JIF forsterker med rutinerte Sigurd Svendsen

Postet av Jevnaker Senior A den 10. Mai 2023

Gladmelding til alle JIF-supportere. Klubben har i dag blitt enig med Hønefoss-spiller Sigurd Sønsteby Svendsen om en overgang.

28-åringen, som hovedsakelig spiller midtstopper eller sentral midtbane, har sin første trening med A-laget onsdag og er forhåpentligvis spilleklar allerede til fredagens kamp.

Overgangen er resultatet av dialog over lang tid mellom sportslig leder i JIF, Bjørn Opdahl, og Knut Emil Kolstø, daglig leder i Hønefoss BK.

– Vi har et fint samarbeid mellom klubbene, med fokus på hva som er best for spilleren. Med litt mindre spilletid for Sigurd i HBK i det siste, var dette en veldig god løsning. Han kommer til å bli en viktig spiller for oss denne sesongen, sier Opdahl.

Treningshverdagen i HBK er vanskelig å kombinere med en fulltidsjobb og selv med alle mulige forsøk på tilpasning, viser det seg utfordrende. Vi er derfor glade for at samarbeidet mellom JIF og HBK gjør at Sigurd kan fortsette karrieren og bidra i lokalfotballen, heter det i en felles pressemelding fra de to klubbene.

Sigurd Svendsen kommer med mye rutine fra høyere nivå. Han spilte 34 kamper for HBK i OBOS-ligaen, han fikk 15 kamper på nivå 3 og har godt over 100 kamper i det som tilsvarer Norsk Tipping-ligaen i dag, for HBK, Staal Jørpeland og Frigg. Han var senest på banen for HBK i seriepremieren denne sesongen.

– Vi har hatt et ungt lag på banen i de første serierundene og har helt klart sett behovet for å styrke sentrallinja med mer rutine. Det får vi nå, sier Bjørn Opdahl.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.