G16 videre til NM!!

Postet av Gutter 19 den 27. Mar 2023

Gutter 16-laget vant søndag siste vinterseriekamp mot Holeværingen og er dermed klare for 1.runde i NM!

Laget, som består av gutter født 2007 og 2008, stilte til kamp med en tropp med sju spillere fra hver av årgangene og forutsetningen var tydelig: Seier ville gi 2. plass i gruppa og videre NM-spill. 

Kampen startet jevnt, tøft og i høyt tempo, men etterhvert var det våre gutter som hadde det spillemessige overtaket og begynte å produsere de største sjansene. Likevel scoret Hole først etter en corner og gikk til pause med 1-0-ledelse. 


I andre omgang fortsatte vi å spille fin fotball, hadde overtaket og til slutt kom utligningen. Og i kampens siste sekund scoret vi 2-1-målet til kjempejubel og glede. En meget fortjent seier etter spill og sjanser, selv om det ble veldig spennende og nervepirrende.

Vi takker Holeværingen for en god kamp og ønsker de lykke til i sesongen.

Laget som spilte var:

 • Tony Bølgenhaugen
 • Oscar Lafton
 • Henrik Bøe Celand
 • Adrian Muraas Pedersen 
 • Ragnar Fredriksen Wendelborg
 • Elias Lafton 
 • Leon Haziraj
 • Syver Briskeby
 • Jonas Stokk
 • Jumin Alshikh
 • Magnus Smeby Fjørtoft (2 mål)
 • Emil Strøm Engnæs
 • Mathias Engh Johannesen 
 • Jonas Brenden-Eikrehagen

Fredag drar 08(25 gutter) og 07(15 gutter) på treningsleir til Danmark sammen med G19.

Der skal de trene og forberede seg videre mot sesongen frem til hjemreise på tirsdag.
G16 - Første kamp i vinterserien borte mot Konnerud

Postet av Gutter 19 den 24. Jan 2023

Sammendrag Vinterserie JIF G16( 2007 og 2008).

Endelig var det klart første kamp i vinterserien, bortekamp mot Konnerud.

Troppen besto av totalt 15 spillere, 8 stk fra 2007 og 7 stk 2008.

Konnerud startet kampen med å stå høyt og hadde godt press som gjorde at de innledningsvis hadde et overtak og tok ledelsen etter 5 min. Vi fikk etterhvert bedre kontroll og fikk gode brudd hvor vi kontre. Og etter 10 min fikk vi uttelling på kontring hvor Magnus Smeby Fjørtoft spilte Jonas Jordet Stokk fri foran mål som ballen kontant i mål. I det 25 min satte vi inn 2-1 ved Ragnar Fredriksen Wendelborg etter en perfekt corner fra Elias Lafton. Dette var også pause-resultatet. 

I 2 omg var vi det førende laget og skapte gode sjanser, men dessverre klarte vi å sette ballen i mål. I stedet utnyttet Konnerud  sjansene de fikk etter dødballer og satte inn utligningen i det 65 min og tok ledelsen i det 70 min. Kampen endte 3-2 i favør Konnerud.

En jevnspilt kamp hvor vi er godt fornøyd med prestasjonen i årets første kamp i vinterserien.


Kamptroppen:

Jevnaker fotball ønsker Frode Lafton velkommen som trener for Gutter 16

Postet av Gutter 19 den 3. Des 2020

Trener G16 - 2021


 

Frode Lafton 

44 år

Hønefoss ballklubb 1994 - 2013

523 kamper og 19 mål. Sportslig leder i JIF Bjørn Opdahl har i lengre tid ønsket Frode Lafton inn på trenersiden i klubben noe som nå er en realitet i 2021. Jobben skal gjøres i tett samarbeide med Jørn Gruer noe som vil gi gutter 16 de aller beste beste vilkår for sin egen satsning inn mot fremtiden som fotballspiller. 


- Bjørn Opdahl sier til JIF


Vi er glade for å kunne presenter Frode Lafton som det nyeste tilskuddet til den allerede gode rekken av trenere i JIF. Frode skal sammen med Jørn Gruer være hovedtrenere på vårt lovende G16 lag.


Det er bestemt at vi neste år skal satse kanskje enda mer på det sportslige produktet. Det vil si at vi bruker mer midler på sportslig satsning som spillerne i JIF vil nyte godt av. Vi tenker at den viktigste faktoren i å utvikle egne spillere ligger i gode trenere og de sportslige rammen rundt lagene.  Vi er i ferd med å sy sammen, en om jeg må få være beskjeden fantastisk gjeng trenere. De er allerede i gang med å samarbeide om en rød tråd i hvordan vi skal utvikle spillere best mulig i Jevnaker. Tilbudet ønskes å være like bra uansett hvilket lag du tilhører om du er på lag 1 eller 2 så skal du få like god kvalitet på innholdet. Vi som klubb legger rammene rundt lagene og det er viktig at vi er en fotballforening som er klubbstyrt.


Klubben ønsker Frode Lafton velkommen inn i de faglige rekker og ser frem til å høste erfaringer av det brede samarbeidet i fremtiden.