Sesongens første seier i boks

Postet av Jevnaker Senior A den 29. Apr 2023

På det fjerde forsøket kom sesongens første trepoenger da JIF-gutta slo Hokksund 3-1 på bortebane fredag kveld.

– Vi har aldri tvilt på at vi kom til å vinne fotballkamper, men dette var en deilig seier. Det er viktig å få en bekreftelse på at vi gjør noe riktig og veldig fint å bare få den første trepoengeren, sier trener Bengt Eriksen.

Sykdom på Simen Mala gjorde at det ble noen endringer fra laget som startet sist kamp. Blant annet fikk Kujtim Ismajli sin første kamp fra start denne sesongen og takket for tilliten ved å hamre inn 1-0 til JIF etter snaut ti minutter. Kort tid etter pause satte en Hokksund-spiller ballen i eget nett og da hjemmelaget også fikk en spiller utvist etter en drøy time, så dette ut til å gå mot en komfortabel JIF-seier. Men en redusering for hjemmelaget gjorde det litt mer spennende i sluttminuttene, før Oddur Heidarsson nikket inn en corner fra kaptein Bendik Svensbråten og fastsatte resultatet til 3-1 til Jenaker.

– Vi varierer utrolig mye i dag, fra det som er bra til perioder der vi er skikkelig dårlige. Det blir masete og oppjaget og spillemessig synes jeg faktisk vi har levert bedre i de kampene vi har tapt denne sesongen. Men vi er mer skuddvillige, vi kommer til flere avslutninger og det viktigste var sånn sett å dra i land den første seieren, sier Eriksen.

Neste kamp for JIFs a-lag er lørdag 6.mai klokka 14 hjemme mot Eiker/Kvikk.

Kampfakta:
Hokksund-JIF 1-3 (0-1)
Mål: 0-1(9) Kujtim Ismajli, 0-2(49) selvmål, 1-2(79) Ole Christian Kristiansen, 1-2(81) Oddur Karl Heidarsson.
JIFs lag: Ulrik Berg Rian; Phiphat Blystad, Markus Øverby, Oddur Karl Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Kujtim Ismajli, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen; Adrian Sallaup.

Innbyttere: Cato Haugom, Oliver Lafton, Daniel Miancho, Mikkel Opdahl, Robel Sium.