JIF jakter årets første hjemmeseier

Postet av Jevnaker Senior A den 5. Mai 2023

A-laget håper å følge opp forrige ukes seier med den første trepoengeren på hjemmebane når Eiker Kvikk gjester Jevnaker lørdag ettermiddag.

JIF skal nå spille tre strake hjemmekamper. Med andre ord går laget inn i en svært viktig periode med tanke på å sikre seg en god poengfangst denne våren.
– Det var deilig å vinne sist, nå håper vi på den første hjemmeseieren. Mot Hokksund var vi direkte i spillet og kom til mange avslutninger. Forhåpentligvis kan vi fortsette i det samme sporet mot Eiker Kvikk, sier trener Bengt Eriksen, som tror den første seieren kan ha vært utløsende for spillergruppa.

– Vi følte vel at vi var det klart beste laget i kampen mot Hokksund, men da vi tok ledelsen og var på vei mot den første trepoengeren, klarte vi ikke å bruke ballen på samme måte som vi tross alt har klart i perioder mot veldig god motstand. Noen spillere fikk litt høye skuldre. Sånn sett var det fint å få notert de første poengene på tabellen, sier Eriksen.

Når det gjelder status for troppen er det ingen store endringer fra forrige uke. Oliver Lafton har slitt med sykdom de siste dagene og det er usikkert om han er med i troppen mot Eiker Kvikk. Simen Mala har slitt med alvorlig halsvondt og er heller ikke spilleklar til helgens kamp.

Laget fra Øvre Eiker har fått en fin start på sesongen med tre strake seirer før det ble tap for Åssiden i forrige serierunde. Laget ble nummer sju sist sesong, tre poeng foran JIF på tabellen. Etter å ha tapt bortekampen på våren vant JIF hele 6-1 da lagene møttes på Jevnaker stadion i september i fjor. Fredrick Tvenge 3, Aleksander Bakken Tveter 2 og Bendik Svensbråten var målscorere for JIF den gang.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.