Halling-smell en fredagskveld

Postet av Jevnaker Senior A den 10. Jun 2023

Jevnaker gikk på sesongens største tap borte mot Hallingdal fredag. 

– Dette er helt klart den kampen hvor vi har vært lengst unna kvaliteten til motstanderen. Hallingdal var rett og slett et skikkelig godt fotballag med flere drivende gode spillere. Her hang vi ikke med, innrømmer trener Bengt Eriksen.

Det stod “bare” 1-0 til pause, men hjemmelaget gikk ut i hundre og fikk kjapt den andre scoringen. Derfra ble kampen en stri tørn for JIF-gutta.

– Det er ikke første gangen i år at vi mangler trøkk og energi og konsentrasjon fra start av i andre omgang og det er irriterende. Vi har noen sjanser vi også, men gjennomgående klarer vi ikke å få ballen til å gå fort nok på få berøringer. I stedet er det vi som henger etter et Hallingdal-lag som er veldig flinke til å flytte ballen og tvinge oss til å løpe. 

I garderoben etter kampen gjorde Eriksen et nummer ut av at denne kampen måtte kvitteres ut så fort som mulig.

– Nå har vi tross alt hatt et par solide prestasjoner i det siste. Denne kampen får vi uansett ikke gjort noe med. Med lørdagskamp hjemme neste helg får vi muligheten til å kjøre ei god treningsuke og forberede oss maksimalt til kampen mot Modum, avslutter Eriksen.  

 

Kampfakta:

Hallingdal-JIF 5-0(1-0)

Mål: 1-0(18) Øyvind Tørrisplass, 2-0(49) Tørrisplass, 3-0(63) David Perez, 4-0(75)Tørrisplass, 5-0(90+2) Sander Tyribakken.
Gult kort: Bendik Svensbråten, Oddur Karl Heidarsson.

JIFs lag: Cato Haugom; Simen Mala, Phiphat Blystad, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sigurd Svendsen; Sander Hamborg, Marius Opdahl, Simen Skøien Olsen; Aleksander Bakken Tveter

Innbyttere: Robel Sium 30 minutter for Phiphat Blystad, Adrian Sallaup 22 minutter for Marius Opdahl, Daniel Miancho fire minutter for Simen Mala, Kujtim Ismajli fire minuter for Simen Skøien Olsen, Ulrik Berg Rian ett minutt for Cato Haugom.
Ubenyttede reserver: Oliver Lafton, Mikkel Opdahl.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.