– Det ville nok vært et ran

Postet av Jevnaker Senior A den 23. Aug 2023

Helt mot slutten av tirsdagens møte med Konnerud var en corner nær ved å sikre JIF utligning og ett poeng i en vanskelig bortekamp. Trener Bengt Eriksen er ærlig på at det ikke ville vært helt fortjent.

– Vi møter et veldig bra lag, får kjørt oss skikkelig det første kvarteret og en utligning på slutten ville nok vært å betegne som et ran. Men innsatsen er god og jeg er fornøyd med at muligheten for poeng lever helt til dommeren blåser av kampen, oppsummerer Eriksen.

Etter 0-0 til pause var det Jevnaker som tok ledelsen ved Sander Hamborg. Med to kjappe scoringer midtveis i omgangen, snudde imidlertid Konnerud kampen.
– Et straffespark imot og deretter et mønsterangrep som vi ikke kunne gjøre annet enn å applaudere. Vi gir det et realt forsøk, men har får mange balltap til at vi får etablert noen særlig godt angrepsspill i denne kampen, sier Eriksen.

JIFs neste kamp er borte mot Eiker/Kvikk førstkommende fredag klokka 19.

Kampfakta:
Konnerud-JIF 2-1(0-0)
Scoringer: 0-1(48) Sander Hamborg, 1-1(64, str.) Tobias Stenerud, 2-1(66) Vegard Thomasrud.
Gult kort: Adrian Axe Sallaup.
JIFs lag: Cato Haugom; Phiphat Blystad, Markus Øverby, Oddur Karl Heidarsson, Andreas K. Sæthre; Sander Hamborg, Bendik Svensbråten; Kujtim Ismajli, Aleksander Bakken Tveter, Simen S. Olsen; Adrian A. Sallaup.
Benyttede reserver: Ragnar F. Wendelborg, Robel H. Sium.
Ubenyttede reserver: Daniel Miancho, Mikkel Opdahl, Elias Lafton.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.