HFK: 70 min Simen Andreas Renslo (Markus Thorberg) og 90 min Thorberg (Renslo)

Rødt kort:

Cornere: (4-2) 7-4

Sjanser: (3-0) 5-5

Tilskuere: 80. Ca 35 hallinger. Det er konge!! Spille hjemme borte ;)

Dommer: Reidar M Gundersen, Frisk Asker, Ad 1 Anders Husøy Kjelsås og Ad 2 Yasser Mohamed Abdelrahim Frigg. Meget god trio. Kunne gitt Pawel et gult, da han stoppet en god overgang.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen (Kap) (Anders Mastrup 2 min) og Markus Thorberg (Off MB). Kjetill Lien (Erlend Hole Dokken 35 min og ut for Stian Bråten i det 80 min), Pawel Kaczorowski, Simen Renslo(Spiss) Jonas Bergane Reserver: Abdikafi Ahmed og Joakim Skaret

HFK var spente på denne vanskelige bortekampen mot Hasle Løren. Vi hadde veldig lyst til å vise oss frem fra en bedre side enn sist vi var i Oslo (0-4 i serieåpningen mot Grei). Det greide vi til dels. Det ble tre viktige poeng, selv om de satt langt inn og ikke var helt fortjent.

HFK hadde kaptein Dokken ute i tillegg til Blazej Jankowski, det betydde en nykomponert midtstopperduo i form av Taaje og Garnås. Det løste de etter hvert på en god måte.

Hasle Løren var ok lag med noen veldig tekniske spillere, som i perioder skapte problem for oss. Men det må vi regne med på bortebane i tredje divisjon. Dette var uansett ekstremt tre deilige poeng.

KAMPREFERAT

HFK var mer på fra start enn mot Grei i serieåpningen og presset H/L bakover uten å komme til sjanser. H/L lå kompakt og det var vanskelig å trenge igjennom. Utover i omgangen tok H/L over og vi var heldige som gikk til pause på 0-0. Først var det etter et frispark fra 18 meter som H/L curlet flott mot krysset. Heldigvis var Jarle Stanes med på notene og vippet ballen ut til corner. Fantomredning av hardhausen. Han stilte til kamp til tross for at han måtte syk 16 sting i leggen etter cupkampen mot HBK. Like etter er H/L igjen på ferde, men Stanes gjør en ny stor redning, før han i det 40 minutt har en ny kanonredning.

Vi er ikke helt fornøyd i garderoben i pausen, mest skuffet er vi fordi vi slipper H/L inn i kampen etter å ha hatt god kontroll i starten av omgangen.

I andre omgang kommer vi nok engang sterkt ut selv om H/L får omgangens første sjanse så har vi rimelig god kontroll. I det 70 minutt vinner Pawel ballen midt på vår banehalvdel og ballen ender opp oss Thorberg. Forsvaret til H/L sto plutselig på vid gap og Thorberg fosset igjennom når han nærmet seg 16 meteren spiller han Renslo helt fri. Renslo velger å dra seg litt inn i feltet og skyter utagbart forbi H/L keeperen og 1-0 Ikke helt fortjent, men det smakte gøtt!! Etter scoringen dominerte HFK ganske kraftig og minuttet etterpå skyter Kyrre Sataøen like utenfor på et godt skudd. I det 42 minutt drar Thorberg seg igjennom hele H/L forsvaret og slår ut til Bergane som kommer i 45. Han skyter med ballen blir blokket på 5 meteren. I det 87 minutt har H/L en ok mulighet etter frispark men headingen går heldigvis utenfor. Vi tror også Stanes hadde kontroll. I det 90 minutt faller avgjørelsen og nok engang er det Thorberg Renslo kombinasjonen som fører til mål. Denne gang er det Renslo som dribler seg vei inn i 16 meteren og slår skrått ut til Thorberg som plasserer skuddet fint i mål og 2-0. Rett etterpå burde HFK ha økt til 3-0, men det hadde blitt for voldsomt. Renslo spiller fri Bergane, men gambler helt ute ved 16 meteren og får reddet mesterlig.

Det var kjempebra å vinne denne kampen og nå er vi for fullt med i serien. Det blir spennende tider fremover. Førstkommende lørdag kl. 1600 er neste seriekamp mot opprykksfavoritten og tabelleder Ready som kommer på besøk. Vi gleder oss.

HFK gjennomførte en grei kamp, men vi har en del å gå på. De viktigste på HFK i dagens kamp var først og fremst Stanes som vartet opp med noen flotte matchvinnende redninger. Fremover på banen er Thorberg og Resnlo viktige i forhold til de avgjørende sjansene og målene, selv om sistnevnte er en spiller som gir trenere grå hår og hjerteinfarkt. Ellers har Fredrik Garnås en stor andre omgang.