en god stund før vi begynner på skolen igjen.

A-laget

Under følger de fire første kampene på høsten, samt en link for resten av høsten

01.08.2015

lørdag

16:00

Hallingdal

Ikke klart

Grei

Gol kunstgress

3. divisjon avdeling 03

01120303094

09.08.2015

søndag

16:00

Lyn Toppf.2

Ikke klart

Hallingdal

Kringsjå kunstgress

3. divisjon avdeling 03

01120303102

15.08.2015

lørdag

16:00

Hallingdal

Ikke klart

Hasle-Løren

Gol kunstgress

3. divisjon avdeling 03

01120303110

22.08.2015

lørdag

18:00

Ready

Ikke klart

Hallingdal

Gressbanen kunstgress

3. divisjon avdeling 03

01120303115http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...B-Laget

Under følger høstens fire første kamper, samt en link for hele høsten.08.08.2015

lørdag

15:00

Geilo /HFK 2

Ikke klart

Vikersund

Geilo kunstgress

5.div Menn avd 01

06120501067

16.08.2015

søndag

15:00

Heradsbygda

Ikke klart

Geilo /HFK 2

Heradsbygda Kunstgress

5.div Menn avd 01

06120501078

23.08.2015

søndag

15:00

Haugsbygd

Ikke klart

Geilo /HFK 2

Haugsbygd Kunstgress

5.div Menn avd 01

06120501080

30.08.2015

søndag

15:00

Geilo /HFK 2

Ikke klart

Åmot /Modum 2

Geilo kunstgress

5.div Menn avd 01

06120501085http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

JUNIOR KRETSENS POKAL

Serieoppsettet er ikke klart enda. Men tipper oppstart er rundt 15 august.God sommer fra trenerne.
UTTAK LØRDAGENS KAMP MOT DRAFN B OG RØA A +SOMMERFEST

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Jun 2015

Det kommer mer info i morgen og troppen blir også supplert.

Det kommer også mer info om sommeravslutningen.

UTTAK A KAMP MOT RØA

I vårsesongens siste kamp er det Røa som kommer på besøk. Røa ligger pr dags dato 7 poeng foran oss på tabellen. De ligger 5 plass, men med bare fire poeng fra opprykk. Vi har godt håp om å stikke kjepper i hjula for dem hjemme på Gol. Vi har lyst til å avslutte vårsesongen på best mulig måte. Vi har gjennomført en uke med gode treninger med godt trøkk, så vi stiller til kamp med en god porsjon selvtillit.

Oppmøte på klasserommet kl. 1445.

Følgende spillere er foreløpig tatt ut;

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Fredrik Garnås, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Christian Nesselqvist, Jesper Taaje og Ahmed Ahmed.
Troppen suppleres med Mikkel Storeskar, Birk Stian Bjerkrheim og Paul Brevig. De joiner troppen etter B- kampen

UTTAK B KAMP MOT DRAFN

Oppmøte på klasserommet kl. 1215

Disse mønstrer fokusert kl 12.15 på idrettsklasserommet på Gol vgs: (husk at det er bedre med burger og pølse med tre poeng: Karl Fredrik Sjølie Anders Golberg Brenno, Håvard Gåsterud, Birk Stian Bjerkrheim , Adrian Aaserud, Joachim Havikhagen, Paul Brevig, Ole Ole Cato Stubberud Haugen, Jonas Tollefsen Rodegård, Blazej Jankowski, August Fosse, Mikkel Storeskar, Abdikaafi Ahmed, Tord Fagermo, Marius Lerberg og Kjell Kjell Sung. Supersub Karol K. Sen møter også!

SOMMERFEST

Etter kampen legger vi opp til en liten sommeravslutning uten det helt store programmet. Men fint om alle spillere, ledere og trenere i HFK som er igjen i dalen (gjelder både dame og herrespillere) kommer. HFK står for litt mat i form av hamburger og pølser, hvis du ønsker noe utover det tar du med selv. Chris fyrer opp og styrer grillen. Drikke ordner dere også selv, men vi har noe brus og Litago.
Vi driver på en god time etter A- kampen, så får man se hvor kvelden leder dere videre.


