JIF-Holeværingen onsdag klokka 20

Postet av Jevnaker Senior A den 21. Mar 2023

Siste test før det skal spilles om poeng

En drøy uke før seriestart mot Konnerud er det klart for en siste treningskamp, men trener Bengt Eriksen kan ikke love samme lag i generalprøven som i seriepremieren.

– Ideelt sett hadde vi jo startet med det samme laget onsdag kveld mot Holeværingen som mot Konnerud neste torsdag, men sånn blir det neppe. Noen småskader og noen jobbforfall gjør at vi må rokkere på laget, men det er vi for så vidt vant til, smiler Eriksen.

Treneren kan imidlertid glede seg over at både Simen Mala og Adrian Sallaup er tilbake etter lengre skadefravær. Begge er tiltenkt bra med spilletid i siste treningskamp.

– Det har vært vanskelig å drille en ellever i løpet av vinteren, men på den positive siden får mange spillere testet hva som kreves i de ulike rollene. Det kan komme godt med gjennom sesongen, sier Eriksen, som gleder seg til sesongen starter for alvor.

– Vi håper at vi har unnagjort mesteparten av skadeproblemene nå. Samtidig må jeg jo bare berømme spillere som Kujtim (Ismajli, red.anm,) og Kasper Bakken Hansen som begge har vært lenge ute med skader, men som møter opp på treninger og kamper og er en del av gjengen i garderoben. Sånt er utrolig fint for en trener å se, avslutter Bengt Eriksen.

Holeværingen var et av topplagene i sin 6.divisjonsavdeling sist sesong, selv om det ikke holdt helt til opprykk. Laget serieåpner mot Haugsbygd 12.april.

Vi minner om kickoff på klubbhuset førstkommende torsdag klokka 19. Bli kjent med Bengt og spillerne på a-laget over en kopp kaffe og en vaffel.

Husk også å følge oss på Instagram og Twitter: @jevnakerfotballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.