JIF-Reinsvoll 2-1

Postet av Jevnaker Senior A den 12. Feb 2023

Snille gutter sikret årets første seier

Midtstopper Martin Andersen-Gott ble matchvinner da JIF snudde kampen mot Reinsvoll i andre omgang og dermed tok årets første seier.

– Vi starter veldig pent og pyntelig, blir for omstendelige og lette å demme opp for. Men så er det også perioder der vi spiller ut Reinsvoll. Så det er mye vi er fornøyde med og litt vi ikke er så fornøyde med, sier trener Bengt Eriksen.

De første 45 minuttene var ikke altfor sjanserike, men det var gjestene fra Toten som scoret omgangens eneste mål på et velplassert skudd fra distanse. Reinsvoll rykket ned fra fjerdedivisjon sist sesong, satser hardt på å rykke rett opp igjen og et ungt JIF-lag slet lenge med å matche motstanderen i duellspillet.

– Vi har mer fres i treningssituasjonene og det må vi klare å ta med oss til kamp. Vi har et lag med mange snille og ivrige spillere, men vi må også være sjarmerende rampete, litt frekke og ha mer råskap, sier Eriksen.

Etter pause tok JIF mer kontroll over kampen og det var ikke ufortjent da Sander Hamborg utlignet til 1-1 etter flott forarbeid av Simen Olsen og Markus Øverby. Noen minutter slo Bendik Svensbråten en meget presis corner som Martin Andersen-Gott ekspederte i nettet ved nærmeste stolpe.

– Vi har gode kombinasjoner både på venstresiden, gjennom midten og ute til høyre og kommer til innlegg, men litt for ofte blir vi ubesluttsomme når vi nærmer oss mål, oppsummerer JIF-treneren.

Det er for øvrig verdt å merke seg at alle våre tre keepere var i aksjon lørdag ettermiddag. Reinsvoll manglet målvakt til denne kampen, dermed stod Ulrik Berg Rian og Jonas Holmen hver sin omgang for gjestene.

JIFs lag: Cato Haugom; Kasper Bakken Hansen, Phiphat Blystad, Martin Andersen-Gott, Kristian Takvam Hagen; Bendik Svensbråten, Markus Øverby; Sander Hamborg, Mikkel Opdahl, Simen Skøien Olsen; Aleksander Bakken Tveter. Også Oliver Lafton, Robel H. Sium og Daniel Miancho fikk spilletid.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.