Klare for tøff start på høstsesongen

Postet av Jevnaker Senior A den 3. Aug 2023

I kveld begynner høstsesongen for A-laget når Drammens BK gjester Jevnaker stadion. På åtte dager skal JIF spille tre tøffe seriekamper.

For allerede førstkommende tirsdag venter bortekamp mot Konnerud og fredag om en drøy uke er det duket for årets kanskje vanskeligste oppgjør borte mot den suverene serielederen Åssiden.
– Det blir ikke akkurat en myk start etter ferien, men vi gleder oss til å spille kamper igjen, smiler trener Bengt Eriksen
Han kan melde om bra intensitet på treningene den siste uka.
– Men det har det stort sett vært i hele år. Utfordringen vår har vært å ta med trøkket fra trening inn i kampsituasjon. Totalt sett synes jeg uansett det ser ganske bra ut, sier hovedtreneren.

Høstsesong og nytt skoleår betyr også at 
flere JIF-gutter reiser bort for å studere. De siste treningene har blant annet handlet om drille spillere i nye posisjoner og sette sammen en best mulig ellever av de som er tilgjengelige til kveldens kamp.
– Vi har ikke tatt ut et lag ennå, men vi er nødt til å gjøre noen justeringer. Det er en spennende utfordring, konstaterer Eriksen.

I hver av de tre siste kampene har JIF sluppet inn baklengsmål i løpet av de første fem-seks minuttene.
– Da blir det veldig vanskelig å vinne fotballkamper og sånn kan vi ikke ha det i fortsettelsen. Vi har sett på om det er små justeringer vi kan gjøre i forberedelsene rett før kamp. Forhåpentligvis er vi topp skjerpa når dommeren blåser i gang høstsesong, avslutter Bengt Eriksen.

Avspark mot Drammens BK er klokka 19 torsdag kveldKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.