NORWAY CUP INFO 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 21. Jun 2015

Vi har ikke så mye informasjon å komme med enda, men vi ser for oss å starte oppkjøringen torsdag 16 juli. Det kan være vanskelig for mange. Men mandag 20 juli bør alle være klare. Vi trener og spiller treningskamper mandag til og med torsdag. kan bli kamp mot Karanba. Øktene vil bli på Nesbyen og Gol.

Vi kommer ikke til å dele opp i staller før den uken, vi ser an hvilken form dere kommer i m.m inndelingen blir gjort som på samme måte som i fjor.

Dere kan sende romønske til oss innen 25 juni, MEN det er ikke sikkert vi får oppfylt alle ønsker.

Følgende spillere har meldt seg på og er klare, NB fortsatt har noen ikke betalt og de blir strøket fortløpende!!. Jørund og Jansen leder lag 1 se link til oppsett http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461... Her har Modum gått ut og Os 3 kommet inn siden sist. Stian og Pawel leder lag 2, se link der har det blitt noen små endringer i forhold til det første oppsettet som kom ut http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461...
Are Fosse blir med som lagleder for begge lag.

Keepere
Tord og Erlend
Thi mangler innbetaling men er meldt på

Utespillere
Jesper, Markus, Torbjørn, Tobias, Anders, Henrik Sø, Bjørn, Sondre, Gjermund, Andres, Mikkel, Jan Åge, Simen B, Simen M, Steffen, Frits, Alfred, Birk, August, Simen S, Håvard, Kristian, Teodor, Idar, Willhelm, Jonas B. Mangler innbetaling på følgende; Abdikafi, Ahmed, Chris, Henrik Jor, Lasse, Linus og Adrian. Noen av dere sistnevnte har nettopp fått (ny) faktura, men gjør opp så kjapt som mulig.Info om transport m.m kommer senere. Vi skal bo på Thon hotell Ullevål, sammen med damelaget.

Det står mye generell info på Norwaycup.no

Trenerne
UKESYKLUS 26 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 21. Jun 2015

Vi nærmer oss sommerferien med stormskritt, men en meget viktig uke står igjen.

Lørdag spiller B laget hjemme mot topplaget Drafn på Geilo kl. 1500.
Samme dag spiller A-laget hjemme mot Røa kl. 1600.
Men vi jobber med å flytte B kampen til Gol. Jørund er bortreist i bryllup, samt at vi tenkte å avrunde med en liten sommerfest på Gol etter kampene.

Vi ønsker uansett å avslutte første delen av sesongen med 6 poeng.

Vi trener som følgende til uka
Mandag, tirsdag og torsdag(meget viktig å få alle på plass her) for alle grupper kl. 1930 på Gol. Vi differensierer opplegget.
Vi tar sikte på grilling etter kampene på lørdag oppe på klubbhuset for alle HFK spillere. Så de som eventuelt spiller på Geilo må ta turen ned etter kampen.

Ferie, men med egentrening

Etter lørdagens kamper tar vi fri fra fellestreninger frem til torsdag 16 juli, mer info kommer tettere på. Men da starter oppkjøringen til Norway cup og høstsesongen. Første kamp for A-laget er 1 august hjemme mot Grei, B laget spiller 8 august hjemme mot Vikersund. I forhold til juniorlaget blir ikke oppsettet klart før vi finner ut hvilken divisjon vi blir kvalifisert for.

Dere får også et egentreningsprogram utdelt som må følges i sommer!!
Vi legges også ut stats for de ulike lagene rett over neste helg.


Trenerne.

UTTAK TIL BORTEKAMP MOT KORSVOLL

Postet av Hallingdal menn senior A den 18. Jun 2015

Lørdag tar vi turen nok engang til Oslo. Denne gang er det Korsvoll som står på programmet. Korsvoll ligger pr dags dato på andre plass og blir en fin utfordring for våre håpefulle. Vi satser på en ny solid bortekamp og poeng. Det hadde vøri gøtt å komma heimat med poeng!!

