En gladsak i disse Korona tider - fra Gjelleråsen IF til Jevnaker IF

Postet av Jevnaker Senior A den 8. Apr 2020

av: F.Martinsen

Bendik Svensbråten er klar for Jevnaker.


Sportslig leder Bjørn Opdahl forteller til JIF.no at kontakten med Bendik har vart siden høsten 2019 og han var egentlig allerede klar for a-laget, men Bendik kom inn på fengselsskolen i Lillestrøm. Derfor støttet klubben videre spill for Gjelleråsen senior mens uttanelsen pågår. Han skal nå ut i praksis og flytter hjem igjen til Jevnaker og ønsket derfor plass i a-stallen.

Bendik er en spiller som passer perfekt inn i planen vår om bruk av lokale gutter som ønsker å trene mye, en offensiv teknisk spiller vi kommer til å få mye glede av fremover. Bendik vil klart forsterke og heve treningene våre med både kvalitet og tilstedeværelse. Han skulle uansett returnert i slutten av mai 2020, men pga. pandemien så er han nå allerede klar for klubben kan Bjørn fortelle.

Bendik Svensbråten returnere da til Jevnaker etter to sesonger for vår naboklubb Gran IL hvor han bla. fikk notert 7 mål. Han spilte også for Jevnaker a-lag i 2016 hvor 10 kamper og et mål ble registrert før en skade førte til en pause. Noe videre introdukjon av JIF gutten er vel ikke nødvendig da han allerede er godt kjent av de fleste og ønskes defor velkommen tilbake i moderklubben hvor han ønskes en lysende videre fremtid.

Det er nå signert 18 spillere på kontrakt for a-laget og derfor får vi bare håpe at pandemien snart er over og serien kan starte opp sier Bjørn Opdahl til JIF.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.