Kommer hjemmeseieren med første gresskamp?

Postet av Jevnaker Senior A den 20. Mai 2023

Hele denne uka har JIF-gutta trent på hovedbanen på stadion. Søndag klokka 18 er det duket for årets første kamp på naturgress.

Tabellnabo Sande er motstander i en kamp der JIF aller helst skal ta tre poeng og sørge for sesongens første hjemmeseier.

– Det gir jo en litt annen følelse å kunne gå rett fra garderoben og ut på hovedbanen. Så må vi også ta litt hensyn til at vi nå spiller på et annet underlag, sier trener Bengt Eriksen.

I forrige hjemmekamp rotet JIF bort en tomålsledelse etter tidvis å ha spilt meget god fotball.

– Jeg har tro på seier før hver kamp, jeg. Det gjelder før søndagens kamp også. Grunnspillet vårt har vært i framgang hele veien, så må vi bare luke bort de feilene som har ført til for mange enkle baklengsmål, sier Eriksen.

Både Sande og JIF har slitt med poengfangsten så langt denne sesongen. Søndagens gjester har fem poeng fra de fem første kampene og ligger på plassen over Jevnaker.

Da lagene møttes forrige sesong, vant JIF og Sande hver sin bortekamp. Gjestene vant 2-1 på Jevnaker stadion i juni, mens et JIF-lag i strålende høstform vant hele 6-2 på tampen av sesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.