Rødt kort:

Cornere: (5-1) 5-1

Sjanser: (9-0) 15-1

Tilskuere: 50

Dommer: Torkjell Trædal (Gjelleråsen) AD 1 Eivind Hegglund(Kurland) og AD. 2 Vegard Hegglund (Kurland) – Dømte veldig bra i en særdeles lettdømt kamp. Et ekstra pluss til hovedommer som i motsetning til en del andre av de «lovende» ungdomsdommere har dialog og smil på lur.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Mikkel Storeskar (54 min Ahmed Ahmed) (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Jesper Taaje(87 min Pawel) (VB) Ole Cato Haugen (Torleif Rullestad 14 minutt) (DMB) Markus Thorberg (VMB) Abdikafi Ahmed (SMB) Simen Renslo og Jonas Bergane (HMB) Kyrre Lerøy Sataøen (Spiss) Alfred Scriven(54 min Mohammed Alkabra) Reserver:

Dette ble helsvart. Om ikke 0-10 er ille nok, så drar Ole Cato Haugen på seg en strekk og Jarle Stanes et rødt kort på overtid.

Det er tunge dager, men vi må tåle motgang etter 9 år med nesten sammenhengende fremgang, men også snu det så raskt som mulig. Vi har Junior NM kamp på onsdag mot Mjøndalen og A kamp mot Lillestrøm 2 på lørdag på Gol. Så vi skal reise oss allerede kommende uke.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Dette ble en meget tung dag for HFK. Selv om alt virket bra på oppvarmingen ble dette vanskelig mot et godt lag på en tung og stor gressbane. Noe som ikke passet oss veldig bra etter 3 kamper og to lange reiser på seks dager. Det hjalp ikke å få en i trynet etter 2 minutter, dårlig struktur og kommunikasjon førte til at FU/Vo spissen kom inn i bakrommet og 0-1. Deretter har FU/VO noen gode muligheter. Men det er også en periode vi spiller meget bra. Vi kombinerer fint, men mangler det ekstra på siste tredel. Bruddene vi får imot fører også til gode kontringer. Det som var verst er at vi slipper inn 3 mål på dødball i første omgang. Vi er ofte ok med på første ballen men mister fokus på andre ballen. 2-0 etter 15 minutter på en corner, 3-0 etter 17 minutter på en kontring og 21 min ble det 4-0 etter en ny corner. 5-0 kommer også etter corner. HFK skaper lite og sliter med å få til noe sprut. Dette sliter også på det mentale. I det 30 minutt tror vi på redusering. Et godt slått frispark av Thorberg blir dyttet i mål av Renslo. Men AD mener det er offside med 20 cm!! Resten av omgangen skjer det ikke stort og lagene går til pause med 5-0.

Andre omgangen starter HFK bra og er sett under et en bedre omgang. Men mens vi ikke greier å skape de helt store sjansene. Kommer FU/VO plutselig lett igjennom. 6-0 etter 52 min, 7-0 etter 62 min på noe som ligner en offside. Deretter kommer det to til, før de i det 91 minutt kommer alene med Stanes. Dessverre reagere Stanes og og tar den med hånden utenfor 16 meteren. Det fører til rødt kort. Frisparket dundrer FU/VO spissen i mål bak en sjanseløs Pawel!!

Dagens DBC pris gikk til Simen Renslo – Må også nevnes at Ahmed Ahmed og Mohammed Alkbra hadde gode innhopp.

Nå må vi nullstille og prøve å få til noen gode prestasjoner på slutten av vårsesongen. Første mulighet for de fleste er JR NM 3 runde mot Mjøndalen på Gol onsdag kl. 1930 – Deretter A kamp mot Lillestrøm det også på Gol lørdag kl. 1600.