– Vi trengte å få inn friskt blod nå

Postet av Jevnaker Senior A den 11. Mai 2023

Nykommerne Marius Opdahl og Sigurd Sønsteby Svendsen er begge spilleklare til fredagens viktige hjemmekamp mot R.O.S.

– Vi har mistet noen spillere siden vi startet opp i januar og vi har hatt endel skadetrøbbel. I perioder har vi vært skikkelig på tannkjøttet. Derfor gjorde det godt for oss som gruppe å få inn to mann til denne uka, sier trener Bengt Eriksen.

Marius Opdahl trente med laget i januar før han reiste tilbake til studier og spill i USA i januar, mens Sigurd Svendsen ble hentet fra Hønefoss BK denne uka.
– Marius kjenner vi jo fra før, Sigurd ga også et veldig solid inntrykk da han trente med oss første gang på onsdag og begge ble godt tatt imot av spillergruppa, sier Eriksen.

Det er ikke tatt ut noe lag ennå, men det ligger an til at begge nykommerne kan få spilletid mot R.O.S. fredag kveld, etter at også Svendsens overgang nå er godkjent av NFF.

– Vi kan ikke renne over heller, men det er klart, vi er veldig revansjesugne etter skuffelsen mot Eiker/Kvikk og vi trenger en hjemmeseier nå. Jeg tror vi har en veldig god mulighet til tre poeng på fredag, avslutter Bengt Eriksen. 

Fredagens motstander har seks poeng på sine fem første kamper. Med seier vil Jevnaker gå forbi laget fra Røyken og Spikkestad på tabellen.

Møt opp på stadion og hei JIF-gutta fram til seier fredag klokka 19.00.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.