HFK har en del spillere ute, men det er vi vandt med og er klare til å kline til med det vi har. vi ønsker også Tord Magnus Fagermo velkommen tilbake.

Avreise fra Nesbyen kl. 1145, vi har lagt inn en liten buffer på grunn av endret kjøremønster i Oslo.


Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Fredrik Garnås, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Anders Mastrup, Christian Nesselqvist og Ahmed Ahmed.
Vi har noen usikre kort; Paul Brevig og Mikkel Storeskar er hjemmeværende reserver og kan bli kalt inn på kort varsel.

JansenUKESYKLUS 25 OG 26

Postet av Hallingdal menn senior A den 14. Jun 2015

UKESYKLUS 25-26

Vi tar de to neste ukene under ett, det blir en ferie med egentreningsprogram frem til 16 juli etter siste A og B kamp lørdag 27 juni. Da starter oppkjøringen til Norway cup og første A kamp som er allerede 1 august hjemme mot Grei. Karanba kommer også til Gol så det blir nok noen treningskamper også i sommer.

Selv om noen av dere skal opp i eksamen vil det nok være en lur prioritering å komme seg ut å trene litt sammen med resten av gjengen.

Vi må kjøre på skikkelig ut til sommeren nå. Vi har igjen noen meget viktige kamper for alle lag. Husk at dere ikke bare kan reise på ferie, vi har ikke flere spillere enn vi trenger for å drifte våre fem lag!!

Det kan bli aktuelt å flytte siste B kamp til Gol i forkant av A kampen, så tar vi en liten sommeravslutning etter kampene på Gol.Les planen nøye

FORFALL ++Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!! Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.

Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?t...

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId...

251506

A+B

Kl. 1930

Alle1606

Tren Alle

Kl. 1545

Stian + Pawel17061806

Holeværingen- JR 2

Kl. 1930

AvreiseA+B

kl. 1930

Basis, rolle og Formasjons

Trening.Pawel, Jonas,og Jørund

1906

Fri

2006

Korsvoll-HFK

Kl. 1600

Avreise kl. 1145

2106

Hokksund-

B lag

Kl. 1500

Avreise kl?Jr 1-DBK

Kl. 1500

Oppmøte

kl. 1345

26

2206

Alle

Kl. 1930

2306

Alle

Kl. 1930

2406

2506

Alle

Kl. 19302606

2706HFK B-Drafn

Kl. 1500????HFK A-Røa

Kl. 1600

Oppmøte kl. 1445 i klasserommet

2806
FRIGG BLE FOR STERKE

Postet av Hallingdal menn senior A den 14. Jun 2015

FRIGG BLE FOR STERKE

HFK-Frigg (0-0) 0-2

HFK:

Frigg: 54 min og 63 min

Gule kort:

HFK:56 min Fredrik Garnås

Frigg

Rødt kort: 67 min Jesper Taaje

Cornere: (2-3) 4-6

Sjanser: (2-7) 3-12

Tilskuere: 123. 60 betalende.

Dommer: Rune Kjørstad, Skrim Ad 1 Even Åmot Skrim og AD 2 Hans Egil Drolsum Vikersund

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen(Ahmed Ahmed 85 min)(kap) og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Jonas Bergane(Anders Mastrup 85 min) (Spiss) Stian Bråten (Alfred Scriven 67 min) Reserver: August Fosse, Christian Nesselqvist, torleif Rullestad og Pawel Kaczorowski.

Et robust og fysisk sterkt Frigg lag ble for gode for HFK på lørdag. Selv om Frigg var det beste laget føler vi at det ikke er langt opp og at selv om vi varierer i spillet i år har vi hengt veldig godt med i alle kampene så langt.

