UAVGJORT SOM FØLTES SOM TAP

Postet av Hallingdal menn senior A den 2. Sep 2015

HFK – Oslo City (2-1) 2-2

HFK:1-1 27 min Jesper Taaje (corner fra Renslo) og 2-1 30 min Joachim Havikhagen (Christian Nesselqvist)

Oslo City:16 min 0-1 Nakkash Afzal og 92 min 2-2 Imad Essaouiqui

Gule kort:

HFK:38 min Kyrre Sataøen, 45 min Simen Renslo, 53 min Fredrik Garnås, 67 min Jesper Taaje.

Oslo C: 28 min Mohammed Ashraf

Rødt kort: 79 min andre gule Joachim Havikhagen

Cornere: (2-3) 4-3

Sjanser: (4-1) 8-3

Tilskuere: 60

Dommer: Mohammed Hafezi Vind IL, Nils Gunnar Bjerke, Modum FK og AD 2 Aleksander Bjørkeslett Holeværingen. Kunne forventet noe mer av hoveddommeren på dette nivået.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Sondre Dokken (kap) (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje(VB) Linus Hedlund (Def MB) Kyrre Sataøen(Stian Bråten 85 min) og Simen Renslo (Off MB). Christian Nesselqvist(Christian Nesselqvist 89 min), Pawel Kaczorowski(Alfred Scriven 81 min) og Jonas Bergane (Spiss) Joachim Havikhagen Reserver: Tord Magnus Fagermo, Ahmed Ahmed, Mikkel Storeskar og Abdikafi Ahmed.

HFK gjennomførte en god kamp men ble dessverre bare sittende igjen med et poeng av ulike årsaker.

KAMPREFERAT

Kampen var ganske jevn innledningsvis og Oslo City viste tidlig at de var et lag med gode basis og dribleferdigheter. Vi er like ved å få et gjennombrudd på Havikhagen allerede etter 4 minutter, men ballen sklir inn til keeper. HFK tar etter hvert over, det var derfor kjedelig at City tok ledelsen på en kontring etter 15 minutter. Vi blir straffet på feilpasning på vår egen tredel og City takker og bukker. De kjører raskt mot mål og alene med Stanes blir det mål og 0-1. HFK styrer allikevel kampen og utligner fortjent etter 27 minutter på en flott corner av Renslo som Jesper Taaje pirker i mål fra kort hold. Det går ikke mange minuttene før HFK er i ledelsen med 2-1 en rask kontring og bra spill av HFK sin beste spiller for dagen Christian Nesselqvist gjør at han kommer alene med keeper litt skeivt på, uselvisk slår han inn til Havikhagen som triller ballen i det åpne målet. Etter det kontrollerer HFK kampen og er nær ved å øke til 3-1 ved Nesselqvist, men keeperen får avverget og på den påfølgende corneren header Garnås like utenfor. Men stillingen står seg til 2-1 til HFK til pause.

I andre omgang er HFK klart best og har etter 52 minutter har HFK en stor dobbelsjanse først ved Nesselqvist og deretter Sataøen som brenner ballen like over. I det 57 minutt spiller HFK fint kombinasjonsspill fra Taaje til Kaczorowski som spiller Bergane fri på siden han slår inn til Havikhagen som ikke får treff på avslutningen og en liggende City keeper får ballen midt i fanget. Vi hadde ved flere anledninger gode overganger vi ikke fikk utnyttet bra nok i tillegg til de store sjansene vi brente. Hva med City, de hadde fint litt å stille opp med men var nærme en utligning i det 63 minutt, et godt innlegg ble flikket like utenfor. Bare et par minutter etterpå er Nesselqvist på farten igjen og en god avslutning blir avverget til Jonas Bergane som slår inn igjen til Nesselqvist som på hel volley skyter like over fra kort hold. I det 78 minutt er Taaje nærme scoring etter corner, men en City spiller redder på streken. I det 79 minutt blir Havikhagen utvist etter en lite heldig takling innenfor 16 meteren til City etter en corner. Han pådrar seg et nytt gult kort og dermed rødt. Vi må avslutte med 10 mann. Vi forventer tøffe tak, men City kommer aldri med en sluttspurt. HFK spiller disiplinert og slipper ikke City til. Det var heller HFK som virket farligst med en mann mindre på banen. Men så skjer det i det 92 minutt blir en ball slått opp i boksen og en av HFK sin forsvarsspillere strekker opp armen og handser i en ufarlig sone. Dommeren dømmer straffe og den setter City i mål, selv om Stanes var nærme på å redde den. 2-2, det føltes blodig urettferdig og som et tap. De siste minuttene ebbet ut uten de store sjansene. Men det var mye positivt å ta med seg fra kampen inn i høsten.

Best på HFK var Christian Nesselqvist og Fredrik Garnås.