Brennhete JIF-gutter med storseier

Postet av Jevnaker Senior A den 18. Jun 2023

På årets varmeste dag leverte Jevnaker årets beste kamp. Cato Haugom reddet straffe og Aleksander Bakken Tveter scoret fire mål på én omgang i en ellevill forestilling mot Modum.

– Vi har hatt noen gode kamper tidligere og jeg synes faktisk vi var ganske gode FØR pause i dag også Men så klart, den andreomgangen her overgår det aller meste, smiler en storfornøyd Bengt Eriksen etter tre poeng og storseier mot gjestene fra Modum.

Det begynte ikke så bra for JIF da ballen lå i målet bak Cato Haugom etter bare fem minutter. Og selv om hjemmelaget til tider dominerte banespillet og kom til enkelte gode muligheter, ble det farlig stort sett hver gang Modum nærmet seg Jevnaker-målet. 0-2 var et faktum etter en drøy halvtime og det så blytungt ut da gjestene fikk straffespark på overtid i den første omgangen.

Det ble imidlertid starten på en enorm JIF-opptur.

For Cato Haugom reddet mesterlig straffesparket fra Modum-spilleren og det er ingen tvil om at det ga JIF-gutta en solid boost før pausepraten.

– Det var en utrolig viktig redning. I garderoben i pausa var det ingen av spillerne som ikke trodde at dette var mulig å snu, sier Eriksen.

Og de neste 45 minuttene pluss tillegg ble en fest uten like og en nydelig avslutning på familiedagen og lørdagens aktiviteter på stadion. JIF-gutta kom ut med en voldsom energi og tok stålkontroll på kampen. I løpet av fem minutter hadde Aleksander Bakken Tveter scoret to ganger. Den tredje JIF-scoringen lot riktignok vente litt på seg, men da Simen Mala stusset inn en corner ti minutter før slutt, var snuoperasjonen gjennomført. Med to drikkepauser i omgangen ble det mange tilleggsminutter, mange nok til at JIF scoret ytterligere tre ganger mot et etter hvert desperat Modum-lag.

– Vi hev inn Adrian fra start i andre omgang fordi vi så at kampbildet passet han godt. Det ble ingen scoring på Adrian, men han har masse energi og tar for seg i duellene. Han skaper kaos og da oppstår det muligheter for blant andre Aleksander Bakken Tveter. I det hele tatt er det utrolig mye å glede seg over i dag. Vi har en 17-åringen i Daniel Miancho som starter for første gang og gjør det virkelig bra. Det løsner skikkelig for Aleksander med fire scoringer. Også er jeg utrolig stolt og fornøyd med hvordan vi som lag viser moral etter å ha havnet under og hvordan vi taktisk tar kontroll i andre omgang. Dette var bare nydelig, gliser Eriksen.  

Kampfakta:

JIF-Modum 6-2 (0-2)

Mål: 0-1(5) Håvar Solheim, 0-2(36) Sander Johansen, 1-2(49) Aleksander Bakken Tveter, 2-2(50) Aleksander Bakken Tveter, 3-2(77) Simen Mala, 4-2(89) Aleksander Bakken Tveter, 5-2(90) Oddur Karl Heidarsson, 6-2(90, str.) Aleksander Bakken Tveter. 
Gult kort: Oddur Karl Heidarsson, Sander Hamborg, Cato Haugom.

JIFs lag (4-2-3-1): Cato Haugom; Daniel Miancho, Markus Øverby, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Simen Mala, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen; Marius Opdahl.

Innbyttere: Adrian Axe Sallaup 45 minutter for Marius Opdahl, Marius Opdahl 15 minutter for Simen S. Olsen.
Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Phiphat Blystad, Oliver Lafton, Mikkel Opdahl, Kujtim Ismajli, Kasper Baken Hansen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.