JIF-tap etter marerittstart på begge omganger

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Apr 2023

En verst tenkelig åpning på kampen gjorde at JIF måtte jage i samfulle 90 minutter mot Åssiden. Topplaget vant til slutt 3-1 og Jevnaker må fortsatt vente på årets første poeng.

– Det ble en bratt og glatt motbakke i dag, som det for så vidt har vært nå i alle de tre første kampene, sier trener Bengt Eriksen.

Åssiden er ventet å være et av topplagene i årets 4.divisjon og vant da også fortjent på kunstgresset fredag kveld. Gjestene tok ledelsen allerede etter to minutter da storscorer Magnus Langset ekspederte et innlegg fra venstre i mål fra kloss hold. JIF førte mye av banespillet i perioden som fulgte, men klarte ikke å stå imot da gjestene stanget inn en corner etter en drøy halvtime. 

– Vi slipper inn et tidlig mål. Så kommer vi oss spillemessig og gjør mye bra med ball. Og dette har jeg sagt flere ganger, kanskje til det kjedsommelige, men jeg tror dette kommer til å bli bra. Så er det selvsagt kjedelig at vi taper også i dag, oppsummerer Eriksen, som sier han i pausen hadde god tro på at JIF kunne slå tilbake og faktisk klare minst ett poeng. Men kun få minutter etter sidebyttet kontret Åssiden inn sitt tredje. Resten av andre omgang ble relativt sjansefattig. 

– Etter pause er vi mye svakere med ball enn vi var i første omgang og det er litt skuffende. Fortsatt kan ingen ta oss på innsats, spillerne hiver seg ned for å blokkere skudd på stillingen 1-3 ett minutt før slutt, men vi må kanskje styre bedre når og hvor vi faktisk bruker krefter, siter Eriksen, som hadde følgende beskjed til spillergruppa etter kamp:

– Når vi kommer gjennom denne perioden, så kommer vi til å bli veldig sterke, for det vi opplever nå bygger karakter og bygger laget. Men det hadde så klart vært godt å få den første seieren snart.

Lyspunktet for JIF etter pause var reduseringen fem minutter før slutt, da Oddur Karl Heidarsson headet inn et presist hjørnespark fra Bendik Svensbråten. Dette var islendingens første mål for Jevnaker.

Kampfakta:
Jevnaker-Åssiden 1-3 (0-2)
Mål: 0-1(2) Magnus Langset, 0-2(31) Martin Bøthun, 0-3(49) Lagset, 1-3(85) Oddur Karl Heidarsson.
JIFs lag: Cato Haugom; Simen Mala, Phiphat Blystad, Oddur Karl Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Sander Hamborg; Mikkel Opdahl, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen; Adrian Sallaup. 

Innbytter: Kujtim Ismajli 25 minutter for Mikkel Opdahl. Robel Sium 10 minutter for Adrian Sallaup. Ubenyttede reserver: Ulrik Berg Rian, Oliver Lafton, Daniel Miancho.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.