– En trang fødsel

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Mai 2023

Det var en skuffet JIF-gjeng som gikk av gressmatta etter 0-2 for Sande i søndagens oppgjør. – Det er ingen tvil om at dette prosjektet har fått en fryktelig trang fødsel, sier trener Bengt Eriksen.

Med prosjektet mener hovedtreneren arbeidet med å bygge et JIF-lag som denne sesongen forhåpentligvis skulle få en litt mer behagelig reise gjennom 4.divisjon enn det som var tilfellet i fjor, da kun en fantastisk høst-spurt sørget for at laget berget plassen.
– Igjen er det et litt for dårlig forsøk fra vår side og akkurat det kan vi ikke leve med. Vi er enige om spillprinsippene, hva vi skal gjøre utpå banen, men vi gjør for sjelden det vi har sagt vi skal gjøre. For eksempel avslutter vi for sjelden, igjen kommer motstanderne til flere skudd enn oss. Sånn behøver det ikke være, sier Eriksen.

I en jevnspilt første omgang var det gjestene fra Sande som var skarpest i de avgjørende situasjonene og kunne gå til pause med ledelse. Etter hvilen hadde JIF ballen mye, men slet med å komme til nok gode muligheter, selv om Marius Opdahl hadde et skudd i utsiden av stolpen og Aleksander Bakken Tveters heading ble reddet nærmest på streken.

Dette var sesongens første kamp på naturgresset på hovedbanen. 
– Det blir et litt annet spill på tørt naturgress enn på kunstgress, det går litt saktere, men det skal vi uansett beherske. Nei, dette var skuffende, men hele gjengen i garderoben er enige om at dette må vi i fellesskap faktisk gjøre noe med, det holder ikke bare å snakke om hva vi skal gjøre eller være gode på trening, avslutter Eriksen.

Neste kamp for JIF er førstkommende torsdag klokka 20 borte mot Kongsberg. Neste hjemmekamp spilles fredag 2.juni klokka 19 mot Vestfossen.

Kampfakta:

JIF-Sande 0-2 (0-2)

Mål: 0-1 (17) Jan-Allan Kvent, 0-2(40) Kevin Mitchell.
JIFs lag: Cato Haugom; Simen Mala, Phiphat Blystad, Markus Øverby, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Kujtim Ismajli, Marius Opdahl, Simen Skøien Olsen; Aleksander Bakken Tveter

Innbyttere: Martin Andersen-Gott 45 minutter for Phiphat Blystad, Mikkel Opdahl 18 minutter for Sander Hamborg, Daniel Miancho 10 minutter for Kujtim Ismajli.
Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Oliver Lafton, Robel Sium, Adrian Sallaup.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.