OPPSUMMERING NORWAY CUP 2016 SÅLANGT

Postet av Hallingdal menn senior A den 3. Aug 2016

Vi er godt fornøyd med innsatsen og resultatene frem til nå. Selv om vi skulle ønsket å hatt junior 2 videre til A sluttspillet. De røk på minst mulig margin, men er nå revansjesugne og skal bite godt fra seg i b sluttspillet. Kanskje de kan gå hele veien?

Jr damene har gjort en god innledning, hvor kun et sterkt Lillestrøm lag ble for harde. De vant første kamp 3-2 mot Tynset, et lag de tapte for i Tv kamp for et par år siden. Det var en veldig fortjent seier som skulle vært noe større. Cheyenne Conzales scoret alle HFK sine mål. Kamp to var Tv kamp og HFK vant 1-0 mot Otta/Sel. En fortjent seier, men spillet lugget litt. Frida Strendo sørget for scoringen med et fantastisk frispark. I den tredje kampen ble LSK som sagt for sterke, men HFK gav god kamp, selv om det ble 0-4 tilslutt.

Neste kamp er mot Sunndal på Ekeberg 33 kl. 1715 torsdag. Med seier der venter en noe sterkere motstander i form av Kolbotn i neste runde på fredag.

DBC sin bestemannspris - som blir gitt til den spilleren med flest poeng etter Norway Cup. Det blir fordelt 3 poeng til den beste, så 2 og 1 i hver kamp - Her leder - Mangler oversikten akkurat nå.

Jr 2 har vært litt ujevne i prestasjonene. Men har tidvis levert bra spill. I den første kampen mot Bækkelaget gav en sterk sluttspurt tre poeng og 3-1 seier. Her scoret Sondre Rodegård 2 og Eirik Halsteinsgård. I kampen mot Os, som man burde vunnet ble det 1-1 her ble Birk Stian Bjerkreim målscorer. I kampen mot Jambers som kom til finalen i Dana cup ble det tap 0-3, men her spilte de veldig bra i første omgang og med mer effektivitet burde ha ledet.

Neste kamp er i dag i B sluttspillet kl. 1900 på Rustad 1 mot Sandviken 2. Her må gutta gå for seier og kline til!! Ved en eventuell seier her er neste kamp i morgen kl. 1445, også den på Rustad 1.

DBC BESTEMANNSPRIS JUNIOR 2.
I Junior 2 kampen i går mot Jambers fikk følgende spillere poeng. Sondre Rodegård 3 poeng, Olav Myksvoll 2 poeng og Torbjørn Brusletten 1 poeng. Totalt har Har Olav 6 poeng, Sondre 5, Torbjørn 4, Birk 2 og Henrik 1 poeng.

JR 1 har levert en solid innledning i en tøff pulje, men man sitter med følelsen av at vi har mye å gå på. Spillerne har blitt rullert på og virker godt rustet for neste kamp.

Første kamp var mot Lizzy fra Ghana - Et tøftspillende lag. Vi fikk en god åpning og scoret allerede etter 2 minutter ved Ahmed Ahmed etter et flott raid av Chris Magnetun motsatt. I samme situasjon ble dessverre Jonas Bergane skadet, men vi håper han blir klar igjen på torsdag. Etter scoringen pøste vi på med sjanser, men det ble ikke mål før Linus Hedlund ble lagt ned i boksen og Markus Thorberg scoret på straffen 2-0 etter 16 minutter. 3-0 etter 25 minutter Ahmed igjen etter et nytt legg av Magnetun. 4-0 Dagens angrep, som Thorberg klinte i mål etter pasning av Hedlund. Men det var et angrep som begynte helt bak. Det ble også pauseresultatet.

Andre omgangen ble mer rotete og Lizzy var noe mer ufine i stilen, som flere av våre spillere fikk merke. Det ble med Jesper Taaje sin scoring etter kast fra Ahmed Ahmed.

Sjanser (7-0) 10-2 Corner (2-0) 5-0

Her fikk Markus Thorberg 3 poeng, Chris Magnetun 2 og Ahmed Ahmed 1. Rune Haavelmoen var jury

Andre kamp var mot Senja i sterk varme på Ekeberg - HFK fikk en drømmeåpning med scoring etter 30 sekunder av Jørgen Hesla Berget (ass Ahmed Ahmed), men i det 13 minutt etter at HFK hadde styrt kampen utlignet Senja til 1-1. Etter den scoringen våknet HFK og skapte sjanser på løpende bånd uten å få ballen i mål. Det sto seg 1-1 til pause.

Andre omgangen var HFK også best, men det ble med det ene målet til Anders Mastrup som kom etter et kast. Jesper Taaje stusset til Mastrup som scoret. Det ble seiersmålet.

Sjanser (6-2) 11-2 Corner (4-0) 5-0

DBC prisen: 3 poeng til Ahmed Ahmed, 2 til Alfred Scriven og et til Jesper Taaje. Rune Haavelmoen var jury

Tredje kampen var mot satsingslaget Kolbotn. HFK var klart best i hele kampen.

Men det drøyde med første scoring. Den kom først i det 27 minutt ved Markus Thorberg etter forarbeid ved Alfred Scriven. I andr eomgangen skjedde det ikke mye og scoringen til Taaje etter et langt kast fra Ahmed Ahmed ble det eneste mål. Sluttresultatet ble 2-0 og det var klare tendenser i spillet. MEN effektiviteten må opp.

Sjanser (7-2) 10-2 Corner (1-2) 2-2

DBC BESTEMANNSPRIS

Totalt har Markus Thorberg 6 poeng, Ahmed Ahmed 4, Jesper Taaje 3, Alfred Scriven 3 og Chris Magnetun 2.

Toppscorer er Markus Thorberg 3 mål, Jesper Taaje 2, Ahmed Ahmed 2, Jørgen Hesla Berget og Anders Mastrup et mål hver.

Assistkongen er Ahmed Ahmed 3, Chris Magnetun 2, Linus Hedlund 2, Taaje og Alfred Scriven et hver.

NESTE KAMP

Mot Øvervoll/Hosle torsdag kl. 1115 på Bjølsen, med seier der spiller vi Ekeberg 29 kl. 1715