JIF jakter første seier i ny fredagskamp

Postet av Jevnaker Senior A den 21. Apr 2023

Skyv litt på fredagstacoen og kom deg på stadion. Det er spådd nydelig vårvær når A-laget ønsker Åssiden velkommen fredag klokka 19.

Kanskje kommer den første trepoengeren med vårsola? Spillemessig har JIF vist mye bra i de to første kampene.
– Vi har vel ikke akkurat sparka inn dører og vi er ikke fornøyde med at vi ikke har vunnet ennå, men samtidig ser vi tydelige forbedringer, sier en optimistisk trener Bengt Eriksen, som torsdag kveld gjennomførte de siste forberedelsene på kunstgresset.

Åssiden har begynt sesongen bra med 4-0 hjemme mot Svelvik og 2-1-seier borte mot Konnerud. Laget trenes av Kenneth Karlsen som hadde en lang spillerkarriere i Strømsgodset, før han sammen med Vegard Hansen bygde Mjøndalen fra en 3.divisjonsklubb til et eliteserielag.
– Jeg hører at de er gode, men jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hvem vi møter. Det handler om at våre egne gode perioder må bli lange nok, også må vi klare å gjøre gode spillemessige perioder til scoringer. Vi kan gjerne bli litt frekkere også, avslutte oftere, sier Eriksen. 

En gladnyhet er at Kujtim Ismajli endelig er tilbake i kamptropp etter skadetrøbbel.

– Vi får se hvor mange minutter han eventuelt kan få, men det er kjempepositivt at han er med i troppen. Kujtim er kvikk, teknisk og har god spilleforståelse. Han har kjempet seg tilbake og jeg er veldig glad for at vi kanskje allerede fredag får se han i aksjon i JIF-drakt igjen, sier Eriksen. 

I fjor ble Åssiden nummer to i 4.divisjon. Da vi møttes på Jevnaker stadion i mai i fjor vant gjestene 2-1. Mikkel Opdahl scoret for JIF, for øvrig ungguttens første og hittil eneste seniormål. Oppgjøret på Åssiden stadion senere i sesongen endte 4-2 til hjemmelaget i en kamp der Markus Øverby og Aleksander Bakken Tveter scoret JIFs mål.

Huske å følge JIF Fotball på sosiale medier: @jevnakerfotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.