KAMPREFERAT

Kampen er forholdsvis jevn innledningsvis og kampens første sjanse har Stian Bråten som snapper opp en pasning i Friggs bakre rekker men skyter dessverre over på en keeper som står langt ute. Like etter er det en lignende situasjon, denne gang spiller Bråten til Thorberg som også skyter over. Etter den muligheten følger en veldig god Frigg periode. I det 12 minutt avverger Jarle Stanes bra til corner. På corneren er også Frigg nærme ledermålet. I det 16 minutt er Stanes sterk igjen og avverger en ny Frigg mulighet. På et langskudd minuttet etter får Stanes slått til corner. I det 23 minutt spiller Frigg seg opp på sin høyre side innlegget finner spissen som header utenfor fra kort hold. I det 25 minutt kommer Frigg kanten i god posisjon og fra 16 meter curler han ballen flott mot mål. Men den går heldigvis i stangen og ut. Etter dette trøkket kommer HFK seg mer i gang og spillet ut omgangen er ganske jevnt. Lagene gikk til pause på 0-0

I andre omgang er det ganske likt avslutningen av første. Men Frigg går dessverre opp i ledelsen på et av veldig mange frispark de fikk tildelt på vår bane halvdel. I det 63 minutt så får de et nytt frispark på noe som burde vært fordel til Bergane, men slik er dessverre fotballen til tider. Den førte også til scoring og 0-2. Nå ble det tungt, selv om HFK gutta prøvde. Det ble enda tyngre når vi fikk Jesper Taaje utvist i det 67 minutt. Etter det har Frigg et par store sjanser, men de skaper ikke veldig mye og vi kom oss litt høyere opp i banen etter hvert. På overtid er Mastrup veldig nærme sitt første mål på HFK en dobbelsjanse etter et Thorberg frispark ble avverget på imponerende vis av Friggs keeper.

Alt i alt vant Frigg fortjent, det var et fysisk godt lag som kommer til å kjempe i toppen i år. Vi var ikke helt på toppnivå og det må vi være for å slå sånne lag. Heldigvis er det ikke kjempelangt opp.

Best på HFK var Jarle Stanes, mens backene Hedlund og Magnetun hadde også en god kamp.

Neste helg skal vi ut i en tøff bortekamp mot Korsvoll, nå håper jeg vi får en god treningsuke så vi står godt rustet til helgas kamp.Jansen
Flott borteseier mot Hasle-Løren 26/4

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Apr 2015

Hasle/Løren - HFK (0-0) 0-2


H/L:


HFK: 70 min Simen Andreas Renslo (Markus Thorberg) og 90 min Thorberg (Renslo)


Gule kort:


H/L: 4 gule


HFK: Ingen


Rødt kort:


Cornere: (4-2) 7-4


Sjanser: (3-0) 5-5


Tilskuere: 80. Ca 35 hallinger. Det er konge!! Spille hjemme borte ;)


Dommer: Reidar M Gundersen, Frisk Asker, Ad 1 Anders Husøy Kjelsås og Ad 2 Yasser Mohamed Abdelrahim Frigg. Meget god trio. Kunne gitt Pawel et gult, da han stoppet en god overgang.


Les mer for kampstats og referat.


Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen (Kap) (Anders Mastrup 2 min) og Markus Thorberg (Off MB). Kjetill Lien (Erlend Hole Dokken 35 min og ut for Stian Bråten i det 80 min), Pawel Kaczorowski, Simen Renslo(Spiss) Jonas Bergane Reserver: Abdikafi Ahmed og Joakim Skaret


HFK var spente på denne vanskelige bortekampen mot Hasle Løren. Vi hadde veldig lyst til å vise oss frem fra en bedre side enn sist vi var i Oslo (0-4 i serieåpningen mot Grei). Det greide vi til dels. Det ble tre viktige poeng, selv om de satt langt inn og ikke var helt fortjent.


HFK hadde kaptein Dokken ute i tillegg til Blazej Jankowski, det betydde en nykomponert midtstopperduo i form av Taaje og Garnås. Det løste de etter hvert på en god måte.


Hasle Løren var ok lag med noen veldig tekniske spillere, som i perioder skapte problem for oss. Men det må vi regne med på bortebane i tredje divisjon. Dette var uansett ekstremt tre deilige poeng.


