Endelig spiller A-laget en tellende kamp igjen. Klokka 19 i kveld serieåpner JIF hjemme mot Konnerud.

Postet av Jevnaker Senior A den 30. Mar 2023

– Nå bare gleder vi oss

Endelig spiller A-laget en tellende kamp igjen. Klokka 19 i kveld serieåpner JIF hjemme mot Konnerud.

– Det blir morsomt å få testet oss i en kamp som betyr noe. Da vi startet trening i januar kom det hundre personer for å se på oss. Hvis de samme hundre kommer tilbake i kveld, håper jeg de ser at vi har blitt litt bedre, sier trener Bengt Eriksen.

Resultatene i vinterens treningskamper har variert og tidvis har litt for mange spillere vært på skadelista. Etter siste treningsøkt onsdag kveld ser situasjonen imidlertid noe lysere ut.

– Det er alltids noen småting og et par spillere som er usikre inn mot en startellever, men vi kommer til å stille slagkraftig, sier Eriksen, som håper spillerne nyter anledningen.

– Det er ingen grunn til å ta dette gravalvorlig. Vi er en kompisgjeng som skal stå opp for hverandre og håndtere både medgang og motgang. Jeg ser at JIF Ultras har mobilisert og forhåpentligvis kommer det bra med folk for å støtte oss. Nå bare gleder vi oss til å komme i gang, avslutter Eriksen.

Konnerud endte på plassen bak JIF forrige sesong. Hjemmekampen i juni endte 1-1 etter scoring av Marius Opdahl mens vi vant bortekampen hele 4-0 etter scoringer av Aleksander Bakken Tveter (2), Fredrick Løken Tvenge og Bendik Svensbråten.

Har du ennå ikke skaffet deg sesongkort-skjerfet? Det blir mulig å kjøpe dette i stedet for ordinær billett ved inngang til dagens kamp.

Husk også at du kan følge oss på Twitter og Instagram: @jevnakerfotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.