Jevnaker fotball ønsker Frode Lafton velkommen som trener for Gutter 16

Postet av Gutter 19 den 3. Des 2020

Trener G16 - 2021


 

Frode Lafton 

44 år

Hønefoss ballklubb 1994 - 2013

523 kamper og 19 mål. Sportslig leder i JIF Bjørn Opdahl har i lengre tid ønsket Frode Lafton inn på trenersiden i klubben noe som nå er en realitet i 2021. Jobben skal gjøres i tett samarbeide med Jørn Gruer noe som vil gi gutter 16 de aller beste beste vilkår for sin egen satsning inn mot fremtiden som fotballspiller. 


- Bjørn Opdahl sier til JIF


Vi er glade for å kunne presenter Frode Lafton som det nyeste tilskuddet til den allerede gode rekken av trenere i JIF. Frode skal sammen med Jørn Gruer være hovedtrenere på vårt lovende G16 lag.


Det er bestemt at vi neste år skal satse kanskje enda mer på det sportslige produktet. Det vil si at vi bruker mer midler på sportslig satsning som spillerne i JIF vil nyte godt av. Vi tenker at den viktigste faktoren i å utvikle egne spillere ligger i gode trenere og de sportslige rammen rundt lagene.  Vi er i ferd med å sy sammen, en om jeg må få være beskjeden fantastisk gjeng trenere. De er allerede i gang med å samarbeide om en rød tråd i hvordan vi skal utvikle spillere best mulig i Jevnaker. Tilbudet ønskes å være like bra uansett hvilket lag du tilhører om du er på lag 1 eller 2 så skal du få like god kvalitet på innholdet. Vi som klubb legger rammene rundt lagene og det er viktig at vi er en fotballforening som er klubbstyrt.


Klubben ønsker Frode Lafton velkommen inn i de faglige rekker og ser frem til å høste erfaringer av det brede samarbeidet i fremtiden.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.