KAMPREFERAT


HFK var mer på fra start enn mot Grei i serieåpningen og presset H/L bakover uten å komme til sjanser. H/L lå kompakt og det var vanskelig å trenge igjennom. Utover i omgangen tok H/L over og vi var heldige som gikk til pause på 0-0. Først var det etter et frispark fra 18 meter som H/L curlet flott mot krysset. Heldigvis var Jarle Stanes med på notene og vippet ballen ut til corner. Fantomredning av hardhausen. Han stilte til kamp til tross for at han måtte syk 16 sting i leggen etter cupkampen mot HBK. Like etter er H/L igjen på ferde, men Stanes gjør en ny stor redning, før han i det 40 minutt har en ny kanonredning.


Vi er ikke helt fornøyd i garderoben i pausen, mest skuffet er vi fordi vi slipper H/L inn i kampen etter å ha hatt god kontroll i starten av omgangen.


I andre omgang kommer vi nok engang sterkt ut selv om H/L får omgangens første sjanse så har vi rimelig god kontroll. I det 70 minutt vinner Pawel ballen midt på vår banehalvdel og ballen ender opp oss Thorberg. Forsvaret til H/L sto plutselig på vid gap og Thorberg fosset igjennom når han nærmet seg 16 meteren spiller han Renslo helt fri. Renslo velger å dra seg litt inn i feltet og skyter utagbart forbi H/L keeperen og 1-0 Ikke helt fortjent, men det smakte gøtt!! Etter scoringen dominerte HFK ganske kraftig og minuttet etterpå skyter Kyrre Sataøen like utenfor på et godt skudd. I det 42 minutt drar Thorberg seg igjennom hele H/L forsvaret og slår ut til Bergane som kommer i 45. Han skyter med ballen blir blokket på 5 meteren. I det 87 minutt har H/L en ok mulighet etter frispark men headingen går heldigvis utenfor. Vi tror også Stanes hadde kontroll. I det 90 minutt faller avgjørelsen og nok engang er det Thorberg Renslo kombinasjonen som fører til mål. Denne gang er det Renslo som dribler seg vei inn i 16 meteren og slår skrått ut til Thorberg som plasserer skuddet fint i mål og 2-0. Rett etterpå burde HFK ha økt til 3-0, men det hadde blitt for voldsomt. Renslo spiller fri Bergane, men gambler helt ute ved 16 meteren og får reddet mesterlig.


Det var kjempebra å vinne denne kampen og nå er vi for fullt med i serien. Det blir spennende tider fremover. Førstkommende lørdag kl. 1600 er neste seriekamp mot opprykksfavoritten og tabelleder Ready som kommer på besøk. Vi gleder oss.


HFK gjennomførte en grei kamp, men vi har en del å gå på. De viktigste på HFK i dagens kamp var først og fremst Stanes som vartet opp med noen flotte matchvinnende redninger. Fremover på banen er Thorberg og Resnlo viktige i forhold til de avgjørende sjansene og målene, selv om sistnevnte er en spiller som gir trenere grå hår og hjerteinfarkt. Ellers har Fredrik Garnås en stor andre omgang.
Ukesyklus 18

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Apr 2015

Ny spennende uke, med mange kamper. Følg godt med.

Høydepunktet er NM første runde på torsdag hjemme mot Valdres kl. 1930. Vi vil videre. Mobiliser folk til å stille opp på kampen. Mener også at det er en selvfølge for at alle i HFK kommer og heier oss frem til seier.

Vanskelig å få til en veldig god treningsuke, men det forventes at den enkelte tar tak i tillegg til opplegget som følger.


SYKDOM + ALKOHOL

Vær nøye i disse kommende ukene, det har vært med på å felle oss før. Russen må være ekstra nøye. Kle dere ordentlig skift vått tøy raskt. Ikke dele drikkeflasker, ikke kleng for mye på russen ;) Vi har mange viktige kamper i tiden som kommer og ønsker ikke at vi ødelegger det sportslige ved at mange blir «unødvendig» syke.

