– Tungt at vi alltid må jage

Postet av Jevnaker Senior A den 25. Jun 2023

Jevnaker kunne tatt et langt steg mot øvre halvdel av tabellen fredag kveld, i stedet ble det tap mot gjestene fra Svelvik.

Bortelaget tok ledelsen allerede etter seks minutter og kort tid etterpå stod det 0-2 på Jevnaker stadion.

– Det er tungt at vi så ofte blir halsende etter, at vi alltid må jage en redusering eller utligning. Alt i alt skuffende at vi ikke fikk med oss poeng fra denne kampen, er dommen fra trener Bengt Eriksen.

Etter den imponerende kampen mot Modum sist, hadde JIF-gutta et berettiget håp om tre nye poeng, en god avslutning på vårsesongen og muligheten til å se oppover på tabellen.
– Vi har ballen mye og dominerer i banespillet, men vi klarer ikke omsette det til nok farlige sjanser og nok trøkk, sier Eriksen, som manglet nysigneringen Sigurd Svendsen. Den tidligere HBK-spilleren sliter fortsatt med en skade. Simen Mala mistet også fredagens kamp etter å ha gjennomgått en halsoperasjon.

Adrian Sallaups redusering før pause ga håp om at JIF igjen kunne snu en hjemmekamp og hjemmelaget hadde både avslutning i tverrligger og muligheter alene med keeper i den andre omgangen, før Svelvik kontret inn 1-3-målet. Oddur Karl Heidarssons redusering til 2-3 helt på tampen ble ikke annet enn et trøstemål.
– Vi er veldig innstilte på å avslutte vårsesongen med seier mot Stoppen førstkommende fredag. Det blir en viktig kamp for oss, avslutter Eriksen.

Kampfakta:

JIF-Svelvik 2-3(1-2)

Mål: 0-1(6) Jørgen Høyen, 0-2(12) Einar Floberg, 1-2(32) Adrian Axe Sallaup, 1-3(76) Mats Pedersen, 2-3(90) Oddur Karl Heidarsson. 

JIFs lag (4-2-3-1): Cato Haugom; Daniel Miancho, Markus Øverby, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Marius Opdahl, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen; Adrian Axe Sallaup.

Innbyttere: Kujtim Ismajli for Adrian Axe Sallaup, Mikkel Opdahl for Simen S. Olsen, Robel Sium for Marius Opdahl. 
Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Phiphat Blystad, Oliver Lafton, Kasper Bakken Hansen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.