– En kamp vi ikke kan bruke til noe som helst

Postet av Jevnaker Senior A den 13. Aug 2023

Jevnaker gikk på sesongens største tap borte mot serieleder Åssiden fredag kveld. Drammenserne ga seg ikke før det stod 8-1 på resultattavla.

– Denne kampen kan vi egentlig ikke bruke til noe som helst, men det er heller ingen grunn til å grave seg ned. Nå nullstiller vi og ser fram mot en god treningsuke og hjemmekamp mot Hokksund på fredag, sier trener Bengt Eriksen.

Han var nødt til å gjøre en rekke endringer fra laget som slo Drammens BK i forrige kamp.

– Vi kunne håpe på at det ville virke forløsende å gå til en kamp hvor vi ikke hadde noe å tape, men i stedet ble vi rett og slett rundspilt. Vi hang ikke med defensivt og det forplantet seg til engstelse de gangene vi hadde mulighet til å gjøre noe med ballen. Åssiden har noen virkelig gode spillere og dermed ble det i det hele tatt en ganske blytung kveld, sier Eriksen.

Et lite lyspunkt var det at to unge spillere fikk sine A-lagsdebuter i denne kampen. Adrian Pedersen Muraas og Ragnar Fredriksen Wendelborg kom innpå i den andre omgangen, selv om førstnevnte dessverre måtte tidlig av banen igjen med en skade. Også Elias Lafton og Magnus Smeby Fjørtoft var med i kamptroppen og disse fire skal etter planen trene med A-laget framover.

Neste kamp spilles hjemme på stadion fredag 18.august klokka 19. Da er tabelljumbo Hokksund motstander.

Kampfakta:
Åssiden-Jevnaker 8-1(3-0)

Mål for JIF: Adrian Axe Sallaup (55.min.)
JIFs lag: Cato Haugom; Daniel Miancho, Phiphat Blystad, Markus Øverby, Oddur Heidarsson, Oliver Lafton; Mikkel Opdahl, Bendik Svensbråten, Sander Hamborg, Simen Skøien Olsen; Adrian Axe Sallaup.

Innbyttere: Ulrik Berg Rian, Kujtim Ismajli, Adrian Pedersen Muraas, Ragnar Fredriksen Wendelborg.
Ubenyttede reserver: Robel H. Sium, Elias Lafton, Magnus Smeby Fjørtoft.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.