Ber også om at russen passer godt på seg selv og hverandre, husk vi er glad i dere ;)

Selv om det er en del fristelser i forhold til glade maidager, minner vi om alkoholreglene. Hvis dere skal på en eller annen happening som kommer i konflikt med de reglene avklarer dere med den aktuelle hovedtrener eller best av alt holder dere helt unna alkohol. Vi får greie på det meste uansett og liker ikke de som ønsker å skjule det for oss. Husk også at trening rekker dere uansett om det skjer ting på kvelden.

FORFALL ++

Følg med på Facebook og hjemmesiden for info og eventuelle endringer.

Meld forfall på Facebook eller SMS til rett trener. Grunnen må være god og er du skadet skal du trene alternativt og helst på banen. Jansen 90053225, Jørund 90861586, Pawel 40573924, 41472215, Abdikafi 41845084 og Stian 90572582. Ikke tro at vi vet du er borte!!

Prioriter. Ikke reis på ferie titt og ofte, hvis du skal noe gi beskjed i god tid.


Serieoppsett 3 div 2015 http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=143537

Serieoppsett 5 div 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=11766Serieoppsett 7 divisjon 2015 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=162872

Serieoppsett G 19 jr 1 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Terminliste/?tournamentId=144314

Serieoppsett G 19 jr 2 http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=17750318

2704

A + B tren

kl. 1545 Forbered NM Valdres. Viktig!!Pawel og Jansen

SERIESTART

JUNIOR 2HFK/Geilo jr 2 –HSK 2 på Gol

Kl. 1900

Oppmøte

kl. 1800

Kafi og Stian

2804

Jr. tren + de fra A og b som ønsker

kl. 1545Pawel, Stian og Kafi2904

Topp som vanlig

1-2. og 7-8 t

HFK A og B kl. 1930

Jørund, Stian og JonasSPORTSPLAN ØKT på NESBYEN

For trenere og spillere i NIL

Kl. 1730-2030Pawel og Jansen3004

Jr. kl. 1545

Kafi og Stian.

NM FØRSTE RUNDE JUNIORHFK-Valdres

Kl. 1930

Oppmøte

kl. 1815

0105

FRIGeilo/HFK 2

På Geilo

Kl. 1500

Møte kl. 1345

0205

HFK-Ready

Kl. 16 Gol

Oppmøte

kl. 1445

0305

SERIESTART

HFK/Geilo jr 1

- Konnerud

Kl. 1500

Oppmøte

kl. 1345


Uttak for 3 div bortekamp mot Hasle-Løren søndag 26/4

Postet av Hallingdal menn senior A den 24. Apr 2015

Søndag skal vi på ny Oslo tur og vi er sugne på å revansjere det forferdelige tapet vi hadde mot Grei i serieåpningen. Denne gang er det Hasle Løren som står for tur og de har hatt en ganske lik åpning på året som oss. De vant første kamp 1-0 mot Skårer og tapte 2-1 mot Nordstrand. Dette er første gang vi møter Hasle Løren så det blir et spennende bekjentskap for oss. Vi er også glad for at de flyttet kampen fra fredag til søndag så vi fikk noen ekstra dager etter cupkampen. Det setter vi stor pris på, MEN det betyr ikke at vi skal gi dem poengene ;-)
Vi føler at laget er virkelig på gang og vi reiser nedover med trua på poeng. Men vi vet det blir tøft og vi må ofre alt for å greie det.
Avreise er kl. 1400 fra Nesbyen. Vi må kjøre biler, så meld dere opp hvis du kan kjøre. Kjetil, Stian og russegutta Chris, Erlend og Linus er forventet at kommer direkte. Jesper møter også direkte men trenger skyss hjem.
Vi har foreløpig en litt stor tropp, siden vi har et par usikkerhetsmomenter. Følgende spillere møter til kamp, noen får beskjed på lørdag kveld at de kan bli hjemme;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Blazej Jankowski, Sondre Dokken (kap), Jesper Taaje, Fredrik Garnås, Pawel Kaczorowski, Kyrre L Sataøen, Andres Hammersbøen, Erlend Hole Dokken, Markus Thorberg, Chris Magnetun, Kjetil Lien, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, August Fosse og Anders Mastrup.


Lad godt opp, viktig å ta med seg poeng!!