Rapport før helgens treningskamp for A-laget mot Modum

Postet av Jevnaker Senior A den 9. Mar 2023

Møter divisjonskollega Modum:
– Det er klart vi er spente


Det er en måned siden forrige treningskamp og kun tre uker til seriestart. Søndag kommer divisjonskollega Modum til kunstgresset for nest siste test før det skal spilles om poeng.

Det har blitt trent godt siden 9.januar, men tidvis har det vært flere skader og forfall enn trenerteamet med Bengt Eriksen i spissen hadde håpet på.
– Det har vært noen småskader som kanskje kan tilskrives økte treningsmengder, men det har også vært sykdom og Kasper Hansen som pådro seg en kraftig overtråkk under forrige treningskamp blant annet. Det har generelt vært mer rusk enn jeg liker og helst skal vi være litt flere på trening enn det som har vært tilfelle i perioder, men vi har også folk på vei tilbake, sier Eriksen.


Simen Mala har forsøkt seg på trening igjen etter en kneskade som har holdt ham ute i vinter og midstopper Oddur Heidarson får sin første JIF-kamp søndag.

– Det er klart vi er spente når det er en stund siden forrige treningskamp og vi skal teste oss mot en divisjonskollega. Men vi ble nummer ni i avdelingen sist sesong. Vi har ikke akkurat noe å forsvare, vi kan går ut og være offensive, sier treneren. 

GROVJOBBEN MÅ GJØRES
Søndagens kamp mot Modum blir vinterens tredje treningskamp. Etter seieren mot Reinsvoll i februar var trenerne fornøyd med mye i spillet, men litt overrasket over at laget fremstår snillere i en kampsituasjon enn det spillerne gjør på trening tre ganger i uka.

– Jeg sa til gutta at vi trenger ikke kikke lenger enn til Klekken og Thorbjørnrud: Du må være villig til å begynne i skrubben på kjøkkenet, så kan du heller jobbe deg opp til å bli hovmester. Å begynne i motsatt ende; ta på seg hovmesterjakka og tru at alt går av seg sjøl, det funker som regel dårlig, sier Eriksen, som vanlig raus med metaforene.

De to seriekampene mellom Jevnaker og Modum forrige sesong endte med hver sin borteseier til lagene. Modum endte sesongen på 6.plass, elleve poeng foran JIF. Første seriekamp denne sesongen spilles på stadion 17.juni.

Avspark på søndag er klokka 16.00.

Husk å følge JIF på Instagram og Twitter: @jevnakerfotballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.