HFK VANT KLART MOT ET LOKALT SPANSK LAG

Postet av Hallingdal menn senior A den 16. Mar 2016

Llorent De Mar- HFK (0-1) 1-7

LDM:70 min 1-3, Frispark

HFK: 21 min 0-1 Ahmed Ahmed (August Fosse corner), 55 min 0-2 Simen Renslo ( jonas Bergane), 70 min 0-3 Erlend Hole Dokken (Ahmed), 73 min 1-4 Jesper Taaje (Ahmed corner), 75 min 1-5 Ahmed (Vebjørn Brusletten), 79 min 1-6 Straffe Ahmed (Birk Bjekreim holdt) og 83 min 1-7 Kristian Svenkerud (vant ballen selv)

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Mikkel Storeskar (kap) (MS) Anders Mastrup og Jesper Taaje(VB) Erlend Dokken (Def MB) August Fosse og Kyrre L Sataøen (Off MB). Ahmed Ahmed, Simen Renslo og Jonas Bergane (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Kristian Svenkerud 30 min, Pawel Kaczorowski 60 min, Vebjørn Brusletten 22 min, Birk Stian Bjerkreim 15 min, Bendik Øen 25 min og Christian Nesselqvist 45 min,

Selv om motstanden ikke var knallgod var det mye positivt å trekke ut fra denne kampen. Bedre tempo og trøkk i den defensive samhandlingen, bedre organisert. Mye bra pasningsspill, gode dødballer, samt mange gode angrep med mange sammenstemmende bevegelser. Vi så mange eksempler på hvordan HFK ønsker å fremstå. Mange av spillerne var også på høyden.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK var veldig på fra starten og skapte en stor sjanse etter 4 minutter. En flott opprulling på vår høyre side. Et flott innlegg av en meget aktiv Erlend Dokken headet Ahmed flott mot mål. Men en meget god redning av LDM sin keeper hindret scoring. Returen slo Renslo i stolpen. I det 17 minutt kommer Sataøen til en god skuddmulighet fra 14 meter, men keeperen redder igjen. Returen til Renslo som var veldig på hugget i denne kampen reddet keeperen også. Det var veldig fortjent at HFK tok ledelsen etter 21 minutter på corner Ahmed Ahmed stanger ballen i mål etter en god Fosse corner. Like etter ruller HFK flott opp på høyresiden, et legg av Storeskar finner Hesla Berget som stupheader ballen like utenfor. HFK variert presshøyden i denne kampen og det var nok noe av grunnen til at vi ikke scoret flere mål i første omgangen.

I andre omgang kjørte HFK ut for fullt igjen. Etter 47 minutter slår Pawel et flott frispark som Mastrup vinner foran keeper. Storeskar skyter returen over fra 10 meters hold. Like etter har Dokken en god mulighet alene med keeper etter en fin stikker av Renslo men lykkes ikke. 2-0 målet kom etter et flott angrep. En god pasning av Pawel finner Bergane i bakrommet som på sin side slår hardt inn foran mål. Der dukker Renslo opp og 2-0. HFK styrer kampen og skaper sjanser ved Storeskar og flere før Dokken øker til 3-0. 1-3 reduseringen kommer på LDM eneste sjanse. Et gjennomspill stopper keeper Øen utenfor 16 meteren og kunne fort blitt utvist der. Isteden er det en LDM spiller som blir utvist etter å ha slått til Pawel. Frispark blir skrudd flott i krysset bak Øen, bra mål av LDM. HFK svarer like etter en god corner av Ahmed header Taaje mesterlig i mål fra 10 meters hold. Kraftfullt og flott!! 1-4

1-5 Ahmed blir flott spilt igjennom av debutanten Brusletten som for øvrig viste gode takter i sin debut. 1-6 på straffe, Ahmed plasser ballen flott i mål. 3 mål og to assist smaker godt ;) Birk Bjerkreim blir holdt og får straffen. 1-7 kommer etter at Svenkerud vinner ballen selv og dundrer ballen bak en sjanseløs keeper.

Alt i alt en god kamp mot en ok motstander. Denne kampen gav oss mange positive opplevelse. Vi regner med en ny god kamp fredag, men mot en langt tøffere motstander i form av Viking 2. Det blir gøy. Det eneste minuset er at vi har en del spillere som sliter med skader og er tvilsomme for fredagens kamp.

Best på et godt HFK lag var Ahmed Ahmed, men det må også nevnes at Pawel, Renslo og Bergane spilte meget bra.